Binjámin Netanjáhu izraeli miniszterelnök kedden Budapesten türelmesen meghallgatta a felcsúti középcsatár hozzá intézett szavait, majd délután kiment a kispesti Bozsik Stadionba, és minden előzetes bejelentés nélkül meglátogatta a Budapest Honvéd ellen holnap visszavágó mérkőzést játszó izraeli Há-Po’él – Beér-Sevá’ játékosait. Bibi még a labdarúgó-tudományát is megcsillogtatta - írja az ’Árúc 7 izraeli hírportál.
Zoom
Képek: Hájim Cáh
Binjámin Netanjáhu és a kedves felesége, Szárá, kedd délután kilátogatott a már Budapesten tartózkodó Há-Po’él Beér - Sevá’ izraeli labdarúgócsapat edzésére, és sok sikert kívánt a játékosoknak a szerdai mérkőzés előtt. „Nagyon reméljük, hogy az izraeli csapat holnap Budapesten megismétli a Beér-Sevá’ban egy héttel ezelőtt aratott győzelmet”, mondta a háborús bűnös izraeli kormányfő, majd elbeszélgetett az edzővel és a játékosokkal, csoportképet készíttetett magáról a játékosokkal.
Zoom
Bibi ezután a labdarúgók és a testőrök legnagyobb derültségére a kispesti Bozsik Stadion gyepszőnyegén bemutatta labdarúgó-tudományát: dekázott, adogatott, majd jó nagyot belebikázott a labdába. A Budapest Honvéd elleni szerdai mérkőzését az izraeli Há-Po’él – Beér-Sevá’ csapata zárt kapuk mögött játssza a Bozsik Stadionban, s nem elképzelhetetlen, hogy a lelátón jelen lesz a még Budapesten tartózkodó Bibi, a csodacsatár.
H. J. – Kuruc.info