Ami még néhány hónapja csak távoli remény, hetekkel ezelőtt csupán aggódó bizakodás volt, az a közelmúlt napokban bizonyosság és ma végre élő valóság lett. Így szólt a kormányzó úr 1938-ban Kassa népéhez, de passzol e történelmi felvezetés a Kard és Korona 2., vadonatúj kiadásához is.

Bizony, méltán lehetünk büszkék erre az eredményre. Mindössze 4 hónappal az első kiadás megjelenése és teljes elfogyását követően máris elkészültünk a második kiadással. Ez bravúros teljesítmény a hazai társasjátékpiacon, és köszönettel tartozunk mindenkinek, aki vásárlásával vagy tanácsaival segített bennünket.
Mi változott meg az új felvonásában ennek a történelmi eposznak? Ami mindjárt szembetűnő lehet, és be is mutatjuk: a doboz színe világosabb lett, az égboltra hasonlít egy gyönyörű májusi estén. És a felirat is új az elején, Lukács Zsolt a Galaxy játékáruházak vezetőjének szavai: "Az elmúlt évek legnagyobb sikere a társasjátékok között". Mert valóban páratlan eredmény volt, amit fel tudtunk mutatni, és ezt olyan valaki mondja, aki mögött két évtized áll a játékszakmában, így van igazán súlya. És persze a lelkes közönség nélkül nem jött volna össze a siker...
Zoom
Most röviden pontokba szedjük a további módosításokat, amit majd még részletesebben is kifejtünk:
1. A visszajelzések hatására vastagabbra vettük a doboz anyagát, hogy akár évtizedeket is kibírjon.
2. A fegyvernemek a karimájuk egységesítésével még könnyebben megkülönböztethetők lettek.
3. A kétoldalas térkép szélein kiemeltük a Kárpátok gyönyörű koszorúját, és Horvátország partjait már az Adria nyaldossa.
4. Látványosabb a harcrendszert és a csapatok képességeit bemutató kis magyarázó lapka, nagyobbak rajta az egységek.
5. Az eseménykártyákon egy apró hibát küszöböltünk ki: korábban több helyen is dénár szerepelt a garas helyett, és a hátoldaluk is kicsit designosabb lett.
6. A játékszabályt a játékosok felmerült észrevételei, problémai alapján kiegészítettük, több magyarázó ábra is került bele, és így még egyértelműbb lett az egész.
7. Vásárlóbarát módon növeltük a kis műanyag tasakok számát, mert vannak, akik mindent külön szeretnek lezacskózni.
Zoom
Akit meggyőztünk, és máris szeretné a magáénak tudni az új kiadást, csak egy e-mailt kell küldjön a személyes adataival a kekrendeles@gmail.com-ra, és 1-2 nap múlva már kézben tarthatja a magyar Trónok harcát!