Kőkeményen tolódik jobbra Európa – ami nem csoda, tekintve a mozlim- és cigánybűnözést, -élősködést. Svédországban most, hogy a jobbközép, Fidesz-szerű, meglehetősen langyos koalíció 172, a zöld-vörös tömb 157 és a radikális jobboldal 20 parlamenti mandátumot kapott (legeslegújabb, éjjel 1 órai hírek), az eddig igen kis támogatással rendelkező, radikális jobboldali párt, a Svéd Demokraták biztosra vehető, hogy a mérleg nyelvét képezik majd. Akárcsak holland társaik.

Vagy akár a finn radikálisok, akik, "hála" a jelenlegi finn kormány (pontosabban: annak is a svéd, ill. zöld pártocskája, és az azokat visszafogni nem akaró nemzeti liberálisok, ill. a jobbközép) a végletekig elrontott bevándorlási politikájának, a legújabb, helyi kutatások szerint (infó ITT, az első hozzászólásban) már 23(!) %-on állnak. Amivel még a holland Wilders-féle PVV-re - amely, úgy tűnik, szintén kormányra kerül - is rávertek, ami most nyáron 15.5%-ot kapott.

Felvetődik a kérdés: ha egész Európa ilyen gyors tempóban tolódik a szélsőjobbra, ha gyakorlatilag naponta kapunk híreket a kőkemény cigányellenes fellépésről minden másik országból, akkor most, az októberi választásokon, miért nem szavazhatnánk a Jobbikra? Miért kéne a Fidesz-féle langymeleg, a legeslegfontosabb kérdést (a cigányokét) nem rendező politikát támogatnunk? Hiszen minden másik országban a Jobbik testvérpártjai kerülnek hatalomra – nekünk miért kéne egy olyan pártra szavaznunk, amely deklaráltan nem kívánja rendezni a cigánykérdést?
Kuruc.info