2020. szeptember 29., kedd, Mihály, Kapolcs napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
13:01 Bélyegblokkot bocsátott ki a Magyar Posta Trianon évfordulójára12:52 Jó hír is van12:35 Pintér szerint a közrend, a közbiztonság szilárd, és nincs no-go zóna Magyarországon12:17 Vádat emeltek a zsilettpengés cigány ellen Miskolcon12:05 Vádat emeltek Fekete-Győr ellen11:51 Római legionárius eddigi legrégebbi ismert lemezvértjére bukkantak Németországban11:28 Izraeli válogatott palesztin igazolt az Egyesült Arab Emírségekbe10:55 Folytatódtak az összecsapások Hegyi-Karabahban és környékén10:37 Már emberölés gyanújával nyomoznak a bári kastélytűz ügyében, amelyben a budapesti milliárdos életét vesztette10:22 Trumpot Obama egyik zsidója játszotta el Biden próbavitáin09:54 124 éves Erzsók nénivel és magyar csodaszerrel gyógyított Merkellel is támadnak a csaló áruházak09:40 Északra akart szökni a lelőtt dél-koreai férfi - hamar megtapasztalta a rendszer vendégszeretetét09:25 Nyolcan meghaltak, 851-gyel nőtt a fertőzöttek száma09:14 Kigyulladt egy iskola tetőtere Józsefvárosban09:01 Bezárják a börtönt, amely nem tudta visszatartani a Köpcöst
24 óra legolvasottabbjai

Extra :: :: Hozzászólások

"A fehérek száma csökkent, a kisebbségieké nőtt, nyerésre állunk, skacok!"

Reklám

Ash Sarkar 1992-ben született Nagy-Britanniában. Az egyik felmenője, Pritilata Waddedar a bengáli britellenes mozgalom alakja volt.
Sarkarra is igaz a mondás, hogy ő úgy brit, ahogyan Ahmed svéd, valamint Mickey ló.
Zoom
Sarkar saját magát kommunistának és muszlimnak vallja. Ez két kérdést is felvet.
Először, hogy hogyan képes ezt a két homlokegyenest ellentétes eszmét összeegyeztetni? Nyilván sehogy, csak felforgató hajlama révén minden eszközt megragad, amivel a nyugati civilizációnak árthat.
Másodszor, ha a kommunizmus és az iszlám olyan jó dolog, akkor miért nem kotródik el egy kommunista vagy egy muszlim országba? A tapasztalt olvasó tudja, hogy miért: egyfelől ott nincs segély, másfelől ha ott sokat hőbörögne, gyorsan a puskacső előtt vagy a kard alatt találná magát.
Az alábbi felvétel egy összevágás, ami rámutat Sarkar aljas természetére.
Először áldozatként sajnáltatja magát: „Az olyan ideák, mint a nagy lecserélés, ami tényleg az iszlamofób rasszizmus, az antiszemitizmus és a fehér nacionalizmus tökéletes egyesülése. Az elmélet szerint van egyfajta cionista összeesküvés arra, hogy a fehéreket túlszaporodják”.
A képváltás után viszont vigyorogva kérkedik: „[Londonban] a fehér brit népesség 600 ezerrel csökkent, míg a kisebbségi népesség 1,2 millióval nőtt. Úgyhogy igen, skacok, nyerésre állunk”.
Gondoljunk csak bele: egész életét Nagy-Britanniában töltötte, ahol kényelemben és biztonságban nőhetett fel, de így sem tudja palástolni az őt befogadó nép iránti megvetését.
Ugyanezt a hálátlanságot és gyűlöletet már láthattuk a Németországban felnőtt migráns gyerekek részéről is.
Egy Racial Consciousness (@Nature_and_Race) nevű Twitter-felhasználó találóan fogalmazta meg a felvételhez fűzött mondanivalójában:
> „A nagy lecserélés csak egy rasszista összeesküvés-elmélet”.
Ugyanekkor:
> „A fehéreket Londonban folyamatosan cserélik le, ami azt jelenti, hogy nyerésre állunk, skacok”.
Hogyan lehet még mindig bármilyen kétség azzal kapcsolatban, hogy egy programot napirendszerűen, folyamatosan hajtanak végre azért, hogy a fehér embereket a fehér anyaországokban lecseréljék?
Tedd fel a sz*rt a polcra, és máris lekvárnak képzeli magát, mondja a magyar ember. Ennek szellemében leszögezhetjük: ha megengeded, hogy egy sz*rszínű Nagy-Britanniában élhessen, egyből kinyílik a csipája.
Legyen ez egy újabb kijózanító pofon: benne vagyunk egy faji háborúban, ahol vagy mi és gyerekeink győzünk, vagy ők és gyerekeik győznek.
Hidra - Kuruc.info
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready