Hihetetlen, mennyi mindenre képes egy okoskarkötő – tudd meg, miért jó neked is!
Az utóbbi időben elképesztően népszerűvé váltak az okoskarkötők hazánkban. Ezeket a divatos, modern kütyüket számtalan hasznos dologra lehet használni. Most megismerheted, mennyi mindenben könnyítheti meg neked is életed ez a sokoldalú találmány.
Zoom
Az itt bemutatott legújabb típust egészséged szemmel tartásához, edzésed, napi mozgásod vagy alvásod megfigyeléséhez is használhatod. Fedezd fel az okoskarkötők lenyűgöző világát! 
Az aktivitásmérő okoskarkötővel folyamatosan követheted szervezeted működését. Legyen szó edzésről, munkáról vagy pihenésről, temérdek hasznos információhoz juthatsz. A készülék beépített optikai szenzorai pontos adatokat szolgáltatnak, amit a mobilodra letölthető FitPro applikációval követhetsz nyomon napi, heti vagy havi lebontásban. Az okoskarkötőt egyszerűen, bluetoothon keresztül párosíthatod androidos vagy iOS telefonoddal. 
Zoom
Az aktivitásmérő stílusos, modern kinézettel, uniszex fekete színnel, cserélhető szilikon szíjjal rendelkezik. IP67-es tanúsítvánnyal látták el, így a port, az esőt és az izzadságot is jól bírja. Egy feltöltéssel normál használat mellett kb. 5-7 napig képes üzemelni. A mellékelt USB kábellel egyszerűen, 2 óra alatt feltöltheted
Mi mindent érhetsz el az okoskarkötővel?
Lemérheted vérnyomásod, pulzusod, véroxigénszinted
A beépített érzékelőknek köszönhetően képet kaphatsz a vérnyomásodról, pulzusodról, véroxigénszintedről egyaránt. Adataid (súly, magasság, kor, nem) megadását követően máris igénybe veheted a funkciókat. A karkötőt a középső érintőgomb 3 mp-es megnyomásával keltheted életre. 
Zoom
A véroxigénszint megmutatja, hogy vörösvértesteid oxigénszállító kapacitásuk hány százalékát használják. 90-99% közti érték tekinthető megfelelőnek. Fontos, hogy az okoskarkötő nem helyettesíti az orvosi műszereket, referenciaként szolgál.
Megmérheted lépéseid számát, a megtett távolságot és az elégetett kalóriát
Amint felveszed az okoskarkötőt, a lépésszámláló automatikusan működésbe lép. A mérés pontosságának érdekében fontos, hogy az aktivitásmérő megfelelően illeszkedjen a csuklódra. Az eszköz a megtett távolságot, az elégetett kalóriát is képes mutatni. A „multi-sport” üzemmód segítségével beállíthatod, hogy épp milyen tevékenységet végzel: pl. futás, ugrálókötelezés, felülések.
Követheted alvásminőséged
Az okoskarkötő képes figyelni alvásminőséged is: ez az üzemmód este 10 órakor aktiválódik. Innentől kezdve mindig tudhatod, mennyi időt töltöttél mélyalvásban. A kapott adatokat az applikációban érheted el.  
Zoom
Követheted értesítéseidet
Aggódsz, hogy lemaradsz egy fontos hívásról? A karkötő azonnal rezeg, ha hívnak vagy valaki üzen neked. Facebookkal, Messengerrel, Instagrammal, Gmaillel, Twitterrel, Skype-pal is együttműködik: az üzenetek első 30 karakterét képes megjeleníteni
Vezérelheted telefonod kameráját, zenelejátszóját
A karkötővel mostantól gyerekjáték lesz remek szelfik készítése. Telefonodon a FitPro appon belül a „Remote Take Photos” kiválasztásával máris megnyithatod a fényképezőt.
Emellett a zenelejátszót is vezérelheted a csuklódról: könnyedén léptethetsz a zeneszámok között vagy megállíthatod/elindíthatod a kiválasztott dalt.
Bemutató videó – nézd, milyen jól működik:
Az okoskarkötő őszi akcióban most csak 4.990 Ft
Tartsd szemmel egészséged, figyeld meg sportolásod eredményét! Miután megtapasztalod ennek az okoseszköznek az előnyeit, többé nem akarsz majd lemondani róla. Ajándékba is kiváló ötlet, pároknak, gyerekeknek, unokáknak egyaránt. 
Az okoskarkötőt most 4.990 Ft-os kedvezményes áron szerezheted be. Nyomj az alábbi linkre és rendeld meg az aktivitásmérőt őszi akcióban:
Zoom