Lencsevégre kapták, amint egy vermonti férfi kotróval rátámad az intézkedő rendőrökre, akik megpróbálták őrizetbe venni a fiát.
A rendőrök azért mentek a helyszínre, hogy letartóztassák a testi sértéssel és lopással gyanúsított Brandon Tallmant, közölte a rendőrség. Miközben a rendőrök megpróbálták megbilincselni a 24 éves fiát, Wayne Tallman a munkagép kezelőszervei mögé ugrott, és mozgásba hozta azt.
A június 12-én készült felvételeken látszik, hogy az apa a kotrógéppel kelt fia védelmére, miközben azok a gyanúsítottal birkóztak a földön. A rendőrök megpróbáltak kitérni a gép elől, miközben a fiatal fiút a földre szorították.
A kiképzésen nem készítettek fel az ehhez hasonló helyzetekre – nyilatkozta a vermonti állami rendőrség egyik parancsnoka a megpróbáltatás után.
A férfi végül felhagyott a fenyegetőzéssel, és hivatalos személy elleni súlyos testi sértés, letartóztatásnak való ellenállás, akadályozás és gondatlan veszélyeztetés vádja miatt őt is letartóztatták a rendőrök.
Tallman felesége, Amy is nekiment a hatóság embereinek, és megpróbálta leszedni a rendőröket a fiáról, közölte a rendőrség. Az asszonyt szintén beidézték a rendőrök akadályoztatása miatt, írja az Index.