Bezár!
2021. április 15., csütörtök, Anasztázia, Tas, Nyeste napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:33 Az amerikai hírszerzés csúcsvezetője a Kína jelentette "példátlan" fenyegetésre figyelmeztetett22:23 Ausztria is szívesen látná Bident és Putyint22:08 Mire jó a védettségi igazolvány? - Itt a Belügyminisztérium "válasza"21:53 Biden bejelentette az afganisztáni kivonulást21:39 Pakisztán betiltja a Franciaország ellen tüntető radikális iszlamista mozgalmat21:15 VIMOSZ: a vendéglátóhelyek készülnek a teraszok nyitására20:40 Előválasztási kódexet fogadtak el a moslékpártok: nem fogják firtatni egymás "nemi identitását" (!) és szexuális orientációját20:30 Több ország felfüggesztette a Johnson & Johnson-vakcina használatára vonatkozó terveit20:22 Ön szeretne cigány bandaháborút a környékére?20:02 Emberöléssel vádolják a szökni akaró négert véletlenül meglövő amerikai rendőrt19:52 Állambiztonsági törvényszék elé állítják a jordániai király ellen összeesküvőket19:36 A börtönből telefonálgatott és csalt ki csaknem kétmillió forintot egy bűnöző19:09 Lengyel egyházi szakértők: erkölcsileg kifogásolhatók az AstraZeneca és a Johnson&Johnson oltóanyagai18:57 Őstörténeti időrend (x)18:54 Késsel próbáltak kirabolni egy pénzszállítót Kőbányán
24 óra legolvasottabbjai

Publicisztika ::

Európa haláltusája, avagy miért hagytuk, hogy így legyen?

Reklám

Azért legalább most, az európai parlamenti választások előtt szembesülni kellene a ténnyel: az az Európa, amely után mi, magyarok is oly sokat áhítoztunk a történelmünk folyamán, immár nem létezik. Teljesen fölösleges a továbbiakban az „európai értékekről” közhelyeket puffogtatni, amikor Európa bennszülött, fehér népessége halálra van ítélve.
A Norvég Statisztikai Hivatal adatai szerint a norvég fővárosban, Oslóban, 15 év múlva a norvégok kisebbségbe kerülnek. Az egykori büszke vikingek utódainak a száma 2029-re a fővárosban 400 ezerre csökken. Az ország egészét tekintve pedig 30 esztendő elteltével jutnak többségbe a bevándorlók.
Oslóban manapság a legtöbb újszülöttet a Mohammed névre keresztelik. De hasonlóképpen sok a Mohammed a kisbabák között Angliában, Walesben, Marseilles-ben, Brüsszelben és Antwerpenben. De már Spanyolországban is a Mohammed a hatodik leggyakoribb név. Egy évszázad múlva Nyugat-Európa legtöbb államában a harmadik világból érkezett bevándorlók leszármazottai többségbe kerülnek.
Zoom
A nem is túl távoli jövőben talán nem kell efféle élméynekhez elhagyniuk Oslót a norvégoknak
Miféle végzetes erő hitette el sok millió európaival, hogy saját hazájukat meg kell nyitniuk az idegen bevándorlók milliói előtt? Miféle kifacsart, hülye logika alapján vesszük lassan természetesnek, hogy Afrika az afrikaiaké, Ázsia az ázsiaiaké, Izrael a zsidóké, csak éppen Európa mindenkié? Kik, milyen érdekektől vezéreltetve ítélték halálra Európa őshonos nemzeteit? És vajon hogyan lehetséges, hogy a világot meghódító, büszke európai nemzetek ilyen belenyugvással menetelnek a végzetük felé?
Mindennek fényében pedig nem kellene-e alapvetően újragondolni a magyar nemzet helyzetét Európában, amely történelmileg egészen rövid idő múltán egy fajilag teljesen kevert, nagyszerű hagyományait elveszített, a harmadik világ kulturális szintje felé közelítő kontinens lesz? A kérdés immár egyre kevésbé az, ki a jobb- és ki a baloldali, vagy hogy mennyi pénzt kapunk az EU-tól, és mennyi pénzt fizetünk az EU-nak. Sokkal inkább arról kellene beszélnünk, hogy akarunk-e egyáltalán ehhez az amerikai mintára létrehozott katyvaszhoz tartozni, melyben a magyarságra is a biztos pusztulás vár.
Perge Ottó - Kuruc.info

Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready