Egy, a homoszexuális örökbefogadó „apja” által meggyilkolt lánybaba szülőcsaládja azt mondja, hogy „még ma is életben lenne”, ha a szociális hivatal nem vette volna el.
Miután hétfőn [2017. november 6-án] sor került Matthew Scully-Hicks életfogytiglani szabadságvesztésre való ítélésére, mert alig két héttel hivatalos örökbefogadása után agyonverte Elsie Scully-Hickset, felszínre került, hogy a babának volt szerető természetes családja, akik azért küzdöttek, hogy őt maguknál tartsák.
A totyogó, akit születése után napokon belül elvettek kábítószert használó anyjától, múlt év májusában kórházban halt meg, miután négy napig kómában volt „katasztrófális fejsérülések” elszenvedése után.
Zoom
Matthew Scully-Hicks
Az áldozatról szóló egy környezettanulmány, melyről a Press Association szerdán tudósított, részletezte, hogy Elsie szülőcsaládja mennyire „rendkívüli módon kötődött hozzá, és nagyon szerette őt”, valamint a nevelőotthonbeli eljárás során kapcsolatban maradt vele.
Sian O’Brien, Elsie természetes nagyanyja – a kislányt Shaylának nevezték 2014. novemberi születése után – elindította az eljárást a családügyi bíróságon, hogy múlt év januárjában a baba törvényes gyámjává váljon.
„Egy boldog, egészséges és meleg családi környezetben akartam felnevelni, amit teljességgel elvettek tőlem, amikor a szociális hivatal és a családügyi bíróság úgy döntött, hogy azzal nem tudnék megbirkózni”, írta.
„Mi mindannyian tovább küzdünk, habár minden egyes napon eltompít minket a fájdalom, és mélységes fájdalomban vagyunk annak tudatában, hogy Shaylát mi mindannyian feltétel nélkül, családként szerettük, valamint tudjuk, hogy ha nem vették volna el tőlünk, még ma is életben lenne”, folytatta a nyilatkozatban O’Brien, aki a család részéről beszélt.
„Ez a döntés, valamint Shayla nevelőotthoni gondozás alatt állása ellenére mi családként még képesek voltunk vele heti kapcsolatot tartani, és minden egyes alkalommal, kivétel nélkül meglátogattuk”.
„2015. augusztusban, derült égből a villámcsapásként azt mondta nekünk a szociális hivatal, hogy mennünk kell meglátogatni Shaylát olyan hamar, ahogyan lehetséges, és utolsó alkalommal el kell búcsúznunk tőle, mivelhogy megfelelő örökbefogadó családot találtak neki. Ez mindenkinek teljességgel lesújtó volt”, tette hozzá a nagyanya.
Zoom
Elsie Scully-Hickset drogos anyja miatt elvették az egész vér szerinti rokonságtól, és sikerrel el is helyezték két buzinál, mert polkorrektebbet nem találtak
A Breitbart London a múlt hónapban tudósított arról, hogy Scully-Hicks - akit azzal vádoltak, hogy eltörte Elsie bordáit, lábát és bokáját, valamint összetörte koponyáját hónapokig tartó bántalmazás során, ami a halálához vezetett – szöveges üzenetekben hogyan utalt fogadott lányára úgy, hogy „egy pszichopata” és „Sátán bébirugdalózóban”, valamint a szomszédok hallották azt ordítani, hogy „Kuss legyen, te ostoba kis picsa”, amikor a gyerek egy alkalommal sírt.
Hivatalos nyomozást azután rendeltek el, hogy felszínre került, hogy a szociális hivatal Elsie örökbefogadási eljárása során elmulasztotta aggodalmát kifejezni annak ellenére, hogy szociális munkások és védőnők egy sor sérülést vettek észre, beleérve „megmagyarázatlan” zúzódásokat és egy törött lábat az a tizenöt látogatás során, melyet a Scully-Hicks-háznál tettek 2015. január – amikor a gyilkos és a „férje”, Craig kifejezte óhaját örökbefogadási tisztviselőknek, hogy „apákká” váljanak – és Elsie májusi halála között.
Hétfőn a bíróság meghallgatta, hogy Elsie-t még sürgősen kórházba is szállították, miután egy alkalommal vért hányt, amikor is Scully-Hicks azt állította, hogy örökbefogadott lánya „leesett a lépcsőn”.
Egy cikkben, ami azt nézte meg, hogy vajon a „politikai korrektség” szerepet játszott-e a totyogó halálában, Sarah Vine állandó cikkíró egy, az Elsie-vel foglalkozó helyi gyermekvédelmi hivatalnál lévő, harminc évnyi szociális munkatapasztalattal bíró „sípfújót” [visszaélést belülről leleplező személyt] idézett, aki azt sugallta, hogy „Scully-Hickséket talán nem vetették alá szigorú háttérellenőrzésnek, vagy nem vonták kérdőre Elsie sérülései miatt, mert olyan vonzó ötletnek tűnt, hogy a gyereket egy homoszexuális párnál helyezzék el”.
Hidra - Kuruc.info