Mónus József, a Farkas írja:
Kedves Barátaim!
A magyar zászló ismételten győztesként loboghatott Lengyelország földjén. Sikerült ebben az évben is minden versenyemet megnyernem. Fel akarom hívni a világ figyelmét a kilőtt nyílvesszőimmel Árpád nemzetére, Magyarországra, büszkén, szabadon hirdetve múltunk tiszteletét.
Zoom
Köszönöm nektek, akik megint segítségemre siettetek fáradtságom ellenére: vágyaitokkal, hitetekkel, könnyes szemetekkel, magyarságotokkal.
A Lengyelországban megrendezett, 4. Nemzetközi Távlövő Íjászfesztiválon is sikerült megint pályarekorddal győzni.
Lengyelországban mai napig élő rekordjaim, amik vezetik ezen versenysorozat rekordlistáját a lehetséges 5 kategóriából:
- 50 fontos kategória rekordja 355 méter
- 70 fontos kategória rekordja 422 méter
- túlhúzós kategória rekordja 443,5 méter
A 35 fontos és a korlátlan íjerősségben ezen versenysorozaton még soha nem versenyeztem.
Zoom
Kiara öccse, a 15 éves Kovács Patrik a felnőtt 35 fontos kategóriájában lőtt egy ezüstérmet. Ő Kiara és fiam, Mónus Laci tanítványa.
Most kizárólag tartalék nyílvesszőkkel lőttem a versenyen, hiszen Amerika után két nap volt arra, hogy átalakítsam ezen verseny szabályrendszeréhez.
Zoom
Öröm volt mégis látni őket, ahogyan harcoltak megállíthatatlanul. A magyarokért, a zászlónk becsületéért, a múlt tiszteletéért, a gyermekeink jövőjéért.
Zoom
Aki szeretne tenni hazájáért, a múlt tiszteletéért, és ő maga vagy gyermeke is a Farkas csapatához csatlakozna, írjon az alábbi e-mail címre: feherfarkasok907@gmail.com