Bővebb információ, rendelés a megadott linkeken.

Megjelent Bogár László legújabb könyve: A rendszerváltás bukása


Bogár László korunk egyik legnagyobb hatású hazai gondolkodója.
Politikán s rendszereken túlmutató következtetései kristálytiszták, pengeélesek. Levezetései leginkább a tiszta spiritualitás szellemi síkját érintő és azzal párhuzamosan futó kinyilatkoztatások.
Korunk magyar tanítója, sokan szeretnék őt és hasonló gondolkodású társait nemzetünk ügyeinek kezelőjeként látni.
Természetesen ez korunkban hiú ábránd marad, addig is olvassuk, hallgassuk, merítsünk tudásából, s ezáltal mi is jobbá válunk.
A 2010-es év minden túlzás nélkül történelmi fordulópont. A most kezdődő évtized veszélyeit, kockázatait és esélyeit illetően csak a XX. század legkritikusabb időszakaihoz mérhető. És nyilván az sem véletlen, hogy az évtized végén 2020-ban Trianon századik évfordulójáról, majd hat évvel később 2026-ban Mohács 500. évfordulójáról emlékezünk meg. Ha a most induló évtizedben nem tudjuk elérni azt a nemzetstratégiai fordulatot, amely a megbukó rendszer romjain új berendezkedést lesz képes építeni, akkor, ami ezután bekövetkezik, az tragikus tartalmait illetően valóban csak Trianonhoz, vagy Mohácshoz lesz mérhető.

A könyvet 10% kedvezménnyel itt rendelheti meg.

Varga Géza íráskutató legújabb nyomozásai: Így írtok ti magyar őstörténetet



Megírható-e a magyarság őstörténete a székely rovásírás ismerete és eredetének tisztázása nélkül?
Milyen tévedéseket okozott ismert mai szerzők munkáiban a korai székely írásemlékek figyelmen kívül hagyása?  Milyen magyar őstörténetet rajzolhatunk korai írásemlékeink alapján? Ezekre a kérdésekre ad választ az írástörténész szerző, egy sor új magyar nyelvemléket is bemutatva.  A válasz feloldja a hun és a sumer eredeztetés, a kínai és az indián kapcsolat, valamint a kárpát-medencei őshonosság elmélete közötti vélt ellentmondásokat.

A könyvet 10% kedvezménnyel itt rendelheti meg.



A Hazai Porta ajándékötletei gyermekeinknek húsvétra!
Magyar könyvek, lemezek, játékok kaphatók 10% kedvezménnyel a Hazai Porta nemzeti könyváruházban. Ajándékozzunk magyar termékeket gyermekeinknek!  Külön kiemelnénk Farkas Rozália népszerű társasjátékát Világgá megyek a magyar népmesék vándorútján címmel, melyet készletről tudunk szállítani.

Áruházunk ajándékötleteit itt tekintheti meg.



Már kapható „A gyermek akit Jézusnak hívtak” című trilógia második része!


Várakozás


A várakozás című epizód „A gyermek, akit Jézusnak hívtak” című olasz filmtrilógia nagy sikerű darabja. Különleges csemege minden korosztály számára. Franco Rossi rendező és az alkotók egyedi módon ötvözik a bibliai eseményeket a szerzői képzelettel. A film a Szent Család küzdelmeit mutatja be középpontban a kis Jézussal, már gyermekkorában végrehajtott kis csodáival és másokat segítő cselekedeteivel. „A gyermek, akit Jézusnak hívtak” mondanivalójára és erkölcsi üzenetére való tekintettel elnyerte a Vatikán ajánlását, majd a „legjobb televíziós filmnek” járó nemzetközi Emmy díjat is.

A filmet 10% kedvezménnyel itt rendelheti meg.



Barabási László új könyve: Székely-magyar történelem Atillától máig, A híres „Hol vagytok székelyek” II. kötete.

1943. április 15-én született Kolozsváron, ma Erdélyben, a Hargita tövében él. Történész. Hosszú ideig a Hargita megyei múzeumhálózat igazgatója. Kényszerűségből egy ideig Budapesten volt újságíró. Ma kizárólag az őstörténet kutatásával és írással foglalkozik. Eddigi legsikeresebb könyvei a „Jószerencsét", a „Balánbánya története" és a 2005-ben Magyarországon megjelent „Hol vagytok székelyek?". Meséket is írt. Barabási László nem csak kiemelkedő, hatalmas ismeretanyaggal rendelkező tudós, hanem nagyszerű, lebilincselő stílusú író is.

A „Hol vagytok székelyek?" folytatása, befejezése ez a mű. E könyvében Barabási László ősi történelmünk befejező, Atillától napjainkig tartó időszakát mutatja be - a székelyek és egyben minden magyarok szemszögéből.

„Ahol a székely, ott keresd a magyart"


„Miért tartjuk a görög és a latin kultúrát az emberi kultúra bölcsőjének? Azért, mert a Pál-féle kereszténység elterjedésével görög és latin papok írták a történelmet, írták az ókori "okiratokat". Irtották mindenki kultúráját, akinek magasabb szintű tudása volt és valós történelme. Napjaink kutatásai fényt derítettek ezekre. Az "okiratok" nagy részéről kiderült, hogy még csak nem is jó minőségű hamisítványok. Zömük az elmúlt ezer esztendőben készült. Ugyan úgy, mint a történelmek. Ilyen körülmények között kell kibogozni, érthetővé tenni a magyarság valós történelmét."
(Részlet a könyvből")


A könyvet 10% kedvezménnyel itt rendelheti meg.