A magát az Anonymous magyarországi szárnyának mondó szerveződés tegnap támadást indított több nemzeti szervezet honlapja és a vezető jobbikos politikusok postaládája ellen. Bár akciójuk
röhejes sikertelenségbe fulladt, a szándék maga igen aljas volt. És nem csak a megtámadott oldalakkal szemben.
A Kuruc.info információi szerint a tegnapi magyarellenes akció egyik szervezője egy 2010-ben Ráckevén induló MSZP-s képviselőjelölt, Kiss László Zsolt. Mára persze példaképét, Gyurcsányt követve a Demokratikus Koalíciót erősíti, e mellett lelkes Tilos Rádió-hallgató (biztosan ő is szívesen kiirtaná az összes keresztényt), szereti Sickratman-t, rajong az Anonymousért és imád hekkerkedni a kis huncut.
Zoom
Hogy a kellő figyelmet megkaphassa, most megadjuk lakcímét és mobilszámát, hogy aki fel szeretné hívni Kiss László Zsolt figyelmét az informatikai támadások elkövetésének veszélyeire, az el tudja mondani neki telefonon vagy akár személyesen is. Hogy aggódó olvasóink könnyen megtalálják ráckevei házát, pár fényképet is mellékelünk, nehogy eltévedjenek, bár a gazos, rendezetlen kerttel körbevett házat nem lesz nehéz megtalálni.
Kiss László Zsolt hacker
Tel: 06-20-594-3700
Lakcíme: 2300 Ráckeve, Haladás u. 2.
Zoom
Zoom
Zoom
Lacival közölhetjük az alábbiakat:
BTK 300/C. §
(2) Aki
b) adat bevitelével, továbbításával, megváltoztatásával, törlésével, illetőleg egyéb művelet végzésével a számítástechnikai rendszer működését jogosulatlanul akadályozza, vétséget követ el, és két évig terjedő szabadságvesztéssel, közérdekű munkával vagy pénzbüntetéssel büntetendő.
És hogy mennyire bajtársias a szervezők hozzáállása, azt bizonyítja a tegnap este köztük lezajló beszélgetés is. Persze azt hitték, maguk között vannak, de ezúton is jelezzük: nem mindenki annyira amatőr ezen a terepen, mint ők. Részlet:
X: és azok, akik most küldözgetik az emailt, tudják, hogy tilosban járnak?
Y: ja, meg vígan nyomogatják a WebLOIC-ot, mert ti azt írtátok, hogy a WebLOIC-os szerverről törlődnek az adataik, de közben az IP-jük a támadott szervereken ott lesz...
Panonymius: Így jártak. Aki ilyen hülye...
X: na de akkor nem kéne nekik szólni?
Panonymous: ha ennyire nem értenek hozzá, minek szóljunk nekik?
Azaz gyakorlatilag tudtak róla, hogy akik részt vettek az akcióban, azok mindenféle álcázás nélkül fogják ezt tenni. A csatában előre küldték a nőket és a gyerekeket fegyverek nélkül... És ők írják rólunk, hogy "A gyűlölet brókerei megtévesztik társaikat és követőket toboroznak." A fentiek fényében mindenki eldöntheti, melyikünkre érvényes ez az állítás.
(Kuruc.info)
Kapcsolódó: