Bezár!
2021. január 19., kedd, Kenéz napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
18:45 Ónos eső veszélye miatt adtak ki figyelmeztetést18:26 A Mi Hazánk azonnali lépéseket sürget a cigánybűnözés felszámolása érdekében18:17 Több mint nyolcvan migráns jutott át Melillába a határkerítésen18:02 Letartóztatták az orosz "ítéletnapi" parancsnoki repülőgép kifosztóját17:30 Meg akartak erőszakolni egy nőt a gödöllői HÉV-en, de ellenállt - kirabolták, betörték az orrát17:11 Pentei-Pfendtner Antal budakeszi jegyző és családjának kálváriája17:03 Németországban sem akarnak véget vetni a zárlatnak16:35 Müller Cecília "rendkívül jól van"15:52 Történetek a kórságokról, a biológiai fegyverekről, a gonosz vírusokról és a még gonoszabb oltásokról15:44 Cigány hagyományápolás Kistarcsán is15:36 Elismerte a Gazprom, hogy meghiúsulhat az Északi Áramlat-2 megépítése14:53 Tibi atya: a Mi Hazánk jelenleg az egyetlen politikai párt, amelyik tesz valamit a kisvállalkozói és a munkásosztályért14:18 GKI: az ország 19 megyéjéből 14-ben országos átlag alatti volt a nettó kereset 2019-ben13:53 Állítólag 100 százalékos a második orosz oltóanyag immunológiai hatékonysága13:24 Idővel az egész országot egy nagy buzifesztivállá változtatnák a fővárosi aberráltak
24 óra legolvasottabbjai

Extra, Zsidóbűnözés ::

Európai és palesztin kerékpározókra támadt brutálisan a világ legerkölcsösebb hadserege

Reklám

Miközben a Tel-Aviv melletti Lod repülőterén egymás után tartóztatják le, zárják börtönbe és toloncolják ki a Nyugat-Európából érkező palesztinbarát aktivistákat, az izraeli hadsereg a Jordán-völgyben brutálisan rátámadt 250 helyi palesztin, illetve nyugat-európai kerékpározó fiatalra. Egy alezredes fegyverével orrba vágta az egyik európai fiatalt.
Zoom
Sálom Eisner alezredes orrba vágja a gojt
Kétszázötven ciszjordániai palesztin és nyugat-európai fiatal vasárnap délután kerékpártúrával kívánta fölhívni a világ közvéleményének figyelmét arra, hogy a megszálló izraeli hadsereg és a nyomukban megjelent zsidó telepesek rátették kezüket a Jordán-völgyben található vízforrásokra, s azoknak közelébe sem engedik a palesztinai őslakosokat. Magyarán, a világ szeme láttára és cinkos hallgatása mellett elrabolják a palesztinok természeti kincsét, az édesvizet, miközben a palesztinok vízhiánytól szenvednek.
Alig kezdtek el kerekezni a fiatalok, s máris a helyszínen termettek a fegyveres megszállók, föltartóztatták őket, beléjük kötöttek azon a címen, hogy a kerékpártúrához nem kérték a hadsereg előzetes engedélyét. Sálom Eisner alezredes, az izraeli hadsereg zászlóaljparancsnok-helyettese gépkarabélyával erőteljesen orrba vágott egy szőke, a videón is láthatóan békésen viselkedő európai fiatalembert, aki az ütéstől a földre zuhant, súlyos sérüléseket szenvedett. A videón látni lehet az izraeli katonák és határrendőrök provokatív és brutális föllépését, s amint az országúti árokba dobálják a fiatalok kerékpárjait.

Az alezredes egy másik fiatalt is kezelésbe vesz

Puskatussal ütik a tüntetőket
Hering József – Kuruc.info
Kapcsolódó:

Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás
Állítólag növekszik az oltási kedv hazánkban, kampányt is indít a kormány. Ön kérte már, vagy kérni fogja az oltást?
» Igen» Nem» Még nem tudom, de meggyőzhető vagyok» Még nem tudom, de inkább nem

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready