A Pesti Srácok számolt be róla először, hogy elküldik az Echo TV-től Szaniszló Ferencet, majd kiderült az is: ennek politikai okai vannak. Széles most személyeskedésre váltott át.

Nekiment Facebook-oldalán a Pesti Srácok főszerkesztőjének Széles Gábor. Az Echo TV, illetve a Magyar Hírlap tulajdonosa azon kaphatta fel a vizet, hogy a portál beszámolt róla: távoznia kell a csatornától a "hétről hétre világméretű összeesküvés-elméleteket" prezentáló Szaniszló Ferencnek. Aztán kiderült az is: nem ezek a beszámolók zavarták a csatorna új vezetését, hanem a kormány kritizálásával volt a baj. Széles szintén a Facebook-oldalán azt közölte, hogy Szaniszló közös megegyezéssel távozik, miután nem volt hajlandó visszavenni a kormányellenességből. „Gondolom, már van helye a jobbikos internetes tv-nél” – írta a tulajdonos.

Havas-tanítvány a SzektATV-ben
Széles most a Pesti Srácok főszerkesztőjének ment neki, a „szennyes kiteregetésével” fenyegetve a Havas-tanítvány Huth Gergelyt. (A Prosti Srácok eredeti hírét egyébként nem ő jegyezte.)
Zoom
Ilyen helyesírással is lehet valaki milliárdos
A poszt alatti kommentekben a tulajdonos ismét kifejtette, hogy politikai okokból kell mennie Szaniszlónak. Mint írta:
„Az nem zavart, hogy a lánya/Szaniszló Ferenczé/ a Jobbik frakciójában dolgozik, de az már igen, hogy időnként, rafinált módon a Fidesz-KDNP kormány ellen uszított a műsoraiban.”
Alatta még hozzátette, hogy kritizálni szerinte lehet, csak nem hátsó szándékoktól vezérelve, olyanoktól, amik célja a kormány gyengítése.
(Kuruc.info - MNO nyomán)