A mai
polgárőr-előállítások valószínűleg a cigány Lendvai (vagy Lakatos) Bátor Zsolt tevékenységének is köszönhetők. Korábbi anyagunkat új értesülésekkel egészítettük ki.
A szóban forgó cigány korábban Rubi Gergely jobbikos országgyűlési képviselőt jelentette fel (bővebben itt és itt); csütörtökön viszont már (pontosabban még) kenetteljesen beszélgetett a Jobbik Jogsegélyszolgálat tagjaival egy kocsmában, majd este a polgárőrökre hívta a rendőröket azzal, hogy "beszóltak neki" - ezt követte a vasútállomáson az igazoltatás és a ruházat átvizsgálása (este a cigányok bementek a rendőrségre is feljelentést tenni, a helyi rendőrkapitány félig cigány, őt várták még éjfélkor is az épületben), ma pedig Lakatos-Lendvai már az aláírásgyűjtőket fenyegette, hogy rendőrt hív, mert „zaklató jelleggel” zajlik az aláírásgyűjtés. Pedig mindenkihez az volt az első kérdés, „nem zavarjuk-e, nem érzi-e zaklatásnak, hogy megszólítjuk” - senki nem érezte annak.
Lendvai Bátor Zsoltról időközben az alábbiak derültek még ki:
Lendvai Bátor Zsolt száz telefont vásárolt 2 év hűségidővel, jelentős kedvezménnyel a hajdúhadházi cigánysor lakosainak nevére és aláírásával. A telefonokat jelentős haszonnal eladta a számlákat természetesen nem fizette. Eljárás indult ellene, ma már nem áll szóba vele egyetlen mobilszolgáltató sem! Talán azért is változtatta meg a nevét Lendvaira, hogy folytathassa a mobilszolgáltatók lehúzását, de ez csak az én tippem...) Továbbá, eljárás indult ellene garázdaság miatt, mert tombolni kezdett egy hajdúhadházi iskolában.
Még egy kép róla:

(Kuruc.info, képek: Szent Korona Rádió)
Mielőtt hozzászólna ehhez a cikkhez alul, feltétlenül olvassa el ezt: Kommentálhatók a Kuruc.info cikkei - lesznek, akiket letiltunk (moderálási alapelvek, feltételek). Ha nem nézi meg a linket, megeshet, hogy örökre letiltja valamelyik moderátorunk, és nem fog tudni többé hozzászólni.