Bezár!
2021. január 27., szerda, Botár napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
18:21 Történetek a kórságokról, a biológiai fegyverekről, a gonosz vírusokról és a még gonoszabb oltásokról (II./1.)18:04 Nem engedik beszélni a WHO szakértőivel a kínai áldozatok hozzátartozóit17:44 "Megvédjük őket" - a Mi Hazánk vendéglátósok jelentkezését várja17:30 2021-ig kellett várni, de végre Luxemburgból is csurran-cseppen egy kis kárpótlás a "túlélőknek"17:10 Az orosz parlament ratifikálta az Új START-szerződés meghosszabbítását16:47 MÖM: elég volt a lezárásokból!16:26 Mintegy ezerkétszáz éves kard került elő Zala megyében15:46 Ökölpacsi antimagyar szektás rabbikkal - Áder egészen a zsinagógáig ment egy kis alázkodásra15:26 Mégsem csak dögunalom a mai emléknap (is): saját rajongói zsidózzák a holokausztozó Jakabot14:55 Müller: az oltásmennyiség függvénye a nyitás14:33 Szijjártó megint elmondta Kijevben, mennyi mindennel kedveskedünk nekik - és ezúttal sem ért el semmit ezzel14:17 A csehek többsége állítólag most már beoltatná magát13:31 Bill Gates nem örül a "koronás népszerűségnek"13:04 Így néz ki egy németországi Covid-láger - februárban nyitja meg kapuit12:26 Brit elmebaj: a színes csőcseléket eltartják, a dolgozó EU-s állampolgároknak fizetnek, hogy lelépjenek
24 óra legolvasottabbjai

Extra, Holokamu :: :: Hozzászólások

Itt az újabb holotragédia: a megölt jóságos néger meséje a kiirtott hatmillió ártatlan zsidó mítoszának konkurenciája lett

Reklám

Egy floridai holokauszt-múzeum kiállítást rendezett George Floyd tiszteletére. A fotókiállítást a hivatalos leírás szerint "erőteljes és inspiráló" képekből rakták össze, amelyek olyan embereket ábrázolnak, akik meglátogatták George Floyd halálának a helyszínét – számolt be a Daily Wire nyomán a Neokohn.
Zoom
Angyalkép BLM-éknél: a várandós nő hasára fegyvert fogó niggerbűnöző
"Nemcsak nézed ezt a kiállítást, hanem érzed. Minden egyes lefotózott személy kifejezései és gondolatai történeteket mesélnek, amelyeknek univerzális az üzenetük. Ez meggyógyít és összehoz bennünket" – nyilatkozta Lisa Bachman, a holokauszt-központ egyik vezetője.
A kiállítás bejelentése óriási online felháborodást okozott, mivel sokan úgy gondolják, hogy George Floyd fotói nem egy holokauszt-múzeumba valók, és a kiállítás tiszteletlenség a "meggyilkoltak millióival szemben".
"George Floyd egy holokauszt-múzeumban? Ez trivializálja és eltorzítja a holokausztot és annak hatmillió áldozatát. És groteszk módon arra utal, mintha az amerikai rendőrök nácik lennének" – írta Ezra Levant, a Rebel News alapítója Twitteren.
"A floridai holokauszt-múzeum Orlandóban egy nagy lépést tett az felé, hogy az európai zsidóság kiirtását egy bohózattá alacsonyítsa. Ez egy paródia, ez sértő a zsidósággal szemben. És attól tartok, ez csak ízelítő az őrületből, ami még ezután következik" – írta a kiállítás híréről Caroline Glick izraeli újságírónő.
Martin Daubney korábbi európai parlamenti képviselő és brit újságíró hihetetlennek nevezte, hogy egy szintre helyezik George Floyd halálát "hatmillió európai zsidó szisztematikus lemészárlásával".
"Szörnyű döntés. Van helye egy ilyen fotókiállításnak. A képeknek van értékük, a készítő jó szándékú, és Amerika egy szabad ország. De nem ezen a helyszínen kellene megrendezni a kiállítást" – írta Daubney.
A floridai holokauszt-központ a nyáron már szolidaritását fejezte ki George Floyd halála miatt fosztogató és gyújtogató tüntető tömegekkel.Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás
Állítólag növekszik az oltási kedv hazánkban, kampányt is indít a kormány. Ön kérte már, vagy kérni fogja az oltást?
» Igen» Nem» Még nem tudom, de meggyőzhető vagyok» Még nem tudom, de inkább nem

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready