Egy emberként gyászolja Mohács Cs. Anikót, a 44 éves édesanyát, aki vasárnap halt meg az 57-es főúton, a jelek szerint egy 20 éves fiatal meggondolatlan előzése miatt. Az autó, aminek anyósülésén ült az ütközés idején, felismerhetetlenre tört, szinte semmi nem maradt a kocsiból, amikor nekicsapódott egy útszéli fának - írja a Borsonline.
Zoom
(Kép: Police)
Az Anikóék mögött haladó autóban négy fiatal ült, akik vacsorázásból tartottak Mohács felé. Az autó előzni akart, ám jöttek szemből, ezért a sofőrnek vissza kellett sorolnia a sávjába, így lökték meg Anikóék autóját.
Zoom
Semmi nem maradt az autóból, aminek anyósülésén Anikó utazott
– Pizzázni voltunk a közeli városban. Őket szerettük volna megelőzni, száznegyvennel haladtunk, de jöttek szemből, ezért a sofőrünk visszarántotta a kormányt, a másik autót pedig a jobb elejével belökte az árokba pont egy fának – nyilatkozta a Tényeknek az egyik fiatal.
A Bors információi szerint a négy gyermeket nevelő Anikó, aki azonnal meghalt a balesetben, a mohácsi kórház szülészetén dolgozott ápolónőként.
– Egy ideje egyedül élt, négy gyereket hagyott árván, két nagyobbat és két kisebbet. Nyáron költöztek haza Angliából, hogy új életet kezdjenek – mondta a Borsnak az asszony egyik szomszédja.
Zoom
A család nyáron költözött haza Angliából, hogy új életet kezdjen
A Bors felkutatta a pizzériát, ahol a fiatalok ettek, az egyik dolgozó jól emlékezett rájuk, mint el­mondta, aznap rendesen viselkedtek, nem ittak alkoholt.
A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit. Közlésük szerint az egyik jármű letért az útról, árokba csúszott, majd nekiütközött egy fának. Mint írták, egy ember a helyszínen meghalt, hárman megsérültek - idézi fel a lap.