A SZaDeSZ pr-osainak annyira futotta, hogy lemásolták a kampányra a Fidesz kampánylogóját,


rátettek egy vöröscsillagot,


majd szokásukhoz híven letagadták.
Nos, elkészült egy hasonló mű, ami hasonlóan a Szadesz nem vöröscsillagához, nem horogkeresztet ábrázol!



A hír a Zsindexről:
Arra a felvetésre, nem jelent-e gondot, hogy a kampánynyitó meghívóján tiltott önkényuralmi jelképre, a vörös csillagra emlékeztető ábra látható, Kóka János felmutatta a meghívót, és azt mondta, hogy az azon látható csillag nem ötágú és nem is vörös. A pártelnök szerint ennek kapcsán biztosan sok áthallással és értelmezéssel találkoznak majd. Arra a kérdésre, hogy szándékos provokációnak szánják-e a lépést azt válaszolta, önmagában a népszavazást tartja provokációnak.

Dr. Tax Scientist

Tisztelt Kurucok!
Bizonyára láttátok már a szadesz - több biztosítós referendumra vonatkozó - központi vizuális kampányelemként megjelent szórólapját.
A negatív (lejárató) hangvételen nincs mit csodálkozni. A génjeikben hordozzák, hogy mindig valami ELLEN, sohasem MELLETTE. A szórólap annál érdekesebb: tiltott önkényuralmi jelképet tartalmaz!!! Kóka újságírói kérdésre azt válaszolta, hogy nem vörös és nem (ötágú) csillagról van szó. A szadesz weboldalán meg azt állítja, hogy a népszavazási kezdeményezés a provokáció, nem az ő vörös csillaguk. Most akkor mi van?
Az árpád-sávos lobogó tisztára nyilasos-szerű, a veres csillag meg nem is kelt rossz érzéseket egyesekben?
Csatoltan küldök egy általam szerkesztett szórólapot. Szerintem akkor ilyet is szabad terjeszteni, mert NEM swastika látható a képen. Csak olyan-szerű...



Szebb jövőt!
Passenger