2020. november 25., szerda, Katalin, Alán napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:32 Szombaton kinyitnak az üzletek, december 15-én vége a karanténnak Franciaországban22:18 Terrorizmus gyanújával indítottak nyomozást Svájcban egy késelés miatt21:53 A Miskolci Törvényszék szerint Alaptörvény-ellenes, hogy Lorettáék nem cserélgethetik a nemüket és a nevüket21:16 Biden azt hiszi, az egész világot kell vezetnie20:50 "Olyan vakcina, amely nem hatásos és szövődményeket okoz, nem fog forgalomba kerülni itthon" - ígérte Kásler20:27 "Elvette" egy vadász fegyverét egy szarvas Csehországban20:04 Moldovai elnökválasztás: elutasították Igor Dodon fellebbezését19:50 Biden ma is rágódhatott azon, hogy vajon még mindig nem kapta meg Putyin gratulációját, vagy már el is felejtette19:38 Az egész országban sűrű ködre figyelmeztetnek19:11 Ennyi év után is képes túlképzett migránsokról hazudozni az Európai Bizottság - és még többet akarnak belőlük18:22 Rogán bizottsági meghallgatásán emlegette fel: ők tartják életben közpénzből a ballib sajtót18:14 "Ukrán barátaink" nem engedték be Kárpátaljára Grezsa István miniszteri biztost18:08 Pennsylvaniában is hitelesítették Biden győzelmét17:40 Újabb ballib segélyvisítás: Gyöngyösi Dobrevékkel könyörög "Európának", hogy álljon ellen a "hitleri-sztálini" Orbánnak17:08 Indiában érezte magát a cigány: novemberben mezítláb rongált a gyöngyösi buszpályaudvaron
24 óra legolvasottabbjai

Extra, Videók :: :: Hozzászólások

Buzi királyfikra lövöldöztek a nyilas HVIM-esek - nem is tolerálta sokáig a YouTube

Harc minden formában – mutatja be a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom legújabb videója, milyen harci formákat is képvisel a közösség. Láthatunk tradicionális fegyverekkel való gyakorlástól elkezdve, a modern harcászaton át a tényleges akciókig sok ütős jelenetet.
Lázadás ez a modern világ ellen, lázadás a normalitásért, szembeszállás az LMBTQP-lobbival, a gyurcsányi terrorral, vagy éppen az Erdélyt megszállva tartó erőkkel. De leginkább szembeszállás gyáva korszellemmel, a közönnyel, a virtuális világban való tespedéssel, az elidegenedő folyamatokkal. Harcos közösséget épít a Vármegye.
“A HVIM tevékenysége ugyan nem csak harcból áll, hiszen számos építő jellegű képzést és intézményt tartunk fent, de most, az ’56-os szabadságharcra emlékezve a bátorság kerül bemutatásra és kidomborítása a Hit, Hűség, Bátorság hármas jelszavaink közül”- nyilatkozta Barcsa-Turner Gábor, a mozgalom társelnöke az új bemutatkozó filmről. Hozzátette, hogy “várják a legelszántabb, legbátrabb, legáldozatkészebb fiatalokat, akik mindennemű érdek, pozícióhajhászás helyett tisztán a nemzetért és a magyar jövőért szeretnének tenni a normalitás aktív védelmezésével és a személyes példamutatással. A HVIM egy életprogramot ad, az új harcos embertípus megalkotását, egy hagyományhű, testvéri közösség létrehozását, ahol egymásra találhat az az embertípus, mely idegenként érzi magát a romok között” – zárta gondolatait a mozgalmi vezető.
Videójukat kb. másfél óra alatt törölte a YouTube, itt még elérhető:Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready