2019. február 24., vasárnap, Mátyás, Etel napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:55 Nem adják fel: tizenötödik alkalommal tüntettek a sárgamellényesek22:25 Hanoi felé zakatol az észak-koreai uralkodó22:10 Tatárszentgyörgyön szipogott az Emmi: a rasszista romagyilkosság sulykolása mellett gárdázás is kellett21:34 "Szállj sötét zászlókon hollómadár" - 576 éve született a nagy király21:15 Nem egyszerű a segélyszállítmányok útja Venezuelába20:46 Az ülőmunka terjedésével párhuzamosan egyre többen sportolnak20:17 Legalább három emberéletet követelt az Olaszországban és Horvátországban tomboló szél19:43 Zsinagógafelújítás: csalók számlájára utalt a Mazsihisz - még vicces is lenne, ha nem az ön pénzéről lenne szó19:01 Magyar portréfilmből derül ki, miért hívták Bud Spencert földönkívülinek18:27 "Elegen vannak nálunk" - Közel-Keleten működő különbíróságokat javasol az osztrák belügyér az "európai" dzsihadistáknak18:10 Guaidó megnézte a segéllyel teli teherautókat17:46 Mindenki megnyugodhat: nem szűnik meg, sőt jó irányba halad a Jobbik - és ezután listázhatják kettős párttagságú ellenállóikat17:24 Brit kormánytagok halasztanák el a Brexitet - Nagy-Britannia széthullásától tartanak16:55 Nem sokáig örülhettek bérüknek az indiai teaültetvényen dolgozó szomjasabb munkások16:19 Iszlamista konkurenciájára csapott le Franciaország Maliban
24 óra legolvasottabbjai

Publicisztika ::

Európa haláltusája, avagy miért hagytuk, hogy így legyen?

Azért legalább most, az európai parlamenti választások előtt szembesülni kellene a ténnyel: az az Európa, amely után mi, magyarok is oly sokat áhítoztunk a történelmünk folyamán, immár nem létezik. Teljesen fölösleges a továbbiakban az „európai értékekről” közhelyeket puffogtatni, amikor Európa bennszülött, fehér népessége halálra van ítélve.
A Norvég Statisztikai Hivatal adatai szerint a norvég fővárosban, Oslóban, 15 év múlva a norvégok kisebbségbe kerülnek. Az egykori büszke vikingek utódainak a száma 2029-re a fővárosban 400 ezerre csökken. Az ország egészét tekintve pedig 30 esztendő elteltével jutnak többségbe a bevándorlók.
Oslóban manapság a legtöbb újszülöttet a Mohammed névre keresztelik. De hasonlóképpen sok a Mohammed a kisbabák között Angliában, Walesben, Marseilles-ben, Brüsszelben és Antwerpenben. De már Spanyolországban is a Mohammed a hatodik leggyakoribb név. Egy évszázad múlva Nyugat-Európa legtöbb államában a harmadik világból érkezett bevándorlók leszármazottai többségbe kerülnek.
Zoom
A nem is túl távoli jövőben talán nem kell efféle élméynekhez elhagyniuk Oslót a norvégoknak
Miféle végzetes erő hitette el sok millió európaival, hogy saját hazájukat meg kell nyitniuk az idegen bevándorlók milliói előtt? Miféle kifacsart, hülye logika alapján vesszük lassan természetesnek, hogy Afrika az afrikaiaké, Ázsia az ázsiaiaké, Izrael a zsidóké, csak éppen Európa mindenkié? Kik, milyen érdekektől vezéreltetve ítélték halálra Európa őshonos nemzeteit? És vajon hogyan lehetséges, hogy a világot meghódító, büszke európai nemzetek ilyen belenyugvással menetelnek a végzetük felé?
Mindennek fényében pedig nem kellene-e alapvetően újragondolni a magyar nemzet helyzetét Európában, amely történelmileg egészen rövid idő múltán egy fajilag teljesen kevert, nagyszerű hagyományait elveszített, a harmadik világ kulturális szintje felé közelítő kontinens lesz? A kérdés immár egyre kevésbé az, ki a jobb- és ki a baloldali, vagy hogy mennyi pénzt kapunk az EU-tól, és mennyi pénzt fizetünk az EU-nak. Sokkal inkább arról kellene beszélnünk, hogy akarunk-e egyáltalán ehhez az amerikai mintára létrehozott katyvaszhoz tartozni, melyben a magyarságra is a biztos pusztulás vár.
Perge Ottó - Kuruc.info


Hozzászólások ( hozzászólás)

Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready