Bezár!
2020. augusztus 10., hétfő, Lőrinc, Csilla napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:59 Az Atlético Madrid két tagja megfertőződött22:38 Kioktat a szoknyás férfi - Heti progresszió (XL. rész)22:28 Erre talán senki nem számított: az exit poll szerint elsöprő győzelmet fog aratni Lukasenka21:25 Több bejrúti helyszínen segít a Debreceni Egyetem orvos- és mentőcsoportja20:56 Mindent megadnak Libanonnak az "adakozó" országok, csak hát kérnek is ezt-azt cserébe20:39 Mindenki karanténba került egy újfehértói rendezvény után19:49 Magyarországon játszhatja hazai mérkőzéseit a szerb labdarúgó-válogatott19:33 Francia turistákat öltek meg az n betűs országban19:04 Meghalt egy motoros Bükkszék közelében18:46 Árokba borult egy lengyel busz az M5-ösön - egy halott, 34 sérült18:11 Lukasenka: nyugalom, minden ellenőrzés alatt marad - nem tart a "szegény csaj" győzelmétől17:59 Több száz tálibot enged szabadon az afgán kormány17:32 A jéghegy csúcsa: 600 millió felett kasszíroz a legéhesebb végrehajtóparazita16:55 A jövő héten is maradnak a 30 fok körüli maximumok16:20 Többen meghaltak az ítéletidő miatt Görögországban
24 óra legolvasottabbjai

Extra, Videók :: :: Hozzászólások

Közúti "négerérzékenyítés" - a velünk élő fasizmus

Reklám

Azt hittük, hogy a „vészkorszak” már soha nem tér vissza. Hát, nagyot tévedtünk.
Zoom
Egy jellegzetes fehér, szőke, felsőbbrendűséget hirdető gyűlöletbűnöző a békés Seattle-ből, a FIÉP-mozgalom („Fekete Igazság és Élet Pártja”) fővárosából (a szerző illusztrációja)
Auschwitzi időket idéző szörnyűséges videófelvétel tartja napok óta rettegésben a művelt világ békés, néger Néger közösségeit, valamint a velük szolidáris, felvilágosult fehér demokratákat, a „fehér négereket”. (Elnézést kérek minden DK-s és momentumos olvasótól, hogy a Négert kis kezdőbetűvel írtam, noha jól tudom, hogy a zsidó lobbi a The New York Times hasábjain június 30-án elrendelte, hogy a „fekete” kifejezést ezentúl nagy, míg a szintén rasszra utaló „fehér” szót kis kezdőbetűvel kell írni. Ígérem, többet nem fog előfordulni! – V. T.)
Történt ugyanis, hogy egy Hessler ezredes (A halál 50 órája) fejformájú kigyúrt, fehér autós egy seattle-i forgalmi dugóban életveszélyesen megfenyegette az őt békésen filmező (valószínűleg filmrendező szakos) Néger „fiatalokat”, bizonyos Jimmyt és Drew-t. Az dühíthette fel ezt a náci szörnyeteget, hogy észrevette a „fiúk” verdájának ajtajára pingált „Black Lives Matter” feliratot, illetve a kocsin lengedező, BLM és Antifa tüntetésekről ismert vörös-fekete zázlócskát, ami csak olaj volt a tűzre.
– Sz@rfaszú, áruló lúzerek! – köszönt oda férfiasan, a bizalmaskodás látszatát is kerülve ez a fajgyűlölő vadállat Jimmynek és Drew-nak. – Filmezhettek egész nap – bátorította a gázpedállal játszadozva a „srácokat” –, akkor is Trump fog győzni, és visszacsinálunk mindent, köcsögök!
– B@szódjatok meg! B@sszátok meg, kib@szott, agyatlan p*csák! B@sszátok meg! – búcsúzott el végül lemondóan a „fiúktól” a szőke terminátor.
A két észlény természetesen feltöltötte a „nagy fogást” a szélsőbaloldali – a „Black Lives Matter”-mozgalmat 2015 óta támogató – Twitterre, ahol epedve várják a hasonló tartamú fehér-, nemzet- és kereszténygyalázó bejegyzéseket. Ilyenkor meglágyul a máskor oly szigorú moderátorok kőszíve. A felvétel alább tekinthető meg. Jimmy felhívja a „tesók” figyelmét, hogy az ilyen típusú alakok is szavazni fognak (Hála Istennek! – V. T.)
Nyilván az volt Jimmyék szándéka, hogy megszégyenítsék a „szőke sziklát”. Csalódniuk kellett, mert a jobbos Twitter-felhasználók nem győzték csodálatukat kifejezni. Jimmyék balos aktivista cimborái a felvételen látható rendszám alapján – a Twitter „protokolljának” megfelelően – azonnal közzétették a szőke nevét és más személyes adatait. Szerintem napok óta nem alszik az idegességtől…
Zoom
„Szólásszabadság” Twitter-módra (Ben Garrison karikatúrája)
Hasonló antihumánus, elszomorító eset történt a múlt hónapban az Ohió állambeli Bethel városában, ahol szintén békés BLM-aktivistákat fenyegettek meg vidéki, „krokodilagyú” rasszista fehérek.
– Vedd csak fel a telefonodra! Nem Seattle-ben vagy, ez nem egy demokrata állam! Nincs szükségünk a szarakodásotokra! Minden élet számít!
– Ez egy kib@szott republikánus állam, te ribanc! Mi nem fogunk veletek játszadozni!
Kedves DK-s és momentumos olvasók! Nem szabad így viselkednie egyetlen józan gondolkodású demokratának sem, főleg akkor, ha már evvel a nyavalyás fehér bőrszínnel verte meg a Jóisten. Egyszerűen le kell térdelni és meg kell csókolni a NIKE-cipőjüket.
Nem nagy ügy.
Verőcei Tibor – Kuruc.info
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready