17 csoportban mintegy 64 illegális migránst fogtak el a Szegedi Határrendészeti Kirendeltség járőrei az elmúlt 24 órában Csongrád megye déli részén.
Zoom
Munkájukat a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Migrációs Osztályának munkatársai, a Készenléti Rendőrség járőrei, valamint a röszkei polgárőrök segítették.
Zoom
A határsértők főként Röszke külterületén, valamint Mórahalom és Ásotthalom térségében próbálkoztak a zöldhatáron keresztül hazánkba jutni.
Zoom
A 64 migráns összesen 13 országból érkezett.
Zoom
Valamennyi határsértő ellen idegenrendészeti eljárás indult - olvasható a Police.hu-n.
Igen, azt írták, hogy idegenrendészeti eljárás! Úgy látszik, ők még nem tudják, hogy az idegenrendészeti eljárás és az idegenrendészeti akció kifejezéseket betiltották a gyarmattartók helyi képviselői (egészen pontosan a Magyar Zsidó Kulturális Egyesület, a Bálint Ház, a Bét Orim Közösség, a Dor Chadash Egyesület, a Gólem Színház, a Haver Alapítvány, az Izraeli Kulturális Intézet, a Limmud Magyarország Alapítvány, a Marom Budapest, a Magyar Cionista Szövetség, a Szim Salom Progresszív Zsidó Hitközség és a Zachor Alapítvány), helyettük 2014. január közepétől a holokauszt, népirtás, vérengzés, tömegmészárlás, tömeggyilkosság szavak használatosak, annak mindenkori megjelölésével, hogy mindez a magyarok műve, és hogy élvezettel követték el őket. Kivétel nélkül.
A napokban vélhetően a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetősége is fel fog bukkanni bocsánatkérési céllal az ATV képernyőjén, ezzel egy időben pedig a menesztésüket fogják követelni a magyarországi kötelező szóhasználatot szabályozó zsidó szervezetek. (A logika ugyanaz, mint amikor a cigánybűnözőket védelmezik: aki ma négerek esetében beszél idegenrendészeti eljárásról, az lehet, hogy holnap már ismét a zsidók kapcsán fogja e szörnyű, semmiféle kárpótlással nem járó kifejezést használni...)
(Kuruc.info)