2017. november 24., péntek, Emma napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
21:27 Fürdőköntösben ment iskolába a havonta egymilliós zsebpénzt elverő cigány - és senki sem mert szólni neki21:08 Semjén ma már minden lényeges kérdésben ugyanazt gondolja, amit az Izrael-imádó hitgyülis szekta20:13 Szijjártó: amíg Ukrajna vissza nem vonja a jogsértő oktatási törvényt, nem támogatjuk EU-integrációs törekvéseit20:03 "Potenciális terrortámadás" a londoni metróban19:54 Bizalmatlansági indítványt nyújtottak be a lengyel kormány ellen a függetlenség napi "rasszista jelszavak" miatt19:46 Felelősségre vonnák Gyurcsányt a devizahitelesek (is)19:01 Megint támad a pápa: a migránsok "kultúrájuk kincseivel érkeznek", "békés jövőt" lehet építeni velük18:31 Az oroszok az Iszlám Állam állásait támadták az Eufrátesz nyugati partján17:40 Svédország megszállói, árulói és védelmezői (I. rész) - A megszállás alatt álló ország haláltusája16:50 Az adósoknak van menekvés, de ezt a közjegyzők nem nagyon akarják16:37 Újabb idióta ötletelés Berlinben: Jamaica- helyett Kenya-koalíció jöhet - vagy csak sima összeborulás Schulzékkal15:51 Több áramot fogyaszt a Bitcoin, mint Magyarország15:15 Tanúként hallgatták meg Gyurcsány feleségét Kecskeméten14:28 Koszorúzással tisztelegnek a Szovjetunióba hurcoltak előtt13:37 A Jobbik kiszámítható életpályamodellt ígér az egyenruhás állománynak
24 óra legolvasottabbjai

Külföld, Anyaország ::

Széljobbra tolódó Európa: a mérleg nyelvei lehetnek a svéd radikálisok; Finnország: már 23%-on állnak

Reklám

Kőkeményen tolódik jobbra Európa – ami nem csoda, tekintve a mozlim- és cigánybűnözést, -élősködést. Svédországban most, hogy a jobbközép, Fidesz-szerű, meglehetősen langyos koalíció 172, a zöld-vörös tömb 157 és a radikális jobboldal 20 parlamenti mandátumot kapott (legeslegújabb, éjjel 1 órai hírek), az eddig igen kis támogatással rendelkező, radikális jobboldali párt, a Svéd Demokraták biztosra vehető, hogy a mérleg nyelvét képezik majd. Akárcsak holland társaik.

Vagy akár a finn radikálisok, akik, "hála" a jelenlegi finn kormány (pontosabban: annak is a svéd, ill. zöld pártocskája, és az azokat visszafogni nem akaró nemzeti liberálisok, ill. a jobbközép) a végletekig elrontott bevándorlási politikájának, a legújabb, helyi kutatások szerint (infó ITT, az első hozzászólásban) már 23(!) %-on állnak. Amivel még a holland Wilders-féle PVV-re - amely, úgy tűnik, szintén kormányra kerül - is rávertek, ami most nyáron 15.5%-ot kapott.

Felvetődik a kérdés: ha egész Európa ilyen gyors tempóban tolódik a szélsőjobbra, ha gyakorlatilag naponta kapunk híreket a kőkemény cigányellenes fellépésről minden másik országból, akkor most, az októberi választásokon, miért nem szavazhatnánk a Jobbikra? Miért kéne a Fidesz-féle langymeleg, a legeslegfontosabb kérdést (a cigányokét) nem rendező politikát támogatnunk? Hiszen minden másik országban a Jobbik testvérpártjai kerülnek hatalomra – nekünk miért kéne egy olyan pártra szavaznunk, amely deklaráltan nem kívánja rendezni a cigánykérdést?
Kuruc.info

 Érdekes cikk, megosztom Facebookon!  Érdekes cikk, elküldöm e-mailben! Nyomtatóbarát változat
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Ajánló
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Humoros kép 
Dossziék
Ajánlott videó 

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2017 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready