2020. május 28., csütörtök, Emil, Csanád, Karcsa napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:42 Látogatható az egykori szovjet atombunker Dunavarsányban22:12 "Mesterséges esővel" előznék meg az erdőtüzeket Indonéziában21:50 Minneapolisban újra eljött a lehetőség egy jó kis fosztogatásra21:41 Franciaország az Európán belüli határok június 15-i megnyitását szorgalmazza21:20 30 migránst végzett ki egy líbiai embercsempész családja20:45 Németországban bekérették az orosz nagykövetet a Bundestag elleni 2015-ös hackertámadás ügyében20:28 A cigánybűnözés ellen vonult a Mi Hazánk és több szurkolói csoport, a rendőrök tüntetőket vegzáltak19:24 Cserkésztüzek lobognak hazánk szétszakításának 100. évfordulóján18:42 Az alkoholproblémák 29 gén számlájára írhatók18:24 Megint bemocskolták az úzvölgyi temetőt a magyargyűlölő, történelemhamisító oláhok18:16 Horvátország teljesen megnyitja határait több uniós ország előtt17:57 Újabb adalék az úzvölgyi katonasírok történetéhez17:27 Iskolaőrséget hoz létre a kormány, 12 év felett büntethetők lesznek a tanárokra támadó cigánybűnözők17:14 Több ezer embert bocsát el a Boeing, és újraindítja a 737 MAX gyártását16:39 Öten meghaltak egy balesetben a 710-es főúton Balatonkenesénél
24 óra legolvasottabbjai

Koronavírus, Videók :: :: Hozzászólások

Lakatos Dzsészönstetem után szabadon: "koronaikrek" Indiában

Reklám

A világ legtöbb országához hasonlóan Indiát is sújtja a COVID-19 járvány, jelenleg éppen tart a március 24-én életbe léptetett 3 hetes kötelező házikarantén. Persze az élet sosem állhat le teljesen, így például a karantén ideje alatt is születnek gyerekek. Ezzel kapcsolatban olvashatunk most egy furcsa történetet.
Zoom
Március 27-én kora hajnalban egy Preeti Verma nevű indiai nő ikreknek adott életet, miután kalandos körülmények között (karantén idején nem közlekedhetnek járművek az utcán, a mentőautót többször feltartóztatta a rendőrség) sikeresen eljutottak a Dr. Bhim Rao Ambedkar kórházba Rájpurban, Cshattiszgarh állam fővárosában. A korlátozások miatt a rokonok sem tudtak eljutni a kórházba, de Verma szerint az orvosok és a kórház egyéb alkalmazottai nagyon készségesek és segítőkészek voltak. Az ikrek császárral jöttek a világra, s szüleiktől nem mindennapi nevet kaptak.
Csak találgatni lehet, hogy Coronának és Covidnak milyen élete lesz ilyen személynevekkel, de hát sokan vagyunk sokfélék, a szülők így dolgozzák fel a járvány okozta nehézségeket... Mondjuk a kórházi dolgozókat sem teljesen értem, Verma szerint ugyanis ők kezdték hívni az ikreket Coronának és Covidnak, majd ezután döntötték el a szülők is, hogy így fogják elnevezni a babákat. Verma hozzátette azt is, hogy "emlékezetessé akarták tenni a napjukat, a két név pedig a nehézségek felett aratott győzelmet hivatott szimbolizálni. Lehet, hogy később meggondoljuk magunkat és átnevezzük őket" – nyilatkozták a felelősségteljes szülők.
Több jól átgondolt kérdést is fel tudnék tenni a kórházi dolgozóknak és a boldog párnak egyaránt, de inkább hagyjuk az egészet... Helyette inkább nézzünk vicces jeleneteket arról, hogyan próbálja az indiai rendőrség hazazavarni a korlátozásokra fittyet hányó embereket.
Ábrahám Barnabás – Kuruc.info
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready