A "német" hatóságok már keresik a zsidó sajtó által csak „náci nagymamaként” emlegetett Ursula Haverbecket, miután a 89 éves asszony nem jelentkezett, hogy megkezdje börtönbüntetésének a letöltését. Égbekiáltóbűne az volt, hogy a világtörténelem legnagyobb hazugságának nevezte a szent holokausztot.
A 89 éves Haverbecket kétéves büntetésre ítélték, miután többször is azt kimondta az igazságot: nem igaz az, hogy a nemzetiszocialista Németország milliószámra gyilkolta a zsidókat.
Zoom
Haverbeck, akinek a múlt héten kellett volna börtönbe vonulnia, eddig annak ellenére nem került soha rács mögé, hogy korábban is elítélték már holokauszttagadás miatt - írja méltatlankodva az ügyben vastagon érintett HVG.
A Deutsche Welle németországi hírportál szerint Haverbeck otthona a Bielefeld közelében lévő Vlothóban van, s a jelek szerint az elítélt asszony napok óta nem tartózkodik otthon, az ajtó előtt ugyanis egyre nagyobb halomban állnak a postai küldemények.
A gerinces hölgy a per során sem vonta vissza kijelentéseit, sőt megerősítette, hogy Auschwitz is egy hazugság volt, a lengyelországi tábor nem megsemmisítő láger volt, hanem csak egy munkatábor.
Zoom
Haverbeck és néhány éve elhunyt férje, Werner Georg Haverbeck – az NSDAP egykori aktív tagja – alapította meg korábban a Collegium Humanum nevű jobboldali oktatási központot, amelyet végül 2008-ban betiltottak a "német" hatóságok. Ursula Haverbeck gyakran írt a Stimme des Reiches – a Birodalom hangja – című folyóiratba, s itt is többször megismételte holokauszttal kapcsolatos igazságot.
Az egykori Németországban az ún. holokauszttagadás "gyűlölet-bűncselekménynek" minősül, s akár ötéves börtönnel is büntethető.
(Kuruc.info - HVG nyomán)
Frissítés: kommandósok hurcolták el
Az idős hölgyet május 7-én a "német" rendőrség letartóztatta. Kommandósok rohamozták meg a házát, úgy hurcolták el - olvasható az ügyével foglalkozó honlapon.
Tüntetés is lesz mellette:
Zoom
Kapcsolódó: