Újabb fenyegetést tettek közzé Kovács Géza vak harcosai, ugyanott, ahol az előzőt, de lehozta néhány, "konkurenciája" felszámolásában reménykedő, hasonló profilú oldal is. Ebben a tényeket figyelembe venni nem hajlandó valakik felszólítják szerkesztőségünket, hogy fejezze be a "lejárató kampányt" (mintha mi írtunk volna alá és súgtunk volna be Kucu helyett), felkérnek, hogy ne fikázzuk többé őket - a fikázást pedig egy Dósa István Gárda-főkapitány által írt mondattal "igazolják" IQ-bajnok Kucuék - , majd felszólítanak, hogy kérjünk bocsánatot, amiért nyilvánosságra mertük hozni, hogy Kovács Géza saját elmondása szerint spicli volt - különben "totálisan felszámolnak."
Alább a szöveg, amelyben egy névtelen valaki AZ ultrák nevében beszél (a Kuruc.info nemhogy általánosít, de túl azon, hogy soraiban is vannak focidrukkerek és ultrák, az elmúlt 2 évben cikkek sokaságában védte a cionista MTV elfoglalásában részt vett ultrákat és minden hazafit, miközben Kucu spicli és asztaltársasága kedvenc kis szenny-weboldala számos cikkében a balliberális rezsim és műellenzéke mintájára leprovokátorozta őket) ). Itélje meg a helyzetet mindenki maga.


Kuruc.info: Elég volt!
A magyar ultrák, huligánok, szurkolói csoportok nevében felszólítjuk a kuruc.info hírportál névtelenségbe burkolózó szerkesztőit és a mögötte álló felbujtókat, hogy azonnal fejezzék be a politikai képviseletünket felvállaló Kovács Géza (a Magyar Önvédelmi Mozgalom tiszteletbeli elnöke) elleni lejárató kampányát.
Fejezzék be a szurkolók lenézését, fikázását! Nem vagyunk mi sem „kódolt réteg” (Elege van a parazita...: http://www.kuruc.info/r/33/27623/ „… a szervezők viszont olyan réteget szólítottak meg, amely kódolja a konfliktust. Szerintünk ennek így semmi értelme…”), sem nem futunk el soha a harc elől (Receptek március 15-re: http://www.kuruc.info/r/1/10236/ „Tehát minden pártembert el kell kergetni akár a létszámcsökkenés terhe mellett is! Ugyanígy kell eljárni a huligánokkal és a fiatal hülyegyerekekkel is! ... „NE TAKARD AZ ARCOD! Jó ürügy, arra hogy lehuligánozzák az embert.”), mint már oly sokszor bizonyítottuk (MTV-székház, buzi felvonulás stb.).
Fejezzék be a radikális jobb megosztását, és 72 órán belül kérjenek nyilvánosan bocsánatot mind Gézától és a MÖM-től, mind tőlünk, szurkolóktól, mert egyébként nem marad más választásunk, mint a fent nevezettek totális felszámolása, valamint csapataink szeptember 20-ától és az azt követő harcoktól való távoltartása!
Magyar ultra és huligán csoportok