Mónus József írja szerkesztőségünkhöz eljuttatott levelében:
Kedves Barátaim!
A Magyar Zászló mindenek felett! Óriási a siker már ebben a pillanatban is Magyarországnak. Az Amerikai Egyesült Államokban vagyunk a világrekordlövő versenyen.
Zoom
Tudjátok sokat mondtam már, világbajnoknak viszonylag egyszerűbb dolog lenni, mert egy világbajnoki versenyre akkor és oda elmegy az, aki elmegy, és legyőzöd őt. Ez a világbajnok.
Világrekordot lőni pedig azt jelenti mindenkinél nagyobbat az összes szabályok és világszintű ellenőrzés mellett megrendezett versenyt figyelembe véve, mindenkinél a legnagyobbat. Ezért jöttünk megint. Harcolni a Magyar Zászlóért a magunk módján.
Zoom
Boldogan írom most ezeket a sorokat mert Magyarországnak, Hajdúnánás városából Mónusné Ruszin Anna és Eger városából Prokaj Kiara, azaz a Farkas csapat női tagjai mától megszerezték újabb World Archery, azaz a világ legnagyobb minősítésű íjászszervezeténél - ők szervezik az olimpián is az íjászszámokat - world recordjukat, azaz világrekordjukat.
Köszönöm a segítségeteket hitben és drukkolásban!
Zoom
Farkas módjára harcolunk tovább. Mónus Laci szokásához híven nagyon de nagyon akar és nagyon közel van élete egyik újabb világrekordjához. Szükségünk van a Sors, azaz a Jóistenünk segítségére megint!
Még folytatódik a harc a zászlónk becsületéért.
Zoom
Én úgy hiszem , hogy mindannyiunknak a maga módján, lehetőségeihez mérten történelmet kell írnunk a mában a múltunk tiszteletéért.
Mi is ezt tesszük ebben a pillanatban is.
Köszönöm, hogy meghallgattatok!
Barátsággal
a Farkas