Az Éjjeli Menedék a múltkor már reklámozott legfrissebb adását mindenkinek ajánljuk. ifj. Hegedűs Lóránt csapott össze mindannyiunk kedvenc Kende Péterével.

Hegedűs nagyon jól kamatoztatta tiszta, világos szószéki gyakorlatát: érveléstechnikailag egyszerűen leiskolázta Kendét. Ez utóbbi ráadásul agyba-főbe hazudozott, amikor (a műsor vége felé) többek között azt állította, hogy Székesfehérvárott Molotov-koktéllal dobták meg a “leckét csináló” cigánylányt. Nem azzal, Kende, hanem kővel, de hagyjuk: ennyire vagy "tisztában" a tényekkel.
Tekintse meg a videót alább!

Sajnos Hegedűsről el kell azt mondani, hogy ezt a megszólalást nem tudta érdemben cáfolni, ill. arra riposztolni. Hegedűsnek mondja már meg valaki, hogy olvasgasson több Cigánybűnözés-rovatot itt a Kurucon, mert mi elmagyaráztuk kapcsolódó cikkünkben, hogy szó sem volt Molotovról, “csupán” egy kőről. Plusz, egyrészt bűnözőcsaládot dobáltak meg, ami már jól kiérdemelte a büntetést, másrészt azóta teljesen felépült a kisluvnya, harmadrészt a “rokonyok” azonnal megtámadtak egy, a kődobálásban nem érintett gádzsócsoportot.

23:37-kor ráadásul Kende még azt is kiböki, hogy a Piricsén történt gyerekgyilkosságot (bővebb infó ITT – tessék visszafelé követni a linkeket a teljes sztoriért) is fehérek követték el: “a hatalom heccelt Piricsén? A hatalom heccelt, amikor Székesfehérváron Molotov-koktélt dobott be?” Sajnos Hegedűs a piricsei témát sem cáfolta érdemben, pedig az aztán erősen feladott labda volt (gyengébbek kedvéért: a gyilkosok bizony cigányok voltak, szemben Kende hazugságával).
Sajnos elkövette azt a hibát (az ügynöközés a legtöbb esetben tipikus, súlyos jobboldali érveléstechnikai hiba) is Hegedűs, hogy ezekre az esetekre, ill. a Kende által elővezetett “heccelésre” azt felelte: “A hatalom ügynökei csinálták ezeket.” Erre Kende természetesen azonnal lecsapott: “önvallomást hallottunk Hegedűstől, miszerint ő a hatalom ügynöke.” Na, tényleg szóljon már valaki minden egyes, TV-ben stb. szereplő jobboldali politikusnak, közéleti személyiségnek, hogy vegye már a fáradságot, és kövesse a Kuruc cigányrovatát, hogy ne kövessen el ilyen típusú bakikat! Köszi!

Ami az egyik legfelháborítóbb volt Kende hazugságaiban, az az, hogy a székesfehérvári cigánybűnöző-család luvnyájának (aki, még egyszer, azóta simán felépült) megdobását volt pofája egy napon említeni Szögi Lajos meglincselésével. Sajnos Hegedűs ezt az “érvet” sem támadta meg érdemben, azaz nem mondta ki nyíltan, hogy már eleve a körülmények – halál kontra felépülés, véletlen célbatalálás vs. az egész cigánysor akarattal lincsel –, ill. a két szenvedő fél előélete – Szögié makulátlan, a megdobált cigánycsaládé meg, természetesen, bűnöző – is teljesen mások voltak.
Természetesen ne gondolja senki, hogy fikázom Hegedűst; csupán ez (az, hogy nem ismerte a székesfehérvári, ill. piricsei esetet, és ráadásul előszedte az igen könnyen támadható ügynök-kártyát) volt az erősen kifogásolható a szereplésében. Minden másban ott volt a topon. Csupán azért foglalkozom Hegedűs hibáival, hogy támpontot adjak a jövőben Kendével (ill. a hozzá hasonló hazudozókkal) vitázóknak, mire figyeljenek, hogy lehet kőkeményen a t*kére lépni, nyilvánosan megszégyeníteni és ország-világ előtt bebizonyítani, hogy már a tényeiben csúsztat és hazudik, Szögi Lajos emlékének besározásáról nem is beszélve.

Kuruc.info – Arppi S.