Egy 31 éves felsőzsolcai férfi jó pár napig eléggé el lehetett keseredve, miután autóstáskáját - benne az irataival és több mint 3 millió forinttal - a kocsija tetején felejtette, majd el is veszítette. De vannak még csodák Magyarországon.
Egy miskolci férfi a rendőrség segítségét kérte, mert egy több mint 3 millió forintot tartalmazó autóstáskát talált, és vissza akarta adni tulajdonosának - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság.
Az 58 éves miskolci férfi február 18-án találta meg a Népkert környékén a pénzzel tömött autóstáskát, amelyben a tulajdonos személyes iratai is benne voltak. A táskát a miskolci kapitányságra vitte, ahol összesítették az értékeket, majd értesítették a jogos tulajdonost, egy 31 éves felsőzsolcai férfit. Elmondta a rendőröknek, hogy autója tetején felejtette a táskát, és menet közben elveszítette.
A becsületes megtalálónak hála a rendőrök hiánytalanul adták vissza az értékeket a fiatalabb férfinek, aki ráadásul előző nap ünnepelte születésnapját.
(HVG)