2020. szeptember 20., vasárnap, Friderika napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
10:34 Washington minden szankciót visszaállít Irán ellen, és az összes ENSZ-tagállamot is erre akarja kényszeríteni10:08 Felségsértésbe csapott át a kormányellenes tüntetés Thaiföldön09:53 Ricines levél érkezett Kanadából a Fehér Házba09:41 Először azonosítottak több mint 1000 fertőzöttet egyetlen nap alatt - nyolcan meghaltak09:13 Megkezdték a kétnapos voksolást az olaszok08:56 Navalnij már nem élő halott, de még remeg a lépcsőn a lába08:40 Trump sokkal jobban szereti a nőket, mint a férfiakat: ennek szellemében szándékozik legfelsőbb bírót jelölni08:12 30,6 millió fölött a világ fertőzöttjeinek száma07:47 Megújult a kőbányai Dreher Sörmúzeum07:29 Hat településen rendeznek időközi önkormányzati választásokat06:56 OVSZ: a véradások biztonságosak22:37 Nem tett jót a Covid-statisztikának Franciaországban, hogy a kormány ingyenessé tette a vizsgálatot22:16 Ismét levélszemetet küldött a NAV a Magyar Könyvelők Országos Egyesülete szerint21:47 Gyapot helyett kokain: Niedermüller számára nem rémisztő képződményeket fogtak a gettóban21:37 Boldog munkaerőt keresett egy brit fodrász
24 óra legolvasottabbjai

Publicisztika :: :: Hozzászólások

Szijjártó Péter Magyarországot képviselő minisztériuma engedi, hogy egy zsidó újságírónő a szájába vizeljen

Reklám

Egészen nyilvánvaló, hogy a mai világban racionálisan gondolkodni tilos. Tényeket közölni és továbbítani gyűlöletkeltés. Oroszországról és vezetőjéről jót mondani például halálos bűn. De most azért mégis megpróbálunk ellene menni a fősodornak, hiszen az sokkal kellemesebb, mint szolgai módon térden csúszni és úszni vele. Vagyis a szennyáradattal.
Szombaton, nem sokkal dél után egy hosszabb ismertetőt posztolt itt ki Hering József kolléga. Akinek megvan az az igen szélsőséges tulajdonsága, hogy arabul és héberül is tud. Máris rossz indulás.
A tőle megszokott precizitással ismertetett egy cikket a vezető izraeli napilap szerdán megjelent számából, így vezetve be annak ismertetését:
A Má’áriv című vezető izraeli héber nyelvű napilapban szerdán megjelent egy Magyarországra, a magyarságra és a budapesti kormányra a migránsok ürügyén sarat dobáló, hazugságokkal, pontatlanságokkal és ferdítésekkel átszőtt hosszú, dagályos cikk. Az Izraelben futtatott újságírónő fölsorolja mindazon hazugságokat, amelyek a 2015 nyarán elszabadult sáskajárás óta, s azzal kapcsolatban hazánk lejáratására már napvilágot láttak a magyarországi és a nemzetközi sajtóban. Az izraeli lapnak és írójának nem tetszik, hogy kerítéseket építünk a határon, a magyar határokon nem lehet szabadon ki-bejárni, s elítéli a sáskajárás föltartóztatására irányuló legutóbbi országgyűlési törvényhozást. Rasszisták, antiszemiták és idegengyűlölők vagyunk, amit a cikkíró azzal is „alátámaszt”, hogy mindezt az Izraeli Külügyminisztérium egyik, nevének elhallgatását kérő magas beosztású munkatársának a szájába adja. Mi meg továbbra is várjuk, hogy mikor kér magyarázatot az izraeli féltől a Bem József téri Külügyminisztérium az ilyen jellegű gyalázkodásokért.
Az izraeli cikk még évekkel azután is, hogy minden német nyelvű lap megírta, hazudtak, amikor úgy állították be 2015 szeptember elején a bicskei állomásnál a sínre esett házaspárt, mintha a rendőrök lökték volna oda.
Nos, Izrael vezető lapja az első, hazug verziót ismételte el. Majd ezután következik mindazon irdatlan hazugsághegy, amit bárki elolvashat, ha rákattint a Hering kolléga cikkére mutató linkre.
Van abban olyan vastag holokauszthazugság is, hogy Magyarországon öltek meg félmillió zsidót, és egyéb olyan falrengető „kamuhír” - mint szeretik a fogalmat használni a hazai zsidó sajtóban, ha éppen gyűlölik az adott tényhírt -, amely olvastán még Neurisztánban is felmegy a pumpa.
Zoom
Iris Georlette a Bem rakpartra jár könnyíteni magán
De olvasható benne az is, hogy saját hazáját antiszemitázta le egy budapesti külügyi diplomata.
Most legelőször gondolkodjunk el a következőn: melyik médium hazudott? A Kuruc.info vagy a Má’áriv? A kérdés maga a válasz. Természetesen nem közszolgálati – tényközlő és hiánypótló – portálunk, hanem a palesztinnyomorító apartheid undorország vezető lapja. Rutinszerűen. Természetéhez hűen.
A következő kérdés az, hogy helyesen tette-e fel a szemléző a kérdést, hogy várja, mikor kér magyarázatot az izraeli féltől a külügy az ilyen jellegű „gyalázkodásokért”?
Hogyne tette volna fel helyesen. Szemben Magyarország Külkereskedelmi- és Külügyminisztériumával, amely szélsőségesen egyrészt saját intézményét, másrészt az általa képviselt Magyarországot áztató magatartásával ki kellene írnia magát még a legutolsó bangladesi szalonból is, nemhogy egy Bem rakpartiból.
Vagyis a centrizmus felé folyó versenyben honlapunk már hatalmas vezetésre tett szert.
A harmadik és végső kérdés: vajon mi a szélsőséges, ha egy országban egy közszolgálati feladatot is ellátó, tényfeltáró, tényközlő hír- és véleményportált üldöznek, vagy pedig az, hogy Szijjártó Péter Magyarországot és annak érdekeit képviselő minisztériuma úgy viselkedik, mintha – és most bocsánat a csúnya képért – a Má’áriv-cikk újságírója, Iris Georlette a szájába vizelhet azért, mert eleve tudja, e Jeszenszky Géza, a rendszerváltás utáni első külügyminiszter szellemével örökre elkoszolt intézmény bénultan dobja fel kezét, benne fehér zsebkendővel minden zsidó és Izrael-oldalról érkező rúgásra, még Berlinen és Prágán is messze túltéve végtelen alázatában?
A megfejtéseket kérjük akár szerkesztőségünkbe, akár Szijjártó Péternek elküldeni. De Lázár Jánosnak is mehet, hogy havi másfél millióért foglalkoztatott egykori zsidóvezér-munkásőr haramia tanácsadójának, Zoltai Gusztávnak legyen mit nézegetnie és azon törnie a fejét, hogy a következő milliárddal melyik zsidó intézményt tanácsolja meghajigálni. A neki mindenben igent mondó Lázáron át.
Q.E.D.
Szalonna János - Kuruc.info
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready