Jó látni, hogy Magyarország a narancsos pizza nyomában nem csak egy új gasztronómiai fellendülést él át, de ezzel párhuzamosan épül-szépül a vidék, s az uniós pénzek bölcs felhasználása mellett már a közbiztonságon sem kell aggódnia senkinek Hegyeshalomtól Biharkeresztesig.
A cigánybűnözés szinte teljesen eltűnt az országból, azok a gyilkosságok vagy súlyos testi sértések, amelyekről szinte naponta hallunk, csupán „fiatalok” által elkövetett, elszigetelt esetek, amelyeket a munkában elszenvedett napi stressz és az évszázadok óta tartó beilleszkedési folyamat okozta traumák váltanak ki. Az integráció és a cigányok „felzárkóztatásába” ölt sok milliárd forint azonban 300-400 éven belül egészen biztosan megtérül majd, ennyi idő múlva akár már megtanulhatnak ősember módjára is viselkedni, így a magyarság hosszas erőfeszítése és „befogadó magatartása” nem volt hiábavaló.
Jó magyar erdőkből annyi van, hogy nyugodtan kivághatunk belőle annyit, amennyit csak akarunk (különösen, ha fideszes politikusok vagyunk), hiszen a bolygónk úgyis remek állapotban van, és a globális felmelegedés sem fejt ki negatív hatásokat. Nyírmártonfalva és az ő polgármestere, Filemon Mihály országunk legújabb büszkesége, ahol a 60 milliós uniós támogatást bölcsen felhasználva nem csak megszabadították az erdőtől az arra tévedőket, de lombkoronasétányt is terveztek a helyére, egészen új fejezetet nyitva ezzel a magyarországi abszurd történeteknek, hiszen ez az ország annyira boldog és kiegyensúlyozott, hogy lombkorona sem kell a lombkoronasétányhoz. Azonban azt se feledjük el, a környék több fideszes kiskatonája is bőven kapott uniós pénzt hasonló ambiciózus projektekre, hogy szebbé varázsolják az országot.
Zoom
A Brüsszelből pénzelt fák zavarták a lombkoronasétány nyugalmát, ezért haladéktalanul ki kellett vágni őket (fotó: Átlátszó)
Mindeközben az ország valaha volt legkiválóbb államfője, Novák Katalin Barcson adott át 400 milliós helyi turisztikai központot, ahonnan nem csak átbiciklizhetünk a szomszédos Horvátországba, de közösen mehetünk WC-re barátainkkal, hiszen még egy fal sem választ el tőlük. A közösségi élménynek azonban hamarosan vége szakad, hiszen a polgármester szerint a Novák miatti kapkodás miatt nem kerültek fel a válaszfalak, és nemsokára pótolják őket. Lehet, hogy a település első embere falakkal akarja majd szabotálni a turisztikai központ nyújtotta társasági élményeket?
 
Zoom
Nem csak a kerékpározás nyújt közösségi élményt Barcson (forrás: Facebook)
Ha mindez pedig nem lenne elég, kijött a NER által is rendkívül nagyra tartott, színvonalas dalairól ismert Kis Grófo legújabb merénylete szerzeménye, amely akár a lombkoronasétány himnusza is lehetne. A maga egyszerűségével csak „Eurónak” nevezett dal (persze rövid o-val, ezt sem sikerült leírni helyesen) valójában egy örömóda az Európai Unióból érkező támogatásokhoz, melyekből folyamatosan új lendületet vesz az ország.
Az énekes a maga egyszerű nyugalmával, a NER-be ágyazott biztonságérzettel a háta mögött jelenti ki, hogy „euróval tele a zsebe, nem bír vele senki sem” (a forint ezek szerint már nem elég, azt meghagyja a „baloldali” cigányoknak). De álljunk meg egy szóra... Nem gondolja ezt egy kicsit szemtelenségnek a kedves olvasó? A nemzeti-keresztény Grófo már nem is bízik a jó magyar fizetőeszközben? Megelégelte az ingadozó árfolyamot, és euróra vált?
Zoom
A NER egyik közkedvelt művésze ismét mélyenszántó gondolatokkal lepte meg az országot (forrás: Szijjártó Péter Facebook-oldala)
Ám így is megnyugtató, hogy a Fidesz nem hagyta az út szélén Grófót sem, hiszen kezén „csillog a Rolex”, az „autója fullos verda” és „jéghideg italt, pezsgőt” kortyol. 2023 vallás- és létszemléleti himnusza ez, ahol a nemzeti öntudat találkozik a magasztos célokkal, és a materializmust átívelő hőstettek utáni vágyakozással, így Grófo egyszerre testesíti meg a kemény munka után pihenésre vágyó „újmagyart” és az országot, Európát féltő öntudatos, elszánt honpolgárt, aki fájdalmában és a gonosz Nyugat által tétlenségre kárhoztatva kénytelen pezsgőt kortyolni és lányokkal bulizni.
Íródott a NER nemzethy-keresztény hadjáratának 13. évének végén, az Úr 2023. esztendejében.
Ábrahám Barnabás – Kuruc.info