2018. szeptember 20., csütörtök, Friderika napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
21:28 Weber az Európai Tanács elé vinné a magyar ügyet20:45 Az ország legnagyobb naperőműve épül meg Bükkábrányban19:50 Dúró a badacsonyi gyilkosságról és a cigány-magyar feszültségről szólalt fel, a Jobbik-frakció kivonult18:56 Több ezer idlíbi tért vissza otthonába18:53 Nem csak a lengyelek, a bolgárok is megvétóznák a magyarellenes EU-szankciókat18:32 Petőváry Zsolt szerint tönkre akarják tenni az életét18:23 Orbán Salzburgban: ragaszkodunk a határvédelem jogához18:05 Tusk rendkívüli EU-csúcsot hív össze a Brexit miatt17:20 Megkezdték a Magyarországgal szembeni eljárást17:00 A baráti román kormány a nemzeti összetartozásra emlékező székely iskola tanárainak további meghurcolását javasolja16:42 Fletóék ellenálltak, a fasiszta hordók pedig csúnyán megkapták a magukét16:13 Bekérették Spanyolország budapesti nagykövetét15:46 Két hétre lezárják a Déli pályaudvart októberben15:21 Vizsgálatot indítottak a Tesla ellen14:50 Tarlós állítólag mégis újrázna jövőre
24 óra legolvasottabbjai

Külföld, Anyaország ::

Széljobbra tolódó Európa: a mérleg nyelvei lehetnek a svéd radikálisok; Finnország: már 23%-on állnak

Kőkeményen tolódik jobbra Európa – ami nem csoda, tekintve a mozlim- és cigánybűnözést, -élősködést. Svédországban most, hogy a jobbközép, Fidesz-szerű, meglehetősen langyos koalíció 172, a zöld-vörös tömb 157 és a radikális jobboldal 20 parlamenti mandátumot kapott (legeslegújabb, éjjel 1 órai hírek), az eddig igen kis támogatással rendelkező, radikális jobboldali párt, a Svéd Demokraták biztosra vehető, hogy a mérleg nyelvét képezik majd. Akárcsak holland társaik.

Vagy akár a finn radikálisok, akik, "hála" a jelenlegi finn kormány (pontosabban: annak is a svéd, ill. zöld pártocskája, és az azokat visszafogni nem akaró nemzeti liberálisok, ill. a jobbközép) a végletekig elrontott bevándorlási politikájának, a legújabb, helyi kutatások szerint (infó ITT, az első hozzászólásban) már 23(!) %-on állnak. Amivel még a holland Wilders-féle PVV-re - amely, úgy tűnik, szintén kormányra kerül - is rávertek, ami most nyáron 15.5%-ot kapott.

Felvetődik a kérdés: ha egész Európa ilyen gyors tempóban tolódik a szélsőjobbra, ha gyakorlatilag naponta kapunk híreket a kőkemény cigányellenes fellépésről minden másik országból, akkor most, az októberi választásokon, miért nem szavazhatnánk a Jobbikra? Miért kéne a Fidesz-féle langymeleg, a legeslegfontosabb kérdést (a cigányokét) nem rendező politikát támogatnunk? Hiszen minden másik országban a Jobbik testvérpártjai kerülnek hatalomra – nekünk miért kéne egy olyan pártra szavaznunk, amely deklaráltan nem kívánja rendezni a cigánykérdést?
Kuruc.info

 Érdekes cikk, megosztom Facebookon!  Érdekes cikk, elküldöm e-mailben! Nyomtatóbarát változat
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Ajánló
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Humoros kép 
Dossziék
Ajánlott videó 

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2018 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready