Bezár!
2021. május 15., szombat, Zsófia, Szonja napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
23:48 A román gúnyhatáron is elfogadják a magyar védettségi igazolványt - de igazolni kell azt is, hogy a második oltás után eltelt tíz nap23:31 Oroszország haragosainak listájára került fel az Egyesült Államok és Csehország23:12 Nyugalmazott tábornokok kifogásolják Biden fizikai és szellemi képességeit22:59 Antiszemita röplabda: a női válogatott újabb Izrael-veréssel jutott ki az Eb-re22:43 Átlátszó-számítás: felülmérik a hivatalos adatok a koronavírus áldozatainak számát, nem igaz, hogy mi teljesítünk a legrosszabbul22:30 A gyilkos négerek ellen nem sokat érnek a korlátozások Dél-Afrikában - csak romlott a statisztika22:15 A kazahsztáni szajgák sem jártak jobban a villámcsapással, mint az indiai elefántok22:01 Újabb ellenzéki hírportálból lett külföldi ügynök Oroszországban21:42 Zsidóféltésből tiltottak be egy palesztinbarát tüntetést Franciaországban - a bíróság egyetértésével21:21 "Mi csak a magyar szolidaritásra építhetünk" - szja 1%-okat kér a Nemzeti Jogvédő Szolgálat21:07 Ha ég a ház ötemeletnyi zuhanás meg sem kottyan egy macskának20:38 Tizennyolc év börtönt kapott egy állítólag szivárogtató fehérorosz katonatiszt20:35 Van, ahol nem álltak ki "bátran Izrael mellett"20:13 Moszkvai pátriárka: az abortusz helyett a gyermek egyházi gondoskodásba adása lenne a megoldás19:55 Az EU is elítéli a Hamászt, és most nagyon aggódik a tagállamokban a bevándoroltatásnak köszönhető antiszemitizmus miatt
24 óra legolvasottabbjai

Extra :: :: Hozzászólások

A matematika továbbra is rasszista

A matematika továbbra is rasszista az amerikai liberálisok szerint, ezért Virginia államban azt tervezi a tanigazgatás, hogy eltörli az emelt szintű matematikaoktatást - szemlézi a Fox News hírét az Alapjogokért Központ.
A tervek szerint minden gyereknek egészen a tizenegyedik osztályig – ami a magyar középiskolai negyedik osztálynak felel meg – egységes csoportokban kell tanulni a matematikát. Ez azt jelenti, hogy a tehetséges gyerekeket nem lehet külön csoportba szervezni.
Zoom
A matematika tantárgy témakörében is terveznek némi változtatást: a hatóság szeretné, ha a tantárgy
„a számolás helyett inkább a kommunikációra és az egymással való kapcsolatokra koncentrálna”.
Valóban, egyáltalán minek számolni tanulni a matematikaórán, nem igaz? Biztos jó hatással lesz ez a már így is „elképesztő” teljesítményt nyújtó állami oktatási rendszerükre? Habár konkrét indokot nem fogalmaztak meg, hogy miért akarják bevezetni ezt a kilúgozott matematika oktatást, de sejthető.
Nemrég derült ki ugyanis, hogy
az emelt csoportokban túlnyomó többségben fehér, illetve ázsiai tanulók vannak, és kevesebb fekete.
Ebből persze az okos liberális döntéshozók azonnal leszűrték, hogy a matematika rasszista. Így tehát ahelyett, hogy az oktatás színvonalát növelnék, a tehetséges, ámbár szegény gyerekek esélyét is elveszik, hogy sikeresek lehessenek, hiszen ugyanannyira nem fognak tanítani nekik sem semmit, mint kevésbé tehetséges társaiknak. Mindezt persze az egyenlőség jegyében akarják meglépni.
Kapcsolódó:Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready