"Dúró Dóra teljes mellszélességgel kiáll a Jobbik ifjúsági tagozata művészeti pályázatára érkezett kirekesztő rajz mellett, amit a képviselői irodaházban állítottak ki. Teszi mindezt úgy, hogy ő a parlament kulturális bizottságának elnöke" - szörnyülködik az Origó. Nyilván igen érzékenyen érinti a szerkesztőség tagjait az efféle "kirekesztés".
A Jobbik ifjúsági tagozatának rajzpályázatára érkezett Kirakós homoszexuális szülők gyermekei részére című rajzot a képviselői irodaház aulájában állították ki. Most Dúró Dóra, a Jobbik parlamenti képviselője és a kulturális bizottság elnöke állt ki teljes mellszélességgel a rajz mellett - ismétlik meg a borzalmat.
Facebook-bejegyzésében Dúró a meleg férfiakat és nőket megbélyegző, homofób rajzocskát eredeti műalkotásnak nevezi, készítőjét pedig zseniális logikájú fiatal művésznek. Egy bonyolult szókapcsolattal meg is indokolta, miért tetszik neki olyan nagyon az egész: azért, mert egyértelművé teszi a "nemzetmentés-kompatibilis párválasztás egyedüli módját" - hüledeznek a kirekesztettek.
Nos, nézzük azt a szörnyűséges, kirekesztő, homofób, nemzetmentő stb. rajzot!
Döbbenetes, ugye?
Zoom
Aki még bírja idegekkel ezt a felháborító szélsőségeskedést, elolvashatja az említett Fb-bejegyzést is, és egyúttal üdvözöljük a notórius megbélyegzők sorában!
 
A liberálisok nyugodtan kiálthatnak ultrakonzervatív, szexista propagandát, attól még a normális normális marad. A...
Szerző: Dúró Dóra2015. november 10.
Frissítés: nos, úgy tűnik, az Origó saját liberális olvasói is kirekesztők, megbélyegzők, homofóbok stb.
Ez körülbelül olyan, mintha a mi olvasóinkról kiderülne, hogy buziházasság- és -örökbefogadás-pártiak, hogy csak ennél az egy témánál maradjunk...
Íme a szavazásuk eredménye (nem, nem buzdítottuk a saját olvasóinkat normalitáspárti szavazatok leadására):
Zoom