Február 2-án, szombat este Fuck The Holok-Ass Party II. (Kúrd seggbe a holokausztot II.) címmel tudományos konferenciát, irodalmi estet és bezárás előtti búcsúpartit rendeznek a ferencvárosi Kultiplex Művelődési Házban.

Az idei "Kúrd seggbe a holokausztot" konferencián előadást tart Feldmájer Péter, a Tégy a Kereszténygyűlölet Ellen mozgalom tiszteletbeli elnöke, Simon Peresz, az Országos Bevándorlásellenes Liga elnöke, a Magyarország a Magyaroké Egyesület ügyvezetője. Továbbá Zuschlag János, a Nemzetközi Zsidóviccmondó Társaság és a Kenőpénz Alapítvány főtitkára, Kuncze Gábor, a Fitymás Zsidók Egyesületének tököli alapszervezeti elnöke, id. Gyurcsány Ferenc, a Magyarországi Lumpenproli Biciklitolvajok Szövetségének főtitkára, a Pápai Tejipari Vállalat Alkoholista Kocsikísérők Szakszervezetének első titkára, a Kazamata Borozó törzsvendége, ifj. Gyurcsány Ferenc, a Gestapó Ifjúsági Szövetség és a Kadarjugend volt első titkára, a GYESZOPOSZ, a Gyengeelméjű Szocialista Politikusok Szövetségének örökös elnöke, Tom Lantos, a Kill Jews for Peace nevű palesztin-amerikai békemozgalom újraválasztott vezetője, Tasnádi Péter, az Országos Maffiaellenes Központ igazgatója és David Irving világhírű angol történész, holokauszt-szakértő.
 
Az ünnepi műsor előtt "Kiirtanám az összes zsidót" címmel beszédet mond Bajtai Zoltán, a Göbbels Emlékbizottság budapesti tikára, a Tilos Rádió munkatársa, Marvin Hier rabbi, Simon Wiesenthal Központ vezetője, aki Magyarországon először beszámol a legnagyobb jeruzsálemi arab temető helyén felhúzandó zsidó Tolarencia Múzeum építésének állásáról, és Szeszler Anna, az Országos Cigány Önkormányzat elnökhelyettese, az Egyenlő Esélyt Minden Gyereknek Alapítvány kurátora, a budapesti Lauder Javne zsidó közösségi iskola és óvoda igazgatója.
 
Az irodalmi műsor első felében Medgyessy Péter: Mein Kampf, avagy harcom a KGB ellen c. könyvéből Laborcz Sándor, a szerző sorstársa olvas fel részleteket. Ezt követően Apró Piroska, Aszparuhov Brigó és Todorov Vlagyimir, a magyar-bolgár Titkosszolga Baráti Társaság három ügyvezetője két dalt fog énekelni Anna Frank: Képzelt riport egy németországi táborból c. gyerekeknek szóló tudományos-fantasztikus könyvéből készült vidám zenés musical első felvonásából. A művészeket a Dob utcai Izraelita Állatkert tagjaiból alakult Hernádi-Kern kóser zenekar kíséri.
 
A rendezvény szünetében Szetei-Buzy Gábor dedikálja az Ünnepi Könyvhétre megjelent "Miért kell hashajtót bevenni szex előtt?" c. nagysikerű könyvét.
 
A beszédeket és az ünnepi műsort egyenesben közvetíti a közszolgálati Izraeli-Magyar Televízió, a közszolgálati Izraeli-Kossuth Rádió és a Tilos Rádió. A műsorvezető a televízióban Jakupcsek Gabriella és Bánó András, a Völkischer Beobachter és a Népszabadság munkatársai, a rádióban Bencsik Gyula, a Biciklis Zsidó Fiatalok Magyarországi Egyesületének tagja és Vranik Krisztián, a Der Stürmer rovatvezetője lesz.
 
A konferencia alatt az előcsarnokban akciós áron tört aranyat, használt szemüvegeket, a múlt században készült lámpaernyőket és mosószappanokat árusítunk. A belépés díjtalan!
 
Címünk:
 
Kultiplex Művelődési Ház, 1092 Budapest, IX. ker., Kinizsi u. 28.
Telefon: 219-0706
Fax: 219-0707
E-mail: info@kulti.hu  és  mozi@kulti.hu

 
Minden hívást, faxot és elektromos üzenetet szívesen fogadunk, minden érdeklődőt szeretettel várunk!
 
Sömjén Antónia, Baráth Levente, Jakab Zoltán programszervezők és a Kultiplex Művelődési Ház munkatársai
M. A.
Kapcsolódó cikkeink: