Itt olvasható az Idegenek Európában című írásom második része, ismét 2 délután alatt találtam ezeket az érdekességeket (tehát képzelhetjük, hány ilyen eset lehet még). Forrást csak ott mellékeltem, ahol statisztikai adat szerepel.
Tudjuk-e, hogy Olaszországban kb. 3,5 millió bevándorló él? (Ebben nincsenek benne az illegális bevándorlók! - forrás itt.)
Tudjuk-e, hogy tavaly (2008) májusban szombaton egy 16 éves cigány lány egy kisgyereket próbált meg elrabolni Nápolyban?
Tudjuk-e, hogy a román állampolgárságú, cigány származású Nicolae Romulus Maila október 31-én este Róma egyik külvárosában egy vasútállomáson megtámadott egy a vonatról leszálló nőt, magával vonszolta, brutálisan megverte, megerőszakolta, majd az öntudatlan áldozatot egy árokba dobta? Az asszony belehalt sérüléseibe.
Tudjuk-e, hogy a Termini pályaudvarnál lévő római metróállomás közelében esernyővel halálra szúrtak egy 23 éves lányt, Vanessa Russo-t? (Az elkövetők román állampolgárságúak és cigány származásúak voltak.)
Tudjuk-e, hogy két román férfi megölte a világ legidősebb püspökét, a 102 éves Antonio Rosario Menonnát?
Tudjuk-e, hogy a francia kormány kinevezte az első afrikai származású prefektust a kameruni születésű Pierre N'Gahane személyében?
Tudjuk-e, hogy a Párizsban élők 19,4%-a Franciaországon kívül született, 4,2%-a pedig kevesebb mint 10 éve rezidens az országban? (Forrás itt.)
Tudjuk-e, hogy a 2005-ös franciaországi zavargások során a bevándorlók becslések szerint legalább 9000 járművet gyújtottak fel?
Tudjuk-e, hogy hasonló, kisebb zavargások mindig is voltak Franciaországban?
Tudjuk-e, hogy a francia főváros több súlyos problémája (például: bűnözés, munkanélküliség) is a bevándorlók nagy számával magyarázható? (Forrás itt.)
Tudjuk-e, hogy Finnországban a fiatalkorúak börtönében kikötő cigány fiatal szinte mindegyikének hiányos az olvasás- és írástudása? (Forrás itt.)
Kell ez Európának?
(NRO - Szellemlovas)