A nyugat-londoni Southwark Crown Court bíróság nagyjából félórás tárgyalás után felmentette azt a 46 éves szaúdi milliárdost, Ehsan Abdulazizt, akit azzal vádoltak, hogy a lakásában megerőszakolt 18 éves öntudatlan lányt – írja a Daily Mail.

Abdulaziz meglepő védekezést adott elő, azt mondta, gyakorlatilag baleset történt, nem nemi erőszak, és a bíróság igazat adott neki.
A történet előzménye annyi, hogy Abdulaziz, akinek egyébként felesége és egy 10 éves fia van, nagyjából fél éven keresztül ismerkedett egy 24 éves nővel, akit elhívott mindenhova, és drága dolgokat fizetett neki. Augusztus elején is ez történt, amikor a West Enden található Cirque Le Soir nevű klubban ült a privát asztalánál, amiért alkalmanként 1000 fontot (kb. 430 ezer forint) fizetett.
Odahívta magához a meg nem nevezett 24 éves nőt és a 18 éves barátnőjét is. Fizetett nekik néhány italt, majd felajánlotta, hogy hazaviszi őket az Aston Martinjával.
A lányokat végül saját magához vitte. Itt adott nekik még inni, kirakott nekik egy üveg Roberto Cavalli vodkát, hogy szolgálják ki magukat. Aztán a 24 éves nőt bevitte a hálóba, és közösült vele. A fiatalabb nő közben teljesen kiütötte magát, és elaludt a kanapén.
Abdulaziz a szex után visszament a nappaliba, amíg a hálóban aludt az idősebbik nő, és kint próbálta keltegetni a fiatalabb lányt, de nem nagyon tért magához. Felajánlotta, hogy hív neki egy taxit, de akár nála is aludhat, keres neki egy pólót, hogy kényelmesebb ruhában legyen. A lány ekkor tért magához, teljesen kiborult, próbálta felkelteni a hálóban alvó barátnőjét, nem járt sikerrel, ezen még jobban kiakadt, elmenekült a lakásból, felhívta két barátnőjét, aztán pedig a rendőrséget. A milliárdost nem sokkal később letartóztatták.
A két fél történetében egy helyen térnek el a beszámolók, de ott radikálisan. Annál a résznél, amikor Abdulaziz keltegetni kezdte a lányt. Abdulaziz elmondása szerint az történt, amit itt fent is olvasott.
A lány viszont úgy emlékezett vissza a dologra, hogy arra ébredt, hogy a férfi rajta van, próbál a lába közé hatolni, és úgy kell lelökdösnie magáról. Az ő történetét bizonyítékok is alátámasztották: a férfi spermáját megtalálták a hüvelyében.
Itt jön a képbe Abdulaziz elképesztő védekezése, ami alapján a bíróság neki adjon igazat. A milliárdos elmondása szerint az történt, hogy amikor a lány magához tért, akkor megfogta a kezét, és a combja közé csúsztatta. Mármint Abdulaziz kezét a lány saját combjai közé. Mivel a korábbi szex miatt lehetett még egy kis sperma a kezén, ezért fordulhatott elő, hogy a lány hüvelyében végül találtak spermát a szakértők.
A védelem szerint a lány azért akadt ki, mert féltékeny volt, hogy Abdulaziz vele nem, csak a barátnőjével feküdt le.
Hogy a milliárdos pénisze hogy került mégis a lány ágyékához, arra is volt egy szürreális magyarázata. Azt mondta, alsónadrágban volt, amiből kilógott a pénisze, és amikor próbálta keltegetni a lányt, akkor elesett, és pont olyan szerencsétlenül esett, hogy a pénisze a lány ágyékában landolt.
Aztán azt is bevallotta, hogy csókolózott a lánnyal, de váltig bizonygatta, hogy semmi mást nem tett volna vele, hiszen ő tiszteli a nőket, van egy lánytestvére is. Amúgy pedig ő nagyon törékeny ember, tette hozzá.
Zoom
Az ügyészség ugyan próbált fogást találni Abdulazizon, de a jelek szerint nem jártak sikerrel. (És sem nekik, sem a bíróságnak nem volt része közösülésben, ha azt hiszik, "bele lehet esni" egy lány hüvelyébe... Vagy inkább nagyon sok millió fontot kapott ezért a tisztelt bíróság - a szerk.)
"Maga 45 éves, tudta, hogy egy fiatal nő alszik a nappalijában, és úgy gondolta, hogy normális úgy kimenni a szobából, hogy a pénisze kilóg a nadrágjából?" - kérdezte például az ügyész, de erre a milliárdos csak annyit válaszolt, hogy nem beszélgetni indult, hanem kikapcsolni a tévét, és egyébként is az otthonában volt.
A felmentés után nem nyilatkozott sem Abdulaziz, sem a sértett.
(The Daily Mail - Velvet - Kuruc.info)