Dr. Arnold A. Hutchnecker, egy New York-i pszichiáter – aki többek között Richard Nixon amerikai elnököt is kezelte – 1972-ben egy terjedelmes tanulmányt jelentetett meg az alábbi címmel: Mentális betegség – a zsidó kór. Az írás végkövetkeztetése: “Noha nem mindegyik zsidó tekinthető lelki vagy elmebetegnek, ez a betegség ragályos, és a zsidók ennek a fajta kórnak a legfőbb hordozói”.
Zoom
A súlyosan antiszemita és rasszista tanulmány legfőbb megállapításai az alábbiak:
1. A zsidók közül sokan – skizofréniájukból eredően – nem képesek különbséget tenni jó és rossz között. Vallásuk és törvényeik ugyan hangsúlyozzák a türelem, az emberség és a jóság erényeit (habár a gójokkal szemben azért nem annyira), mégis jellemző rájuk az agresszivitás, a bosszúvágy és a becstelenség.
2. Miközben a zsidók a nem zsidó amerikaiakat (és persze másokat) rasszizmussal vádolnak, Izrael a világ legrasszistább állama.
3. A világ sokkal megértőbb lenne a zsidókkal szemben, ha általánossá válna a felismerés: ők valójában nem felelősek az állapotukért. A skizofrénia ugyanis egy betegség, amely a zsidókban egy leküzdhetetlen vágyat ébreszt arra nézve, hogy üldözöttnek érezhessék magukat. De a skizofrén ember nem csupán vágyik az üldöztetésre, akaratlanul is olyan helyzeteket teremt, melyek következtében üldözötté válik.
4. A zsidók általában reménykednek abban, hogy lesznek, akik fellépnek majd ellenük, akikre azután majd rá lehet sütni az antiszemita bélyeget.
5. A mentális betegségek aránya az USA-ban egyenes arányban növekedett a zsidók lélekszámának emelkedésével. 1900-ban 1,06 millió zsidó élt az Egyesült Államokban, és ekkor 62 112 személyt kezeltek kórházban elme- illetve lelki betegséggel. 1970-ben a zsidók létszáma 5,87 millió (ami 454,8%-os növekedés), a mentális okokból kórházban kezelt betegek száma pedig 339 027. Ugyanebben az időszakban az USA lakossága 76 212 368-ról 203 211 926-ra nőtt, ami 166,6%-os növekedés. Az Egyesült Államok a zsidók nagymértékű beáramlása előtt egy lelki szempontból egészséges ország volt. Többé már nem az.
6. A zsidók perverz módon büszkék a mentális betegségükre.
Dr. Hutschnecker a következőképpen vonta le a következtetést: “Semmi kétségem nincs afelől, hogy a zsidók megfertőzték az amerikaiakat a skizofréniával. A zsidók ennek a betegségnek a hordozói, és valóságos járvány fog kitörni, hacsak nem leszünk képesek valamilyen oltóanyagot kifejleszteni a kór terjedésének megállítása érdekében.”

A nyilvánvalóan súlyosan antiszemita és gyűlöletkeltő tanulmány megállapításaihoz érdemes egy aprócska kiegészítést fűzni. 2010 június elején arról érkezett hír, hogy a Benjamin Netanjahu izraeli miniszterelnököt akkor már kilenc esztendeje kezelő neves izraeli pszichiáter, Moshe Yatom öngyilkosságot követett el. Búcsúlevelében azt írta, hogy betege „teljesen kiszívta belőle az életet”, amit a „továbbiakban nem képes elviselni”. Egy héttel később Ehud Barak hadügyminiszter pszichiáter kezelőorvosa, Yigol Peleg is önkezével vetett véget életének, mivel - kollégáihoz hasonlóan - állítólag reménytelennek látta súlyos skizofréniával küszködő betegeinek a gyógyítását.
Perge Ottó - Kuruc.info
Kapcsolódó: