"Nem hétköznapi vendég tarthat beszédet a ZSHOW time Youtube-csatorna megalkotója, Osváth Zsolt az esküvőjén, aki 1KANAPÉN című sorozatának legújabb epizódjában az ellenzéki összefogás miniszterelnök-jelöltjével, Márki-Zay Péterrel beszélgetett", írja áhítattal az Index.
A politikus a programjának ismertetése és a nézői kérdések megválaszolása után, a videó végén kapott "megtisztelő felkérést" (tényleg így fogalmaz a Lendvai András nevű zsindexes firkász), miszerint, ha nyerni tud az április 3-i választáson, beszédet mond a "népszerű videós esküvőjén".
– Egyetlen kérdésem van már csak, mondasz beszédet az esküvőmön? – tette fel a kérdést a kanapés buzi.
A "megtisztelő felkérésre" (igen, annyira megtisztelő egy buziházasság az Indexnél, hogy Lendvai másodszor is képes volt leírni) Márki-Zay habozás nélkül igent mondott.
– Nagyon szívesen! Én a múltkor, amikor születésnapod volt, akkor is rögzítettem neked egy kedves köszöntést – kedveskedett a repedtseggűnek a Gyurcsány-banda jelöltje.
Akinek van hozzá gyomra, alább nézheti meg a gyomorforgató részletet:
 
Ha megkérdezné Márki-Zaytól, hogy
  • - liberális nyelven - "ezt így hogy", azaz miért hazudja magát nemzeti érzelműnek, jobboldalinak, kereszténynek, sőt gyakorló katolikusnak, miközben buziparadicsommá akarja zülleszteni az országot,
  • illetve, miközben ellenzékváltásról hazudozik, hatalomra akarja juttatni a szemkilövetőt és bandáját,
  • vagy akár azt is meg lehet érdeklődni tőle, miért minket és a gyermekeinket akarja a halálba küldeni Amerikáért és a magyarellenes kijevi rezsimért (hiába tagadja korábbi őszinte szavait), miért nem megy oda ő maga, "Ferivel" együtt,
  • vagy, ha bármi másra kíváncsi, amit az elmúlt hetekben-hónapokban összehordott, és a választás után akár meg is válósíthatja, akkor itt a száma:
Zoom
Hívjuk fel nyugodtan, de nehogy melléüljünk egy kanapén!
Ha őt nem tudjuk elérni, megkérdezhetjük mindezt a Gyurcsány-csapat bármelyik másik tagjától, olyan telefonszámokat és email-címeket kaptunk az egyik belső informátorunktól, amelyek még később is jól jöhetnek, mint Vadai Ágnes (de azért szólunk, hogy telefonba röfögni illetlenség!),  Szél Bernadett, "Magyar" György vagy Szent-Iványi...
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
 
Ahogy Gergényi mobilszáma kapcsán is írtuk, vigyázzunk, mit mondunk nekik, érdeklődni, véleményt kifejteni szabad, fenyegetőzni, túlságosan sokszor hívni és hasonlókat elkövetni viszont nem ajánlott. Élménybeszámolókat, hangfelvételeket a beszélgetésről örömmel fogadunk és teszünk közzé.
Korábban írtuk: