2018. április 25., szerda, Márk, Ajnácska napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:22 Kevesebb kipás zsidó lesz a német városokban - inkább a baseball-sapkát javasolják nekik21:54 Rohad szét a mentőautó - a megoldás: "Menjenek lassabban!"21:45 Visszakerült a németek elűzését megörökítő emléktábla a Városlőd-Kislőd vasútállomás épületére - persze hogy nem a portálunk cikke nyomán21:30 Morvai megvédené Európát Macron terveitől, a levezető elnököt megviselte a felszólalás21:08 Archívuma miatt nem nyilatkozik Köves Slomó az N1-nek20:54 Telefontolvajok miatt hívtak vissza a kifutópályáról egy repülőgépet Ferihegyen20:33 Agyonlőtt bűnöző ujjával próbálták feloldani a telefonját az amerikai rendőrök20:02 Újszülöttet hagytak a Jahn Ferenc kórház inkubátorában19:27 Mészáros Lőrinc távozik Felcsút éléről, hogy kizárólag cégbirodalmára koncentrálhasson19:05 Sorosnak a sáskainvázióban játszott szerepe miatt estek egymásnak az osztrák pártok18:16 Magyar Kórházszövetség: az orvoshiány a legégetőbb probléma17:31 Izrael már a szíriai orosz légvédelem megsemmisítésével fenyegetőzik - persze ez is "önvédelem"17:09 Merkeléknek még bin Laden testőre is menekült - havi 1200 eurót kap, hogy dolgoznia se kelljen16:45 A "baráti Ukrajna" újabb magyarellenes lépésre készül - Szijjártó nem áldozná fel a kárpátaljai magyarság jogait a geopolitikai érdekek oltárán16:30 Egymillió eurós kenőpénz - bűnvádi eljárás indult a volt román pénzügyminiszter ellen
24 óra legolvasottabbjai

Külföld, Anyaország ::

Széljobbra tolódó Európa: a mérleg nyelvei lehetnek a svéd radikálisok; Finnország: már 23%-on állnak

Kőkeményen tolódik jobbra Európa – ami nem csoda, tekintve a mozlim- és cigánybűnözést, -élősködést. Svédországban most, hogy a jobbközép, Fidesz-szerű, meglehetősen langyos koalíció 172, a zöld-vörös tömb 157 és a radikális jobboldal 20 parlamenti mandátumot kapott (legeslegújabb, éjjel 1 órai hírek), az eddig igen kis támogatással rendelkező, radikális jobboldali párt, a Svéd Demokraták biztosra vehető, hogy a mérleg nyelvét képezik majd. Akárcsak holland társaik.

Vagy akár a finn radikálisok, akik, "hála" a jelenlegi finn kormány (pontosabban: annak is a svéd, ill. zöld pártocskája, és az azokat visszafogni nem akaró nemzeti liberálisok, ill. a jobbközép) a végletekig elrontott bevándorlási politikájának, a legújabb, helyi kutatások szerint (infó ITT, az első hozzászólásban) már 23(!) %-on állnak. Amivel még a holland Wilders-féle PVV-re - amely, úgy tűnik, szintén kormányra kerül - is rávertek, ami most nyáron 15.5%-ot kapott.

Felvetődik a kérdés: ha egész Európa ilyen gyors tempóban tolódik a szélsőjobbra, ha gyakorlatilag naponta kapunk híreket a kőkemény cigányellenes fellépésről minden másik országból, akkor most, az októberi választásokon, miért nem szavazhatnánk a Jobbikra? Miért kéne a Fidesz-féle langymeleg, a legeslegfontosabb kérdést (a cigányokét) nem rendező politikát támogatnunk? Hiszen minden másik országban a Jobbik testvérpártjai kerülnek hatalomra – nekünk miért kéne egy olyan pártra szavaznunk, amely deklaráltan nem kívánja rendezni a cigánykérdést?
Kuruc.info

 Érdekes cikk, megosztom Facebookon!  Érdekes cikk, elküldöm e-mailben! Nyomtatóbarát változat
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Ajánló
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Humoros kép 
Dossziék
Ajánlott videó 

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2018 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready