2019. szeptember 20., péntek, Friderika napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
19:42 Gázrobbanás történt a Kőbányai úti piacon19:18 Most meg az a baj, hogy túlságosan élethűen ábrázolják a kampósorrúakat a belgiumi jelnyelvben18:45 Hát persze hogy csak a magyar lehet rasszista: zárt kapus lesz az azeriek elleni Eb-selejtező - húszmilliós buntetés is játszik18:19 Ez egyre betegebb: gigantikus porfelhővel küzdene a klímaholokamu ellen egy nemzetközi kutatócsoport17:56 Jó sok ökörre van szüksége a Kubai Kommunista Pártnak17:23 A Mi Hazánk rendbetenné a MÁV-ot, és duplájára emelné a kalauzverő cigányok büntetését16:44 Üzemanyag-áremeléssel szállnak fel Merkelék a klímarollerre16:19 A detoxba tartó úton rugdosott egy beteget a miskolci kórház egyik beteghordója, de kirúgták15:55 Kirabolták az egyik leghíresebb és legfényűzőbb franciaországi kastélyt15:35 A csárdás és a verbunk is bekerült a szellemi kulturális örökség nemzeti jegyzékébe14:54 Jórészt adóforintjainkból felépített francia csigazabáltató üzem átadásán büszkélkedtek a szabolcsi Fidesz-prominensek14:23 Történelmi tartozást egyenlítettek ki a sógorok: állampolgárságot kaphatnak a "nácizmus által elüldözött" zsidók13:39 Egy fekete állat akart besurranni egy házba Észak-Franciaországban13:05 A Huawei bemutatta az első Google-mentes okostelefonját12:28 Nem a megfelelő unokából csinált milliomost egy újbudai nagymama
24 óra legolvasottabbjai

Extra ::

Rendőrök is elkövették a tiltott szó használatának bűncselekményét - sorsuk a Mazsihisz kezében van

Reklám

17 csoportban mintegy 64 illegális migránst fogtak el a Szegedi Határrendészeti Kirendeltség járőrei az elmúlt 24 órában Csongrád megye déli részén.
Zoom
Munkájukat a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Migrációs Osztályának munkatársai, a Készenléti Rendőrség járőrei, valamint a röszkei polgárőrök segítették.
Zoom
A határsértők főként Röszke külterületén, valamint Mórahalom és Ásotthalom térségében próbálkoztak a zöldhatáron keresztül hazánkba jutni.
Zoom
A 64 migráns összesen 13 országból érkezett.
Zoom
Valamennyi határsértő ellen idegenrendészeti eljárás indult - olvasható a Police.hu-n.
Igen, azt írták, hogy idegenrendészeti eljárás! Úgy látszik, ők még nem tudják, hogy az idegenrendészeti eljárás és az idegenrendészeti akció kifejezéseket betiltották a gyarmattartók helyi képviselői (egészen pontosan a Magyar Zsidó Kulturális Egyesület, a Bálint Ház, a Bét Orim Közösség, a Dor Chadash Egyesület, a Gólem Színház, a Haver Alapítvány, az Izraeli Kulturális Intézet, a Limmud Magyarország Alapítvány, a Marom Budapest, a Magyar Cionista Szövetség, a Szim Salom Progresszív Zsidó Hitközség és a Zachor Alapítvány), helyettük 2014. január közepétől a holokauszt, népirtás, vérengzés, tömegmészárlás, tömeggyilkosság szavak használatosak, annak mindenkori megjelölésével, hogy mindez a magyarok műve, és hogy élvezettel követték el őket. Kivétel nélkül.
A napokban vélhetően a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetősége is fel fog bukkanni bocsánatkérési céllal az ATV képernyőjén, ezzel egy időben pedig a menesztésüket fogják követelni a magyarországi kötelező szóhasználatot szabályozó zsidó szervezetek. (A logika ugyanaz, mint amikor a cigánybűnözőket védelmezik: aki ma négerek esetében beszél idegenrendészeti eljárásról, az lehet, hogy holnap már ismét a zsidók kapcsán fogja e szörnyű, semmiféle kárpótlással nem járó kifejezést használni...)
(Kuruc.info)
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready