Mogyoródon a Fidesz uralkodik,  mint szinte mindenhol, ugyanis még sokan elhiszik róluk a róluk közvetített maszlagot. A KDNP viccpárt okán még azt is, hogy a keresztény értékrendhez közük van. A számokra nyelvére lefordítva a félrevezetést: 8 képviselőből jelenleg 7 fideszes, ami ha nem is háromharmad, de impozáns.
Albert Etelka a Fidesz-KDNP jelöltjeként lett a helyi képviselőtestület tagja, a következő választásokon is indul a "keresztény-konzervatív pártszövetség" színeiben.
Zoom
Facebook-adatlapja szerint
is a lánya Toldi Kata (születési nevén Kilinkó Katalin), aki sikeres sminkes. Korábban azonban forrásunk szerint máshol is termett neki némi babér, méghozzá olyan területen, amelyen a magyar sikerek bár tagadhatatlanok, de mégis kevesebb büszkeségre adnak alkalmat.
Zoom
Zoom
A sminkoktató videójából kivágott képen egészen jól látszik a hasonlóság az ún. castingfelvételből kiemelthez, az orr melletti anyajegy több mint árulkodó, ha a Facebookon található képein már érthető okokból nem annyira hangsúlyos. Az utóbbi videó esetében a pikánsabb képeket és a linket ezúttal inkább mellőzzük, de a Brigitta Mass művésznévre rákeresve másodpercek töredéke alatt bárki számára megtalálható, így azt is bárki meghallgathatja, hogy a feltűnőnél is komolyabb hasonlóság mellett véleltenül a szakmája és a keresztneve is egyezik a leányzónak.

A nemzetinek hazudott kormánypártok erkölcsiségét eddig is láttuk: történelmi egyházi státusz és reklám a cionszekta Hit Gyülekezetének, buzivonulás engedélyezése, a gyömrői polgármester, Deutsch Tompika tömény létesszenciája, mutyi mutyi hátán. Nincs is miért csodálkozni hát, ha prostituálódik az ország a "nevelésük" nyomán.
(Kuruc.info)