Ron DeSantis elnökjelöltségi kampányának a bejelentése technikai malőrökbe ütközött Elon Musk Twitterén. Ennek kapcsán készített az AI segítségével Donald Trump csapata egy paródiavideót. A videóban Elon Musk, Ron DeSantis, George Soros, Klaus Schwab, Dick Cheney (a kétezres évek egyik legmeghatározóbb republikánus politikusa), valamint Hitler, az ördög és az FBI szerepelt.
A beszélgetés első részében a résztvevők azt kérdezgetik egymástól, hogy hallják-e a másikat, majd az FBI megkérdezi, hogy hogyan állítják meg Trumpot, mire Musk azzal reagál, hogy ez egy nyílt beszélgetés, aminek hatására az FBI egyből kilép.
Kiderül közben, hogy az ördög buzi, amin Hitler alaposan kiakad.
Miközben a résztvevők köhécselnek és kérdezgetik egymást, hogy hallják-e őket, Ron DeSantis folyamatosan arról érdeklődik, hogy megteheti-e végre a nagy bejelentését. Végül idegességében kijelenti, hogy „indulok a kibaszott elnökválasztáson”, mire mindenki lehurrogja, hogy már tudják.
Amikor pedig Musk befejezné a Twitter-hívást, betoppan Trump, leszögezi, hogy „itt a valódi elnök beszél”, majd elküldi az összes résztvevőt melegebb éghajlatra: szétrúgja az ördög seggét, Hitler már úgyis halott, Dick Cheney pedig nemsokára úgyis csatlakozik Hitlerhez, Klaus Schwabot és Sorost börtönbe csukja, Ron DeSantis pedig „megcsókolhatja a szép nagy 2024-es elnöki seggemet” – szögezte le Trump a videóban.
(Mandiner nyomán)