Bezár!
2020. augusztus 10., hétfő, Lőrinc, Csilla napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
17:23 Lemond a libanoni kormány16:54 Kiváló fiaitól veszi el az állampolgárságot a hálátlan Belgium16:33 Már a németországi szocdemek is a jobbszéltől várják a megváltást16:05 Vonat elé hajtott egy autó Szügyben - egy gyereket is kimentettek a járműből 16:01 Az öt pont teljesítéséről írt hosszú levelet Orbán Kövérnek15:21 Kínai vadászgépek kóstolgatták a tajvani légteret az amerikai miniszter látogatása alatt14:58 Puskás-musicalt mutatnak be augusztus 20-án az Erkel Színházban14:32 Mielőtt meghalt, az őrökre támadt egy dühöngő cigány a sátoraljaújhelyi börtönben - így kell mártírt csinálni belőle14:08 Belorusz elnökválasztás: a 10 százalékos Szvjatlana már a hatalom békés átadásáról tárgyalna 13:56 Természetesen egy zsidó készíti el a világ legdrágább védőmaszkját 13:19 Országszerte folytatódik a vérszívóirtás12:51 Lemondott a libanoni igazságügyi miniszter is12:14 Forgalomcsillapítási mintaprojektnek keresztelték el a legújabb autósszívatást Geriék11:53 Gyorsuló ütemben emelkedtek a fogyasztói árak Kínában11:36 Több mint százezer gagyi maszkot találtak egy tót kamionban Hegyeshalomnál
24 óra legolvasottabbjai

Extra :: :: Hozzászólások

Fagyizni ment az oláh Pókember Rómában, de késelés és rendőrkartörés lett a vége

Reklám

Jó hírünk a nagyvilágban című rovatunk újabb bizarr története következik - írja a Főtér. Alább a cikk folytatása.
Kicsit már unalmas, hogy szinte naponta akad egy olyan sztori, ami árt a román állampolgárok külföldi megítélésének, de hát nincs nagyon mit tenni ellene. Sokan élnek a diaszpórában, sokan tisztességgel keresik a kenyerüket, leginkább őket sajnáljuk akkor, amikor egy-egy honfitársuk azzal kerül be a hírekbe, hogy törvénytelenséget követ el, mert miattuk őket is ugyanúgy megbélyegzik, mint az egész országot.
Zoom
Kép forrása: Adevarul
A „Jó hírünk a nagyvilágban” című rovatunk újabb fejezetének főhősén nevetni tudnánk, ha nem késelte volna meg a kirabolni óhajtott fagylaltozó tulajdonosát és két rendőrt. A 26 éves férfi pókemberjelmezben besétált egy késsel egy fagylaltozóba, Róma külvárosában, majd megpróbálta rávenni a tulajdonost, hogy adja oda neki a pénztár tartalmát. Nem számított arra, hogy ellenállásba ütközik. Némi dulakodás után leszúrta az olasz tulajdonost, majd üres kézzel elmenekült a helyszínről. Nem jutott messzire, feltűnő jelmeze miatt a rendőrök gyorsan elkapták. Igaz, nem volt zökkenőmentes az őrizetbevétel, egy rendőrt többször is megszúrt a combján, egy másiknak eltörte a karját.
Zoom
Fotó: Adevarul / Blastingnews
A 26 éves fiatalember nem először követett el törvénytelenséget, főleg drogterjesztéssel kapcsolatos tevékenysége miatt már szerepelt a római rendőrség nyilvántartásában.
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready