2017. november 25., szombat, Katalin, Alán napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
21:52 Puccsszerű hatalomváltás a luhanszki szakadároknál21:27 Fürdőköntösben ment iskolába a havonta egymilliós zsebpénzt elverő cigány - és senki sem mert szólni neki21:08 Semjén ma már minden lényeges kérdésben ugyanazt gondolja, amit az Izrael-imádó hitgyülis szekta20:13 Szijjártó: amíg Ukrajna vissza nem vonja a jogsértő oktatási törvényt, nem támogatjuk EU-integrációs törekvéseit20:03 "Potenciális terrortámadás" a londoni metróban19:54 Bizalmatlansági indítványt nyújtottak be a lengyel kormány ellen a függetlenség napi "rasszista jelszavak" miatt19:46 Felelősségre vonnák Gyurcsányt a devizahitelesek (is)19:01 Megint támad a pápa: a migránsok "kultúrájuk kincseivel érkeznek", "békés jövőt" lehet építeni velük18:31 Az oroszok az Iszlám Állam állásait támadták az Eufrátesz nyugati partján17:40 Svédország megszállói, árulói és védelmezői (I. rész) - A megszállás alatt álló ország haláltusája16:50 Az adósoknak van menekvés, de ezt a közjegyzők nem nagyon akarják16:37 Újabb idióta ötletelés Berlinben: Jamaica- helyett Kenya-koalíció jöhet - vagy csak sima összeborulás Schulzékkal15:51 Több áramot fogyaszt a Bitcoin, mint Magyarország15:15 Tanúként hallgatták meg Gyurcsány feleségét Kecskeméten14:28 Koszorúzással tisztelegnek a Szovjetunióba hurcoltak előtt
24 óra legolvasottabbjai

Sport, Jó és szép :: :: Hozzászólások

A magyar zászló ismét győztesként loboghatott, ezúttal lengyel földön - a Farkas idén is megnyerte minden versenyét

Reklám

Mónus József, a Farkas írja:
Kedves Barátaim!
A magyar zászló ismételten győztesként loboghatott Lengyelország földjén. Sikerült ebben az évben is minden versenyemet megnyernem. Fel akarom hívni a világ figyelmét a kilőtt nyílvesszőimmel Árpád nemzetére, Magyarországra, büszkén, szabadon hirdetve múltunk tiszteletét.
Zoom
Köszönöm nektek, akik megint segítségemre siettetek fáradtságom ellenére: vágyaitokkal, hitetekkel, könnyes szemetekkel, magyarságotokkal.
A Lengyelországban megrendezett, 4. Nemzetközi Távlövő Íjászfesztiválon is sikerült megint pályarekorddal győzni.
Lengyelországban mai napig élő rekordjaim, amik vezetik ezen versenysorozat rekordlistáját a lehetséges 5 kategóriából:
- 50 fontos kategória rekordja 355 méter
- 70 fontos kategória rekordja 422 méter
- túlhúzós kategória rekordja 443,5 méter
A 35 fontos és a korlátlan íjerősségben ezen versenysorozaton még soha nem versenyeztem.
Zoom
Kiara öccse, a 15 éves Kovács Patrik a felnőtt 35 fontos kategóriájában lőtt egy ezüstérmet. Ő Kiara és fiam, Mónus Laci tanítványa.
Most kizárólag tartalék nyílvesszőkkel lőttem a versenyen, hiszen Amerika után két nap volt arra, hogy átalakítsam ezen verseny szabályrendszeréhez.
Zoom
Öröm volt mégis látni őket, ahogyan harcoltak megállíthatatlanul. A magyarokért, a zászlónk becsületéért, a múlt tiszteletéért, a gyermekeink jövőjéért.
Zoom
Aki szeretne tenni hazájáért, a múlt tiszteletéért, és ő maga vagy gyermeke is a Farkas csapatához csatlakozna, írjon az alábbi e-mail címre: feherfarkasok907@gmail.com Érdekes cikk, megosztom Facebookon!  Érdekes cikk, elküldöm e-mailben! Nyomtatóbarát változat
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Ajánló
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Humoros kép 
Dossziék
Ajánlott videó 

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2017 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready