Ezt írta kísérőszövegként az alábbi fotót beküldő olvasónk. A fényképet a hollandiai Schiphol (Európa 3. legnagyobb repülőtere) buszmegállójában készítette:
Zoom

Megtaláltuk a háttérinfót is hozzá, alább olvasható az Nlcafé undorító buzipropagandája, melyet csak azért hagytunk meg eredeti formájában, hogy aki nem olvas efféle szennylapokat, az is láthassa, milyen szinten folyik már hazánkban is az agymosás:
Botrányba fulladt a holland öltönymárka meleg párokkal készült kampánya
A csókolózó férfiakat felvonultató divatfotók tízezer Instagram-követőbe kerültek a márkának.
Zoom
A holland öltönymárka, a SuitSupply, legutóbbi kampánya rámutatott, hogy mennyire mélyen gyökereznek a homoszexualitással kapcsolatos ellenérzések a társadalmunkban. A képeken meleg párok pózolnak, olyan szexuálisan túlfűtött helyzetekben, ahogy azt egyébként sok divatfotótól megszokhattuk.
Zoom
Zoom
„Az emberek közötti vonzalom bemutatása a divatfotók fontos eleme” – vallja a cégalapító Fokke De Jong. És ha ez a szikra történetesen két férfi között lobban fel? A képek fogadtatása alapján úgy tűnik, még az egyébként nyitott hollandok is megbotránkoznak – a konzervatívabb országokról nem is beszélve.
Zoom
Zoom
Miután kijöttek szóban forgó fotók, a SuitSupply nagyjából 10 ezer követőt veszített Instagramon, Oroszországban és az Egyesült Arab Emirátusokban pedig inkább nem reklámoznak majd velük. Az öltönyhöz a legférfiasabb tulajdonságokat társítjuk, és sokan még mindig nem bírják elviselni, hogy homoszexuális párok reklámozzák ezt a szupermaszkulin ruhadarabot.
(Az eredeti itt.)