Portáljuk rendszeres olvasójaként, a világ ordító igazságtalanságai ellen a szavát felemelő emberként szeretném önökhöz eljuttatni az alábbiakat, amelyek mélyen felháborítottak - írja az alábbi esetet beküldő olvasónk.
2017. augusztus 19-én a brit Sky Living tv-adón közvetítettek egy műsort, Nothing to declare címmel. Olyan személyeket mutatnak ebben a műsorban általában, akik nem veszik figyelembe Ausztrália meglehetősen szigorú vámszabályait, ti. mit szabad és mit nem lehet bevinni az országba. A csatolt képeken szereplő fiatalember 10 ezer ausztrál dollárnál több készpénzzel rendelkezett (amit be kellett volna jelölnie a nyomtatványon, de ő nem tette), illetve a tiltás ellenére növényi származékokat (leveleket) akart bevinni, de ezeket sem vallotta be előzetesen.
Zoom

Zoom
Az érdekes rész most jön. A poggyászok átkutatása során fény derült a valóságra. Ekkor mondta a következőket a vámtisztnek, miután ügyvédért kiáltott: "Ezek nem az én törvényeim, ezek a ti törvényeitek!"
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Azt hittem nem jól értem, de a tv-műsor feliratozása ezt egyértelművé tette: jól hallottam. Egy idegen országba látogat a szóban forgó, zsidó fiatalember, és azt mondja a vámtisztnek, hogy ezek a törvények őrá nem vonatkoznak!
Büntetés nélkül megúszta.
A videót 2016 júniusában feltöltötték a LiveLeak videomegosztóra is, alább megtekinthető.
(Angol nyelvű)
(Kuruc.info)