Villáminfó azoknak, akik a Marsról csak most tértek vissza Pannónia földjére: itthon, közpénzen eltartott zsidók által indított, nemzetközi zsidó nyomásra az Orbán-kormány teljes fordulatot vett, és lefújta a Hóman-szobor székesfehérvári felállítását annak ellenére, hogy azt ő és a fehérvári önkormányzat milliókkal támogatta. A kóseriáda pontosan dokumentált részleteit olvasóink e honlapon könnyedén megtalálják.
Az eset a tökéletes állatorvosi ló meséje. És most nézzük e ló különböző oldalait, vég- és egyéb tagjaival egyetemben.
A leginkább szembeötlő ismételten a Fidesz-kormány botrányos viselkedése egy olyan terepen, amelyen az elmúlt években és első kormányzása idején is olyannyiszor szenvedett vereséget. És lehetett szemtanúja annak, ahogyan hasonló helyzetekben az Antall- és Boros-kormány is szégyenletes visszavonulót fújt minden egyes esetben, amikor konfrontálódott zsidó szervezetekkel, illetve a jelképügyi zsidó érdekérvényesítéssel.
Az ész fényénél érthetetlen tehát, hogy a Fidesz és a Cser-Palkovics önkormányzat mindennek tudatában miért támogatta a szoborállítást, és ezzel miért hitegette az ország jobb részét Hóman Bálint egykori akadémikus tiszteletére emelendő szobor leleplezésével..

A Hóman-szoborról magyar nem dönthet
Erre a jóindulatú válasz az lehet, hogy a szoborállítás pénzügyi megtámogatása ügyében szokás szerint hebehurgya döntés született, amit netán a „főnöknek” elfelejtettek bemutatni. Holott zsidóügyben neki mindent látnia kell, mert ő tudja, ha az utcán holnap kippával a fején, tallit imasállal a nyakában, és egy-egy fekete taffilin bőrdobozzal egy-egy karjára erősítve bukfencezik be parlamenti termébe, akkor is rajta marad a Lauder-félék gyanús személyekről készült listáján.
Egy olyan Orbánról van szó, akinél az sem elég, ha mindkét legfontosabb szóvivője zsidó (Kovács Zoltán és Halász János), akik a miniszterelnöki hivatalt igazgató, bizonyos nyelvek szerint zsidó Lázár János társaságában szoktak kiállni a nyilvánosság elé. Ha Lázár havi másfél milliójával tartott Zoltai Gusztáv volt mazsihiszes főzsidó és volt munkásőr tanácsadóval megfűszerezett kóser énekkar nem elegendő az antiszemitizmusvész elhárítására, akkor, tehetné fel minden épeszű polgár a kérdést, mi lehet az, ha az ellenállás akarata hiányzik? Miközben az óhéberügyi Fellegi Tamás Amerikában kapja a nagy pénzeket, hogy hárítsa el a kormány feje felől az Amerikában gyülekező, zsidók szponzorálta felhőket.
De menjünk tovább az állatorvosi ló szemlélődésében. Nézzük most a gerincet.
Orbán meghátrálásával is önmagába lőtt. Azt mondta, nem lehet szobra olyan embernek, aki egy szuverenitását vesztett országban a hatalommal kollaborál. És egy szuszra elmondta, Horthy sem kaphat szobrot, amivel úgy gondolta, végre még egy húsz centivel mélyebbre kéreckedik a Wiesenthal-féle végbélnyílásokba.

Válogatott társaság
Ugyanez a miniszterelnök viszont tavaly teljes csendben volt, amikor Horn Gyulának a XIII. kerületi Gyermek-téren állítottak fel szobrot. Igen, a pufajkás-géppisztolyos, szovjet megszállókkal kollaboráló Hornról van szó.
Most már a ló nemi szerve felé haladunk.
Ahol a jobboldal egy része található. Azok, akik úgy adják be a derekukat a gyávák által „háttérhatalomnak” és „sötét hatalomnak” nevezett zsidóuralomnak, hogy rossz nézni.
Mire gondolunk?
Arra, hogy a jobboldalon napi rendszerességgel nem egy, de olykor több izgatottan továbbított e-mail cirkulált a jövendő Hóman-szobor éppen aktuális történetéről, illetve az ellene fenekedő zsidókról. És mi történt a kormányfői visszalépés után? Egy rohadt e-mail, de annyi sem keringett a jobboldali nethálózaton a Hóman-szobor ügyében. Orbán szokás szerint beadta a derekát, amiről, fiúk-lányok, legyen kuss, mert aki még ezután is pofázni mer, annak a Magyar Időkben provokátor lesz a neve! Értitek?!
Zoom
Laudernél raporton
Azután itt van a távirati iroda, az MTI, amelynek munkatársai egyrészt a régi komcsi időkben odadugottakból, esetenként virtigli elhárítósokból, vamzerekből, hivatalos spiclikből áll, másrészt pedig a néhai Schweitzer főrabbi veje, Vince Mátyás volt MTI vezérigazgató által a kihaló komcsik helyére bevitt és általa hitelesített fajtársakból. Mindennek az élén egy olyan pipogya félkreténnel, mint a hajdan balliberális Magyar Hírlapot egykor kétszer is vezető főszerkesztővel, Gazsó L. Ferenccel.
Nos, ez az MTI ma „lefordította” azt a jelentést, amit a Zsidó Világkongresszusnak elnöke, a sukorói bűnözőként is ismert Ronald S. Lauder adott ki az Orbán-féle meghátrálás nyomán. Mely félrefordítást azonnal átvette többek között a mandiner.hu is.
Az MTI szövege szerint „A Zsidó Világkongresszus üdvözölte Orbán döntését a Hóman-szobor ügyében”.
És mi a hiteles, eredeti szöveg? Itt elolvasható angolul. Látjuk, ugye? Nem „üdvözölte” („welcomed”), hanem „dicséri” („praises”). Likud Viktort dicséri Lauder, naphegyi cukikáim! Hát nem örültök? Vagy féltek a közszolgálatot a háttérből irányító Várhegyitől, hogy a vereséget a hű fordítással még keserűbbé tevő, de hűen fordító munkatársat seggbe rúgnák?
Megjegyzendő, Lauder szervezete nevében, szintén még júliusban, és december elején is oly sok amerikai zsidó szervezet és amerikai zsidó kongresszusi képviselők egy csoportja mellett ágált a „közpénzből történő” szoborállítás ellen.
És most már az állatorvosi lovunknak egészen a nemi szerve közelébe értünk, és megállapíthatjuk, nehéz ennél modellértékűbb esetben szemléltetni az ivarérett, már nem az és a még az elé nem ért korosztályoknak a kaftános elit ellenkezés nélkül tűrt totális uralmát fölöttünk.
Ira Forman, az „antiszemitizmus elleni amerikai megbízott” (mert ilyen is kell, sőt főleg ez kell ezekben a vészterhes, hómani szellemű időkben) a szobor ügyében még eljött Pestre is. Vajon ugyanannak a kormánynak bármely, hasonló rangú képviselője eljött volna-e hozzánk, ha egy természeti katasztrófa során százezer honfitársunk meghal? (A vele készült interjút lásd a mai Népszabadságban. Az interjút Bőhm Ágnes készítette, hogy Forman fajilag ne érezze magát még arra a fél órára se magányosan a nagy budapesti antiszemita forgalomban.)
Aki azt hiszi, hogy a „választott nép” hatalma olyan korlátlan, amelynek nem lehet ellenállni, az gyáva és harcra képtelen.
E zsidó hatalom november elején rohant neki a lengyel kormánynak azért, mert antiszemitának kiáltották ki az új honvédelmi minisztert, amiért 13 éve azt találta mondani, a Cion bölcseinek jegyzőkönyve realisztikus forgatókönyv. A politikailag kóser világ azonnali leváltását követelte. Leváltották? Lószart, mama, mondaná Gyurcsány ebben az esetben is, ha nem a feleségétől kölcsönkapott zsigereivel nyilatkozgatna zsidóügyben, azaz nem csak akkor, ha Magyarországról, álhazájáról van szó.
Ami a Hóman-szobor ügyében történt egészen a teljes kormányzati meghátrálásig, szörnyű vereség és szégyen.
Mindebben az igazi jobboldalnak egyetlen kis vigasza lehet. Amihez le kell kaparni emlékezetünk egy megkérgesedett rétegét.
Még 1992 szeptemberében a földalatti Magyar Egyensúly és Szimmetria Párt tagjai erővel távolították el Lukács György tizedelő exnépbiztos mellszobrát, amely az MSZMP Ajtósi Dürer soron lévő volt politikai főiskolájának külső falán volt látható. Óriási nyivákolást kiváltva a balliberális oldalon. E párt tagjai azért tették ezt, mert ők se hittek a „háttérhatalmak” mindenhatóságában, és úgy gondolták, egyetlen reccsentéssel kész tények elé lehet állítani a zsidó hatalmat.
Orbán ugyan tanulhatna e sajnos köd nyelte párttól, de nem fog. Újra és újra meg fog hátrálni, ezzel elárulva a magyarságot, mint ahogyan azt követelni fogják tőle a lauderek, wiesenthalok és a füttyükre ugráló Barack Hussein Obama-féle dísznégerek, amikor ismételten látják, egy olyan emberről van szó, aki képtelen nekik nemet mondani. És beleszólásaik egyre agresszívebbek lesznek.
Abruzzo
(Kuruc.info)
Kapcsolódó: