Bezár!
2021. május 14., péntek, Bonifác, Gyöngyvirág napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:12 Mégsem nyílik drogambulancia a józsefvárosi Teleki téren22:08 Ombudsman: a védettségi igazolvány szabályozása nem visszás, de "lehetnek korrekciós igények"22:04 Csaknem ötmillió dollárt fizetett a hackereknek a Colonial Pipeline21:57 Egy magyar férfi "megdöntötte" az olasz rekordot: hat adag Pfizert kapott21:50 Franciaországban nagyon nagy a demokrácia, de Izrael ellen azért inkább ne tüntessenek21:42 Mindennapi hőstörténetek: Békéscsabán cigarettáért ütött a cigány, Pécsen számítógép és pénz kellett21:32 Rakétákat lőttek Libanonból Izrael irányába, de elbénázták21:15 Gondolatait használva formált mondatokat egy gerincvelő-sérülés miatt lebénult ember21:05 A Kriegsmarine egyik sikere: a Pinguin és a norvég bálnavadász-flotta20:53 Újabb jelöltet mutatott be a Mi Hazánk, ezúttal Sopronban, szimbolikus helyszínen20:45 A zsidók "örömmel és szenvedéllyel" lövik a palesztinokat, "intenzív katonai műveletre" készülnek20:20 Erdélyben (és Romániában) megszűnik a kijárási tilalom, csak a zsúfolt helyeken lesz kötelező a maszk20:02 Késelőt fogtak a fővárosban19:47 Merkelék nagyon próbálnak kiállni Izrael mellett, de szeretett muzulmánjaik ezt a legkevésbé sem díjazzák18:36 Ápolónősors Miskolcon: elfordult, megszúrta a "beteg"
24 óra legolvasottabbjai

Extra, Videók :: :: Hozzászólások

Buzi királyfikra lövöldöztek a nyilas HVIM-esek - nem is tolerálta sokáig a YouTube

Harc minden formában – mutatja be a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom legújabb videója, milyen harci formákat is képvisel a közösség. Láthatunk tradicionális fegyverekkel való gyakorlástól elkezdve, a modern harcászaton át a tényleges akciókig sok ütős jelenetet.
Lázadás ez a modern világ ellen, lázadás a normalitásért, szembeszállás az LMBTQP-lobbival, a gyurcsányi terrorral, vagy éppen az Erdélyt megszállva tartó erőkkel. De leginkább szembeszállás gyáva korszellemmel, a közönnyel, a virtuális világban való tespedéssel, az elidegenedő folyamatokkal. Harcos közösséget épít a Vármegye.
“A HVIM tevékenysége ugyan nem csak harcból áll, hiszen számos építő jellegű képzést és intézményt tartunk fent, de most, az ’56-os szabadságharcra emlékezve a bátorság kerül bemutatásra és kidomborítása a Hit, Hűség, Bátorság hármas jelszavaink közül”- nyilatkozta Barcsa-Turner Gábor, a mozgalom társelnöke az új bemutatkozó filmről. Hozzátette, hogy “várják a legelszántabb, legbátrabb, legáldozatkészebb fiatalokat, akik mindennemű érdek, pozícióhajhászás helyett tisztán a nemzetért és a magyar jövőért szeretnének tenni a normalitás aktív védelmezésével és a személyes példamutatással. A HVIM egy életprogramot ad, az új harcos embertípus megalkotását, egy hagyományhű, testvéri közösség létrehozását, ahol egymásra találhat az az embertípus, mely idegenként érzi magát a romok között” – zárta gondolatait a mozgalmi vezető.
Videójukat kb. másfél óra alatt törölte a YouTube, itt még elérhető:Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready