2018. június 19., kedd, Gyárfás, Mikó, Hajnalka napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
20:10 Az ET emberi jogi biztosa a muszlim beözönlést segítőkről áradozik, és a támogatásukra szólítja fel az európai országokat20:01 Olasz belügyér: a cigányokat sajnos nem toloncolhatjuk ki, de legalább megszámolhatnánk őket19:34 300 ezer eurót kénytelen visszafizetni Marine Le Pen az EP-nek18:55 Felavatták a szovjet megszállás áldozatainak emlékművét18:30 Iráni külügyminiszter: az izraeli atombomba az igazi fenyegetés a Közel-Keleten, sőt azon túl is17:50 Kellően kóser már az MSZP-nek a Jobbik, nyitottak az együttműködésre17:32 Francia miniszter: az Egyesült Államok nem lehet a világ gazdasági csendőre16:50 Orbán annyira tiszteli az alaptörvényét, hogy Németh Szilárdra (is) bízta a felülvizsgálatát16:15 Nem várják meg a Velencei Bizottság állásfoglalását a Stop Soros elfogadásával16:05 Vádat emeltek az áldozatukat a barátnője szeme láttára kivégző cigányok ellen15:44 Kilépési hullám a Jobbikban: regionális igazgatók, polgármesterek, kabinetalelnök is a lelkétől megfosztott pártot vállalni nem tudók között15:32 Bevándorlási különadót vet ki a kormány a migránssimogató "civilekre"15:20 Újabb halottja van a malmői bandaháborúnak15:08 Tíz év nyolc hónap fegyházra ítéltek első fokon egy pedofilt14:37 Ez már nem szárnyas kapuzás: az osztrák rendőrség a határ lezárását gyakorolja
24 óra legolvasottabbjai

Sport, Jó és szép :: :: Hozzászólások

A magyar zászló ismét győztesként loboghatott, ezúttal lengyel földön - a Farkas idén is megnyerte minden versenyét

Mónus József, a Farkas írja:
Kedves Barátaim!
A magyar zászló ismételten győztesként loboghatott Lengyelország földjén. Sikerült ebben az évben is minden versenyemet megnyernem. Fel akarom hívni a világ figyelmét a kilőtt nyílvesszőimmel Árpád nemzetére, Magyarországra, büszkén, szabadon hirdetve múltunk tiszteletét.
Zoom
Köszönöm nektek, akik megint segítségemre siettetek fáradtságom ellenére: vágyaitokkal, hitetekkel, könnyes szemetekkel, magyarságotokkal.
A Lengyelországban megrendezett, 4. Nemzetközi Távlövő Íjászfesztiválon is sikerült megint pályarekorddal győzni.
Lengyelországban mai napig élő rekordjaim, amik vezetik ezen versenysorozat rekordlistáját a lehetséges 5 kategóriából:
- 50 fontos kategória rekordja 355 méter
- 70 fontos kategória rekordja 422 méter
- túlhúzós kategória rekordja 443,5 méter
A 35 fontos és a korlátlan íjerősségben ezen versenysorozaton még soha nem versenyeztem.
Zoom
Kiara öccse, a 15 éves Kovács Patrik a felnőtt 35 fontos kategóriájában lőtt egy ezüstérmet. Ő Kiara és fiam, Mónus Laci tanítványa.
Most kizárólag tartalék nyílvesszőkkel lőttem a versenyen, hiszen Amerika után két nap volt arra, hogy átalakítsam ezen verseny szabályrendszeréhez.
Zoom
Öröm volt mégis látni őket, ahogyan harcoltak megállíthatatlanul. A magyarokért, a zászlónk becsületéért, a múlt tiszteletéért, a gyermekeink jövőjéért.
Zoom
Aki szeretne tenni hazájáért, a múlt tiszteletéért, és ő maga vagy gyermeke is a Farkas csapatához csatlakozna, írjon az alábbi e-mail címre: feherfarkasok907@gmail.com Érdekes cikk, megosztom Facebookon!  Érdekes cikk, elküldöm e-mailben! Nyomtatóbarát változat
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Ajánló
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Humoros kép 
Dossziék
Ajánlott videó 

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2018 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready