2019. október 19., szombat, Nándor napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
07:31 Vélhetően magyar vonatkozású régészeti leletek kerültek elő a Kaukázus vidékén06:56 Futni hagyták a Köpcös fiát22:02 Franciaország nemzetközi körözést adott ki az Iszlám Állam kalifája ellen21:33 A bűncselekménynek nincs neme - harsogja az Europol a kvótaegyenjogúság jegyében21:07 Mintegy 400 ezer ember idő előtti halálát okozta a légszennyezettség az Európai Unióban20:33 A lengyel Polgári Platform Tuskot jelölte az Európai Néppárt élére20:11 Már megint egy orosz segélyszállító konvoj miatt prüszköl Kijev19:42 Moszkvának és Washingtonnak sürgősen nukleáris fegyverzetkorlátozási tárgyalásokat kell kezdeniük Gorbacsov szerint19:10 Megerősítik a német határellenőrzést18:47 Lecsúszott a leszállópályáról egy repülőgép Alaszkában18:32 Hatásos volt a második Conte-kormány meghívója18:13 Karácsony Gergely felfüggesztette a kilakoltatásokat17:58 Leállította a gyártást Ukrajna legnagyobb dohánygyára17:39 A ruhásszekrénybe bújt a súri láncfűrészes17:07 Csak újrafordítva és ezeroldalas kritikai kiadás kíséretében merik újra megjelentetni a Mein Kampfot Franciaországban
24 óra legolvasottabbjai

Extra :: :: Hozzászólások

Szent vízzel fröcskölte egy cseh bunkó a barátnője fenekét egy bali hindu templomnál, de megitták a levét

Reklám

Rituális szertartáson kért bocsánatot egy fiatal cseh turistapár Indonéziában egy bali templomban azért, mert tiszteletlen viselkedésükkel megsértették a helyi hagyományokat.
Sabina Dolezalová és barátja, Zdenek Slouka a héten váltott ki nagy felháborodást Indonéziában, miután feltöltöttek egy videót a közösségi médiára, amelyen az látszik, hogy egy bali szent helyen egy nő felhúzza a szoknyáját, barátja pedig szentelt vízzel fröcsköli le a hátsóját.
A zömmel hinduk lakta Balin, ahová évente több millió turista látogat el gyönyörű pálmafás tengerpartja, színes éjszaki élete és ősi templomai miatt, nagy felháborodást váltott ki az Instagramra posztolt videó. A szigeten korábban is számos hasonló eset borzolta a kedélyeket, a helyi vezetők ígéretet tettek rá, hogy határozottan fellépnek a hagyományokat nem tisztelő látogatókkal szemben.
A cseh pár csütörtökön megtisztulási szertartáson kért bocsánatot viselkedéséért. A rituálét Ubudban, a sziget kulturális központjában egy templomnál végezték el. A cseh turisták tradicionális ruhába öltözve kortyoltak a szent vízből, miközben egy hindu pap a szertartást elvégezte.
„Nagyon örülök, hogy lehetőséget kaptunk a hely megtisztítására, és szeretnék köszönetet mondani minden bali embernek, amiért ilyen kedvesek voltak velünk” – mondta el Slouka a szertartás után.
A cseh párnak 85 ezer követője van az Instagramon, amelyen testedzésükről és utazásaikról posztolnak.
(MTI)
Frissítés: A "vicc" és a szánom-bánom
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by Shri Gusti Arya Wedakarna III (@aryawedakarna) on
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready