2020. június 3., szerda, Klotild, Cecília, Zille napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
12:02 Megszavazva: tűzfegyverré minősítik a gáz- és riasztófegyvereket, nehogy meg tudjuk védeni magunkat11:44 A honvédség utánpótlását könnyítő törvényt fogadtak el11:20 Dúrónak nemcsak a patai cigánysorra volt gusztusa elmenni, Vadaival is leülne vitázni11:03 Fehér, azaz rasszista volt a kerekesszékes nő - ellátták a baját az igazságszerető afroamerikai szabadságharcosok10:44 Itt teremnek a jövő raj sofőrjei: ez a derék KRESZ-király is már a nyolcadiknál tart10:23 Jakab szélsőbaloldali alakulattá züllesztette a Jobbikot - közölte egy alapszervezet, majd ők is feloszlottak10:00 Továbbra is a hazafiakat tekintik ellenségnek: vádat emeltek a Horthy-megemlékezésen részt vevő gárdisták ellen09:37 Ezért jó küzdősportot tanulni: 34 éves bicskás cigányasszonyt állított meg egy fiatalkorú lány09:32 Meghalt 2 idős, krónikus beteg, 3931-re emelkedett a fertőzöttek száma09:11 Floridai seriff: lőjék le bátran a házba betörő fosztogatókat!08:49 Visszatért a növekedési pályára a kínai szolgáltatóipar májusban08:12 A párizsi fekáknak is eszükbe jutott, hogy itt a jó ürügy egy kis gyújtogatásra07:55 Minnesota állam vizsgálatot indít, hogy kiderítsék, rasszisták-e a rendőrök (vagy tényleg több a néger bűnöző)07:45 Ingyenes filmek a Budapesti Távmoziban07:31 Megújult az Országos Vérellátó Szolgálat honlapja
24 óra legolvasottabbjai

Extra :: :: Hozzászólások

"A fehérek száma csökkent, a kisebbségieké nőtt, nyerésre állunk, skacok!"

Reklám

Ash Sarkar 1992-ben született Nagy-Britanniában. Az egyik felmenője, Pritilata Waddedar a bengáli britellenes mozgalom alakja volt.
Sarkarra is igaz a mondás, hogy ő úgy brit, ahogyan Ahmed svéd, valamint Mickey ló.
Zoom
Sarkar saját magát kommunistának és muszlimnak vallja. Ez két kérdést is felvet.
Először, hogy hogyan képes ezt a két homlokegyenest ellentétes eszmét összeegyeztetni? Nyilván sehogy, csak felforgató hajlama révén minden eszközt megragad, amivel a nyugati civilizációnak árthat.
Másodszor, ha a kommunizmus és az iszlám olyan jó dolog, akkor miért nem kotródik el egy kommunista vagy egy muszlim országba? A tapasztalt olvasó tudja, hogy miért: egyfelől ott nincs segély, másfelől ha ott sokat hőbörögne, gyorsan a puskacső előtt vagy a kard alatt találná magát.
Az alábbi felvétel egy összevágás, ami rámutat Sarkar aljas természetére.
Először áldozatként sajnáltatja magát: „Az olyan ideák, mint a nagy lecserélés, ami tényleg az iszlamofób rasszizmus, az antiszemitizmus és a fehér nacionalizmus tökéletes egyesülése. Az elmélet szerint van egyfajta cionista összeesküvés arra, hogy a fehéreket túlszaporodják”.
A képváltás után viszont vigyorogva kérkedik: „[Londonban] a fehér brit népesség 600 ezerrel csökkent, míg a kisebbségi népesség 1,2 millióval nőtt. Úgyhogy igen, skacok, nyerésre állunk”.
Gondoljunk csak bele: egész életét Nagy-Britanniában töltötte, ahol kényelemben és biztonságban nőhetett fel, de így sem tudja palástolni az őt befogadó nép iránti megvetését.
Ugyanezt a hálátlanságot és gyűlöletet már láthattuk a Németországban felnőtt migráns gyerekek részéről is.
Egy Racial Consciousness (@Nature_and_Race) nevű Twitter-felhasználó találóan fogalmazta meg a felvételhez fűzött mondanivalójában:
> „A nagy lecserélés csak egy rasszista összeesküvés-elmélet”.
Ugyanekkor:
> „A fehéreket Londonban folyamatosan cserélik le, ami azt jelenti, hogy nyerésre állunk, skacok”.
Hogyan lehet még mindig bármilyen kétség azzal kapcsolatban, hogy egy programot napirendszerűen, folyamatosan hajtanak végre azért, hogy a fehér embereket a fehér anyaországokban lecseréljék?
Tedd fel a sz*rt a polcra, és máris lekvárnak képzeli magát, mondja a magyar ember. Ennek szellemében leszögezhetjük: ha megengeded, hogy egy sz*rszínű Nagy-Britanniában élhessen, egyből kinyílik a csipája.
Legyen ez egy újabb kijózanító pofon: benne vagyunk egy faji háborúban, ahol vagy mi és gyerekeink győzünk, vagy ők és gyerekeik győznek.
Hidra - Kuruc.info
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready