Bezár!
2021. április 23., péntek, Béla, Egyed napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
07:46 Brit kutatók: az első oltási adag is jelentősen csökkenti a fertőződés esélyét07:33 Ismét riasztást adtak ki zsaroló levelek miatt07:15 Védetté nyilvánították a farkast Felvidéken06:54 India is felkerült a brit kormány beutazási tilalmi listájára a legújabb mutáns miatt06:36 Amerikai tábornok: össze fog omlani az afgán hadsereg, még a repülőgépeiket sem tudják karbantartani21:55 A brit légierő négy vadászgépe érkezett járőrszolgálatra Romániába21:37 Balázs Klári elismerte a 40 éven át gyümölcsöző lopást, az izraeli zeneszerző 200 ezer dollárt követel21:11 Csehszlovák szolidaritás: a felvidéki kormány is kiutasít három orosz diplomatát20:57 A Gyurcsány-terv20:35 Brit tudósok: a kevés alvás növeli a demencia kockázatát20:14 A WHO és az EMA május 10-től vizsgálja a Szputnyik V gyártási eljárását19:46 Már nem a Covid-19 számlájára írják a vezető halálozási okot Angliában19:24 Szénfelhasználása csökkentésébe kezd 2026 és 2030 között - ígéri Kína19:03 Autókölcsönzés cigány módra - még a katalizátor is megmarad18:51 Kivizsgálták Navalnijt, és felszólították, hogy fejezze be az éhségsztrájkot
24 óra legolvasottabbjai

Extra, Külföld :: :: Hozzászólások

"Köcsögök a jövőért" - Ezzé lett német hazátok (III. rész)

Ha azt hinné a kedves olvasó, hogy lelkes klímaaktivistából nem lehet valaki (HIV-fertőzött) "szexmunkás", akkor nagyon téved. Az alábbi cikkben megismerkedünk Dr. Tadzio Müllerrel, aki még tavaly döntött úgy, hogy a napi betevőt inkább már ilyen úton szeretné megkeresni, hol máshol, mint a hanyatló Németországban. Az írás egy korábbi interjú fordítását tartalmazza, az esetleges hányingerért pedig semmiféle felelősséget nem vállalok.
Zoom
"Köcsögök a jövőért" - az álompár (forrás: Twitter)
Ahogyan az minden hasonszőrű versenyzőnél lenni szokott, Tadzio Müller is a Rosa Luxemburg Alapítvány (a kommunista utódpárt alapítványa) által lett "naggyá", ahol kilenc évig dolgozott "főállású" klímaaktivistaként. "Szexmunkásként" már ez idő alatt is dolgozott egyfajta "mellékállás" gyanánt. Az alapítvánnyal 2020 márciusában váltak el az útjai, Müller nagy egója, renitens viselkedése és a politikai véleménykülönbségek miatt (könnyen elképzelhető, hogy már a Rosa Luxemburg Alapítványnak is sok volt, amit Müller művel).
Így jutott el odáig, hogy félig klímaaktivista, félig pedig "kurvamozgalmat" alapítson. A "szexmunkások" szerinte marginalizált helyzetben vannak, és sokan diszkriminációt szenvednek el, mert "színesbőrűek, transzneműek, migránsok, vagy csak egyszerűen nők". Micsoda "nemes" és "önzetlen" célok.
Az interjúból kiderült az is, hogy Müller szerint a normalitás csak rombolja a világot, amit ő duplán érzékel, hiszen polgári háttérből jön, van saját lakása, doktori fokozata és házas is (erről majd később). Szerinte a társadalom peremén lehet a legjobban bemutatni a "normalitás által okozott őrületet", jelentsem ez bármit is, így lett belőle, saját elnevezése alapján BDSM-kurva a "klímaigazságosságért" (a BDSM a szadomazo-szexre alkotott kifejezés).
A normalitás és a szabályok teljes elutasítása és elvetése tehát a szexuális szabadosság eme beteg irányába sodorta az egyébként homoszexuális Müllert. Az interjú készítője feleleveníti, hogy a BDSM-kurva egyszer megjelent egy Greta Thunberg-féle demonstráción, ahol pórázon vezette a "férjét", a kezében pedig egy "Faggots for Future" ("Köcsögök a jövőért") táblát tartott.
Müller saját bevallása szerint úgy érezte, hogy ezért ott őket ünnepelték, így egy egész generációnyi embernek tudják elhozni az "életörömöt és a hedonizmust", miközben meggyőzik a társadalmat arról, hogy a "buzi férfiak is részt kell hogy vegyenek az igazságmozgalomban".
Müller saját bevallása szerint a "queer szexet" szereti az egyik legjobban, annak ellenére, hogy korábban volt nővel is. "A queer szexben a hatalmi viszonyok megváltoztathatóak" – fejtegeti a "doktor úr".
Tadzio Müller "meglepő módon" HIV-pozitív, amelyet életvitele és szexuális irányultsága is alátámaszt. Noha Müller mentalitása talán még a jelenkori hanyatló Németországon belül is kirívó példa, teljesen jól bemutatja, merre is tart az egykor szebb napokat látott nemzet.
Végül pedig még egy kis "finomság" a "Köcsögök a jövőért" atyjától. Müller és "férje" Berlin Tiergarten nevű kerületében rendezett homoszexuális orgiát, ahol két másik férfi teszi magáévá őket (a kép nem illusztráció), miközben a Kommunista Kiáltvány első sorait mondogatják fel egymásnak. Nem vagyunk benne biztosak, hogy akár Marx, akár Sztálin szimpátiáját elnyernék a mutatvánnyal.
Zoom
Igen, ez egy igazi kép egy valóban megtörtént esetről. Berlin-Tiergarten talán még sosem látott ehhez foghatót (forrás: Freedumb and Demockrazy Facebook-oldal)
Ábrahám Barnabás – Kuruc.info
Az előző részek:Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready