Bezár!
2020. augusztus 10., hétfő, Lőrinc, Csilla napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:59 Az Atlético Madrid két tagja megfertőződött22:38 Kioktat a szoknyás férfi - Heti progresszió (XL. rész)22:28 Erre talán senki nem számított: az exit poll szerint elsöprő győzelmet fog aratni Lukasenka21:25 Több bejrúti helyszínen segít a Debreceni Egyetem orvos- és mentőcsoportja20:56 Mindent megadnak Libanonnak az "adakozó" országok, csak hát kérnek is ezt-azt cserébe20:39 Mindenki karanténba került egy újfehértói rendezvény után19:49 Magyarországon játszhatja hazai mérkőzéseit a szerb labdarúgó-válogatott19:33 Francia turistákat öltek meg az n betűs országban19:04 Meghalt egy motoros Bükkszék közelében18:46 Árokba borult egy lengyel busz az M5-ösön - egy halott, 34 sérült18:11 Lukasenka: nyugalom, minden ellenőrzés alatt marad - nem tart a "szegény csaj" győzelmétől17:59 Több száz tálibot enged szabadon az afgán kormány17:32 A jéghegy csúcsa: 600 millió felett kasszíroz a legéhesebb végrehajtóparazita16:55 A jövő héten is maradnak a 30 fok körüli maximumok16:20 Többen meghaltak az ítéletidő miatt Görögországban
24 óra legolvasottabbjai

Extra :: :: Hozzászólások

Térdepelő Forma-1 - Heti progresszió (XXXV. rész)

Reklám

Ezen a héten sem volt okunk unalomra, ismét több fronton gyűrte maga alá a normális világ maradékát a feltartóztathatatlan haladás. Lássuk hát az aktuális listánkat!
3. A YouTube megelégelte, hogy maradt még minimális felület a „csúnya rasszisták” számára is, ezért gyorsan letörölte pár nemkívánatos személy csatornáját, nehogy véletlenül jó dolgok is maradjanak az oldalon. Amíg a tucatszámra megjelenő buta, ostoba, hülyítő tartalmak minden gond nélkül zöld utat kapnak, addig Richard Spencer, vagy éppen David Duke gondolatai már nem fértek bele a „korlátlan szabadságba”. Mindez valószínűleg azzal áll összefüggésben, hogy az amúgy is teljes mértékben politikailag korrekt techvilág egymásra licitálva igyekszik még jobban teljesíteni a világhódítók akaratát. Bármilyen hihetetlen, vannak olyan multik, akiknek már a Facebook sem eléggé polkorrekt, s valószínűsíthető, hogy a YouTube ezt a kálváriát kívánta elkerülni a még szigorúbb szabályozással. Az oldal szóvivőjének nevezett betanított báb azt mondta, hogy „szigorú szabályozási elvek mentén harcolnak a gyűlöletbeszéd ellen, ehhez pedig frissítették az iránymutatásaikat is, hogy könnyebben kiszűrhessék őket”. A YouTube oldaláról az elmúlt 4-5 évben már rendre tűntek el „rasszistának, szélsőségesnek” ítélt videók, de úgy látszik, tovább szorul a hurok a normalitás körül.
2. A BLM-őrület már elérte a tradicionálisan fehér sportnak számító autósportot is. Abban, hogy a sportág alfájának-ómegájának számító Forma-1-be is beférkőzött a „rasszizmus elleni harc”, bizonyára oroszlánrésze van a mezőny egyetlen egy néger pilótájának, a „brit” Lewis Hamiltonnak, aki a BLM nevében kívánja térdepeltetni az egész F1-et. A Mercedes-istálló pedig (ahol „véletlenül” pont a néger is versenyzik) az összes autóját feketére festi, hogy így „tiltakozzanak a rasszizmus ellen és harcoljanak a sokszínűségért”. A Mercedes azt is sérelmezi, hogy munkavállalóik 3 százaléka tartozik a „kisebbségi etnikai csoportba”. Az már persze nem jutott eszükbe, hogy elképzelhető, hogy pont ezért sikeres a cég, de mindegy is. Az autókra felkerült az „End Racism”, vagyis az „Elég a rasszizmusból” felirat is, hogy biztosan mindenki tisztában legyen vele, miért feketék a versenyautók. A tervezett letérdelés végül vasárnap délután meg is történt, 6 pilóta ezt megtagadta, igaz, hogy az „End Racism” feliratú pólót ők is felvették.
Zoom
Hamilton bizonyára nem tudja, milyen múltja van a Mercedesnek. Vajon a két világháború között is ilyen lelkes lett volna? (Forrás: Fb)
1. A Forma-1 mellett a számítógépes játékok kedvelőinek sem könnyű az élete. A Forza Horizon és a Forza Motorsport nevű versenyzős játékokban ugyanis innentől kezdve tilos a konföderációs zászlók, vagy egyéb más, „gyűlöletkeltő szimbólumok” használata, sőt, még a felkelő napot szimbolizáló Japán zászló is. A Microsoft óriáscég „zéró toleranciát hirdetett a gyűlölet minden formája ellen”, így akiknek a virtuális autóján innentől kezdve meglátják a „tiltott szimbólumokat”, azok azonnali „ban-t” kapnak, vagyis kitiltják őket a játékból. Biztos, ami biztos, pluszban még a feljelentgetősdinek is teret engednek, hiszen a banolást nem algoritmus fogja végezni, hanem jelenteni kell más játékosoknak a „gonosz, rasszista társaikat”. Ez azt jelenti, hogyha nekem egy autentikus autóval, konföderációs zászlóval támad kedvem versenyezni, egy satnya kis néger hülyegyerek bármikor feljelenthet a Microsoftnál.
3+1. Az 55 éves Karen Parkinnak negyedszázados munkaviszony után kell távoznia az Adidas HR-osztályáról, ahol menedzserként dolgozott. Az „újabb, színesebb és befogadóbb” arculatba Karen már nem fért bele, így szakmai tudása és széles körű tapasztalatai ellenére is szélnek eresztik, mert hát ugye a politikai korrektség mégiscsak fontosabb, mint a cég megfelelő működése. A dologban pedig az a legfurcsább, hogy a sokszínűség oltárán még a korábban áhított női kvótát is feláldozzák, hiszen a hölgyet még az sem mentette meg, hogy ő volt az egyetlen nő a testületben. Úgy látszik, az „elfogadásért, békéért, szeretetért” vívott harcok közepette egyáltalán nem probléma, ha emberéleteket, jelen esetben egy élet munkáját teszik tönkre, ha éppen ezt kívánja tőlük az LMBTQ-lobbi. Az pedig, hogy pontosan miben kell „sokszínűnek” lenni, egyelőre nem derült ki. Lehet, hogy szakmai felkészültség helyett buzinak kell lenned, vagy rendszeresen ki kell járnod LMBTQ-eseményekre.
Zoom
A szerencsétlenül járt Karen Parkin. Egy életet tettek tönkre (Forrás: nytimes.com)
A beküldött híreket ezúttal is köszönöm, a rovat e-mail-címe továbbra is a szokásos: hetiprogresszio@protonmail.com
Ábrahám Barnabás – Kuruc.info
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready