Marosvásárhely több mint frontváros. Frontváros az, ahol a románok és magyarok aránya közel egyenlő, és küzdelem folyik a város irányításáért. Marosvásárhelyen ennél többről van szó, ez a város Székelyföld legnagyobb városa, itt található az erdélyi magyarság legnagyobb lélekszámú közössége, szóval ez a város a román asszimilációs törekvések és posztkommunista sovén indíttatású etnokísérletek színhelye.

Halál a bozgorokra! - üzenték a megszállók Marosvásárhelyen a fekete március évfordulóján, 2008-ban
Ha az egész erdélyi magyarság demokratikus vágyainak korlátozásáról, a magyar iskolák, feliratok létrehozásáról van szó, akkor Marosvásárhelyen generálnak egy etnikai összecsapást – ez volt a véres fekete március. Illúzióink ne legyenek, nem csak a vásárhelyi magyarok megregulázása volt a cél, hanem az erdélyi magyarok megfélemlítése – évek kellettek, amíg kilábaltunk az erővel ránk vert háborús pszichózisból. Mindeközben az orvosi egyetemen ma sincs önálló magyar kar – amit 1990 márciusában oly’ erővel követeltünk!
Közismert, de nem árt elismételni, 2000-ig - mindezek dacára - Marosvásárhelynek magyar polgármestere volt. A nemrég elhunyt Fodor Imre 2000-ben, belső ármány munkálkodása miatt vesztette el a polgármesteri széket, s vele együtt vesztették el a magyarok a város feletti irányítás lehetőségét.

Fodor Imre
Ahhoz, hogy megértsük a ma ránk leselkedő judaista taktika veszélyeit, muszáj ismernünk az akkori háttéreseményeket. Fodor Imrének kb. 180 szavazata hiányzott ahhoz, hogy első körben megszerezze az 50%+1 szavazatot. Mivel nem sikerült, sor került a második körre, ahol már esélye sem volt az egységbe tömörülő románsággal szemben.
És itt jön kutyára a teherautó, ahogy felénk mondják: az addig soha sehol meg nem jelenő Romániai Magyar Szabaddemokrata (!) Párt Iszlay Győző nevű jelöltje kb. 700 szavazatot kapott. Igen, az SZDSZ első erdélyi nyúlványa megmutatta foga fehérjét, bár akkor még kevesen ismertük fel a zsidók által pénzzel bőven kitömött janicsárok káros ténykedése mögötti valós eseményeket.
Egy héten belül előválasztásokat tartanak Marosvásárhelyen a magyarok. A cél nemes: több politikus előzetesen egymással megmérkőzik, hogy majd a legerősebb vehesse föl a versenyt a Marosvásárhely elcigányosodásában, a balkáni lótolvajok modorában ténykedő jelenlegi félcigány (vagy tán egészen az?) városvezetővel (Dorin Florea a gazember, nevét érdemes beütni az oldal jobb fölső sarkában található keresőbe - a szerk.), esetleg, ahogy azt a verebek csiripelik, helyettesével, az illegális valutaváltóból és autótolvajból alpolgármesterré vedlett Claudiu Maiorral.

Dorin Florea
Szép kilátások, kemény ellenfelek, ugye? S az ember ilyenkor azt gondolná, hogy Erdély legerősebb magyar pártja, az RMDSZ a helyzetnek megfelelő jelöltben gondolkodik, de persze nem így van. A romániai magyarok kollaboráns pártja az egykori SZDSZ ma is létező hadseregét dobja át mihozzánk: a Hit Gyülekezetét!
Soós Zoltán, az RMDSZ jelöltje az előválasztásokon ugyanis a sokat kárhoztatott, a pénzlenyúlások pápájaként is lekönyvelt Németh Sándor feltétlen híve, úgy jó tíz éve. Mindannyian tudjuk, hogy a zsidó harácsolás eme egyházzá vedlett intézményében mint jelent az, ha valamely tagja hatalomra kerül. Emlékezünk még Hack Péterre, aki úgy fetrengett a hitesek szeánszán, hogy egy woodstcki LSD-fogyasztó is csak ijedten pislogott volna, ha látja. Szóval, az RMDSZ szerint ez kell nekünk, egy Hit Gyülekezete-tag, egy szektás, aki aztán a város pénzét átjátssza Németh Sándor bizniszlelkész zsebébe.
Kétségeink ugyanis ne legyenek, a Hit Gyülekezete nem arról híres, hogy szívén viselné az erdélyi magyarok sorsát, a kettős állampolgárságról szóló népszavazás idején kifejezetten ellnünk kampányoltak. Ma már más szelek fújnak, Magyarországon visszaszorultak, így Erdély felé vetik éhes pillantásaikat, a székelyek zsebe felé. Hogy miként lehet Soós Zoltán eme szekta tagja, az rejtély, de az már nem kell az legyen, hogy miért indulhat ő egyáltalán.

Soós Zoltán, az RMDSZ-jelölte hitgyülis
Ugyanis városvezetői, politikai tapasztalata nincs, ráadásul szektás háttere miatt nem is cselekedhet szabadon. Közismert tény, hogy a Hit Gyülekezete sápot szed tagjaitól, így nem is kérdés, hogy a tizedet miből teremti majd elő a zsidó szekta rajongójává vált RMDSZ-es kollaboráns.
Akiről már most kijelenthetjük: akárhányszor ül a románok mellé, egyszer sem teszi szóvá a magyar közösség problémáit. Faarccal hallgatta végig a város tervét az európai ifjúsági főváros projektje kapcsán, ahol eszébe sem jutott, hogy szóljon a vadoláh városvezetőnek, illene magyarul is közzétenni az anyagot, ha már a város közel fele magyar. Hozzá közel álló források szerint kifejezetten idegesíti, ha számon kérik rajta a kétnyelvűségért folyatott küzdelemben eddig felmutatott tunyaságát, gyávaságát.
Tunyaság, gyávaság? Ismerve a Hit szektájának elveit, aligha. Valójában arról lehet itt szó, hogy a bolsevik módszerekkel felépülő Hit Gyülekezetének elveit vallja ő is: törődjünk bele sorsunkba, ne magyarkodjunk stb. Persze a magyarok pénzét zsebre vágni az nem gond.
Szóval, így állunk mi itt, a Maros partján: és senki nincs, aki megkérdezné a helyi RMDSZ-től, uraim, hogy kerül a csizma az asztalra? Miét egy magyarellenes szekta tagját indítjátok?
Így hát egy reményünk maradt, minél többen elmenni az előválasztásokra, és leszavazni ezt pénzéhes álmagyar bandát!
Egy marosvásárhelyi
Kapcsolódó: