Bezár!
2020. október 22., csütörtök, Előd napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:32 Nem csak fegyvert, katonát is külde(né)nek a törökök a testvéri azerieknek22:23 Bidenék korrupciós ügyét sajnos már tényleg nem lehet az oroszokra fogni22:13 Iohannis a járvány ellenére ragaszkodik a választás megtartásához21:48 A németek újabban nem beterelik, hanem kimentik az élősködőket a vagonokból21:24 Oroszország nem készül karantén bevezetésére21:05 Iskolaőr vetett véget egy verekedésnek (vagy verésnek) Polgáron20:47 A DK-s polgármester üzente meg Kari Gerinek, hogy a XVIII. kerületiek nem kérnek a biciklisávjaiból20:30 A pápát a legkevésbé sem zavarja az egyház tanítása: a buzik bejegyzett élettársi kapcsolata mellett kampányol egy zsidó filmjében20:10 Megfertőződött a német egészségügyi miniszter - meghűléses tüneteket mutat19:51 Merre tovább, nemzeti radikalizmus? - Novák Előd a Hadjárat podcastban19:44 Van egy kis káosz Lagosban19:25 Tündérország vagy Meseország? (x)19:24 Bolsonarónak nem kell a kínai oltás19:03 A francia terrorelhárítási ügyész hét ember ellen javasol vádemelést a tanárgyilkosság ügyében18:46 Lavrov az örmény és az azeri külügyminiszterrel konzultált Moszkvában
24 óra legolvasottabbjai

Publicisztika ::

Európa haláltusája, avagy miért hagytuk, hogy így legyen?

Reklám

Azért legalább most, az európai parlamenti választások előtt szembesülni kellene a ténnyel: az az Európa, amely után mi, magyarok is oly sokat áhítoztunk a történelmünk folyamán, immár nem létezik. Teljesen fölösleges a továbbiakban az „európai értékekről” közhelyeket puffogtatni, amikor Európa bennszülött, fehér népessége halálra van ítélve.
A Norvég Statisztikai Hivatal adatai szerint a norvég fővárosban, Oslóban, 15 év múlva a norvégok kisebbségbe kerülnek. Az egykori büszke vikingek utódainak a száma 2029-re a fővárosban 400 ezerre csökken. Az ország egészét tekintve pedig 30 esztendő elteltével jutnak többségbe a bevándorlók.
Oslóban manapság a legtöbb újszülöttet a Mohammed névre keresztelik. De hasonlóképpen sok a Mohammed a kisbabák között Angliában, Walesben, Marseilles-ben, Brüsszelben és Antwerpenben. De már Spanyolországban is a Mohammed a hatodik leggyakoribb név. Egy évszázad múlva Nyugat-Európa legtöbb államában a harmadik világból érkezett bevándorlók leszármazottai többségbe kerülnek.
Zoom
A nem is túl távoli jövőben talán nem kell efféle élméynekhez elhagyniuk Oslót a norvégoknak
Miféle végzetes erő hitette el sok millió európaival, hogy saját hazájukat meg kell nyitniuk az idegen bevándorlók milliói előtt? Miféle kifacsart, hülye logika alapján vesszük lassan természetesnek, hogy Afrika az afrikaiaké, Ázsia az ázsiaiaké, Izrael a zsidóké, csak éppen Európa mindenkié? Kik, milyen érdekektől vezéreltetve ítélték halálra Európa őshonos nemzeteit? És vajon hogyan lehetséges, hogy a világot meghódító, büszke európai nemzetek ilyen belenyugvással menetelnek a végzetük felé?
Mindennek fényében pedig nem kellene-e alapvetően újragondolni a magyar nemzet helyzetét Európában, amely történelmileg egészen rövid idő múltán egy fajilag teljesen kevert, nagyszerű hagyományait elveszített, a harmadik világ kulturális szintje felé közelítő kontinens lesz? A kérdés immár egyre kevésbé az, ki a jobb- és ki a baloldali, vagy hogy mennyi pénzt kapunk az EU-tól, és mennyi pénzt fizetünk az EU-nak. Sokkal inkább arról kellene beszélnünk, hogy akarunk-e egyáltalán ehhez az amerikai mintára létrehozott katyvaszhoz tartozni, melyben a magyarságra is a biztos pusztulás vár.
Perge Ottó - Kuruc.info
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready