Az 1921-ben New Yorkban alapított és az azóta ott működő amerikai Külkapcsolatok Tanácsa (Council on Foreign Relations) a világ egyik legbefolyásosabb agytrösztszervezete. Tagjai között egy tucat amerikai külügyminiszter, CIA-igazgatók, bankárok, egyetemi tanárok, jogászok és vezető médiaszemélyiségek voltak.
Zoom
A CFR-nek New York-i központján kívül öt hivatala van az amerikai fővárosban. Szakterülete az amerikai külpolitika és a nemzetközi kapcsolatok. Küldetése, hogy elősegítse a globalizációt, a „szabad kereskedelmet” (az idézőjel azt jelenti, hogy ha a magyar sajtó privatizációja során egy amerikai, francia, német vagy izráheli cég akart megvenni egy médiumot, az OK volt, de ha ugyanezt Líbia vagy Irán akarta volna megtenni, az tilos lett volna) és visszaszorítsa a transznacionális vállalatok tetszés szerinti működését még akadályozó pénzügyi szabályzásokat. A CFR-nek szintén elsőrendű feladata az olyan kereskedelmi tömbök létrehozása, mint a NAFTA, az Európai Unió. A felsorolt célok előmozdítása érdekében ad azután tanácsokat, amelyeket a címzetteknek nehéz visszautasítaniuk. Zárt ajtós tanácskozásaira kormányzati tisztségviselőket, a hírszerzési és külpolitikai közösség prominens tagjait hívja meg. Ezen agytröszt adja ki kéthavonta a Foreign Affairs nevű külpolitikai folyóiratot, és működteti a David Rockefeller Tanulmányok Programját, amelynek célja az amerikai külpolitika befolyásolása azzal, hogy tanácsot ad a Fehér Háznak és a diplomáciának, tanúskodik a kongresszus előtt, és kapcsolatokat tart fenn a médiával.
Ha valaki a sajtóban azt találja leírni, hogy a CFR a világ irányításában (gyáváknak: háttérhatalom, árnyékhatalom és mismásoló szótársai) aktívan részt vesz, és hozzáteszi, a CFR-en belül a zsidók hatalma igen erős (gyáváknak: izé, tudod, mizé), akkor azt antiszemitának kiáltják ki.
Mi e portálon a tényeket szeretjük. Mert azok olyan aranyosak. A pulikobakokhoz hasonlóan simogatni való konkrétumok.
Most tehát ilyen tények következnek. Egyetlen aspektusból. A jelenlegi tagok nevei szempontjából. Röviden és tömören. Mégpedig a nevek, amelyeket mindenfajta metodológia nélkül válogattunk ki. Teljesen véletlenszerűen. Hogy mindebben a végén mégis van-e rendszer, azt mondja meg Shakespeare, aki oly halhatatlan emléket állított Shylocknak, a zsidó uzsorásnak a Velencei kalmárban. (Shylock Antonio húsának egy fontját kérte garanciának, hogy az visszafizeti az uzsorakamatra kölcsönzött pénzt.)
Jöjjenek tehát az önazonosító nevek!
Altmanok: Altman, Drew, Altman, Roger C., Altman, William C.
A Bloommal és Blummal kezdődő nevűek: Bloom, Evan T. Bloomberg, Michael R. Bloomgarden, Kathy Finn Blum, Richard C. Blumenthal, Sidney S. Blumenthal, W. Michael Blumling, Mark Blumrosen, Alexander B.
A Cohanok és Cohenek: Cohan, William David, Cohen, Abby Joseph, Cohen, Ariel, Cohen, Benjamin J., Cohen, Betsy, Cohen, Eliot A., Cohen, Herman J., Cohen, Jared, Cohen, Jerome Alan, Cohen, Joel E., Cohen, Richard M., Cohen, Roberta Jane, Cohen, Stephen Bruce, Cohen, Stephen F., Cohen, Stephen,Cohen, Warren I., Cohen, William S.
A Friedmanok: Friedman, Alexander Stephen, Friedman, Alison Kiehl, Friedman, Bart, Friedman, Benjamin M., Friedman, Fredrica S., Friedman, Jordana D., Friedman, Stephen, Friedman, Stephen J., Friedman, Thomas L., Friedman, Zachary Adam.
Az aranyló Goldok: Goldman, Charles N., Goldman, Guido, Goldman, Marshall I., Goldman, Merle D., Goldman, Neal D., Goldman, Zachary K., Goldmark, Peter C. Jr., Goldsmith, Barbara, Goldsmith, Jack, Landman III, Goldsmith, Russell D., Goldstein, Gordon M., Goldstein, Jeffrey A., Goldstein, Judith S., Goldstein, Morris, Goldstone, Jack A., Goldwyn, David L.
A Greenek: Green, Carl J., Green, Daniel Rogers, Green, Eric F., Green, Jerrold D., Green, Mark, Andrew, Green, Michael J., Green, Robert Shane, Green, Viviana López, Greenberg, Arthur N., Greenberg, David, Greenberg, Evan G., Greenberg, Glenn H., Greenberg, Jeffrey W., Greenberg, Karen J., Greenberg, Lawrence Scott, Greenberg, Maurice R., Greenberg, Sanford D., Greenberger, Robert, Stephen Greene, WadeGreenman, Margot Alyse, Greenspan, Alan, Greenwald, G. Jonathan, Greenway, Hugh D.S., Green-Weiskel, Lucia.
Heller Ágnes kedvéért a „Hel” kezdetűek: Heller, Bridgette P., Heller, Rebecca M., Heller, Richard M., Hellman, Steven E., Hellmann, Donald Charles, Helm, Robert W., Helman, Joseph J., Helprin, Mark.
Azután van 19 Miller, és 9 tag neve kezdődik Schwarz-cal.
Természetesen mindez véletlen. Aki az ellenkezőjét állítja, az ellen hadjáratot indítunk, hogy állásából kitegyék a szűrét, és hogy Szijjártó Péter erre való reagálásként tegyen még egy Izrael-barát nyalási gesztust Jerzsálemben, mint tette azt a napokban azzal, hogy kijelentette (az EU-ban egyedüli tagországként): Magyarország az EU határozattal szembeszállva sem fogja címkézni a megszállt palesztin területeken működő illegális zsidó telepekből az unióba exportált árucikkeket. Miközben Medgyessy Péter után Zoltai Gusztáv miniszterelnöki pufajkás tanácsadót fogja kitüntetni az érte alapítandó Szűz Mária Legszebb Lovagja elnevezésű kitüntetéssel.
Szalonna János  - Kuruc.info