A bevándorlóimádók pedig most természetesen telesírják a sajtót azzal, hogy újból fellángolt a nácifasizmus, illetve - a liberalizmus jegyében - azt firtatják, vajon miért engedte ezt a rendőrség. Merthogy engedte, miután előzetesen megmutatták nekik, és egyeztettek velük.
 
Zoom
Az eset a türingiai Ilmtalban történt, a Huffington Post számol be róla. A jópofa járműre az Ilmtali Menekültelhárító nevet írták fel, valamint a 142-es számot, ami a liberáltak szerint egyértelmű utalás a wannsee-i konferencia évszámára, melyen a németek a zsidók szerint elhatározták a kiirtásukat (mely aztán annyira sikeres volt, hogy minden sarkon tartja a markát egy túlélő).
 
Zoom
Liberális nyomásra a hatóságok vizsgálódni kezdtek uszítás "gyanújával", korábban azonban a "tankvezetők" elmondása szerint megtekintették a járművet, és engedélyezték a felvonulását. Ezt támasztja alá az is, hogy a rendőrök jelen voltak a felvonuláson, de nem állították ki a migráncselhárítót a sorból. Ezen háborodtak fel mérhetetlenül liberálisék, az pedig különösen rosszul esett nekik, hogy a felvonulást néző tömeg tapsolva-kurjongatva ünnepelte a szellemes alkotást.
Nem ez volt az egyetlen liberáliskiakasztó jármű a karnevál ideje alatt: az ugyancsak türingiai Wasungen nevű városkában az alább látható "Balkánexpressz" borzolta a túlérzékenyek kedélyét. A nevén kívül ráadásul azt is ráírták: "Die Plage kommt." A Plage bajt, csapást, szerencsétlenséget jelent.
Zoom
(Kuruc.info)