Finoman emlékeztetném az impotens magyar állami apparátust, hogy engem 2006 szeptemberében a szlovák kormány utasítására Pozsonyban egy rabszállítóba zsuppoltak, fogva tartottak egy kicsit, majd kitoloncoltak „Szlovákiából”. A szlovák kormány azzal, hogy engem kitiltott Felvidékről, precedenst teremtett.
Az Európai Unió most kezd ismerkedni a cigánybűnözéssel, miután a globális hódítók nagy mohóságuk által vezérelve hazánk és Szlovákia után bekebelezték a hozzánk hasonlóan igen nagy számú cigány lakossággal rendelkező Romániát és Bulgáriát is.
Főleg keleti szomszédunk felől indult el szinte népvándorlásszerűen a cigányság nyugat felé, s most éppen Olaszországot, Spanyolországot és más nyugati államokat fosztogatnak, gyilkolnak végig. S miközben a hazánkat állandóan, évek óta cigányellenes rasszizmussal vádoló nyugati kozmopolita kormányok, de főként a tősgyökeres állampolgáraik szörnyülködnek, a román külügyminiszter a képükbe röhögve mondja, hogy kérem szépen, ez már nem Románia problémája, hanem Európáé, hiszen őket is felvették az EU-ba. Bár még ott az EU-s tojáshéj a fenekükön, a román politikusoknak van bátorságuk ezt megtenni, s közben a legnagyobb örömmel küldik el országukból a cigány hordákat.
Ők már csak tudják, hogyan kell bánni velük, hiszen a XIX. századig rabszolgaként tartották, pénzért adták-vették őket, mint a gyapotszedő négereket az USA-ban. A cigányok pedig toleránsabb gazdákat keresnek, mint a románok. S hozzánk is jut belőlük (nem mintha eddig nem lett volna elég itt is), elsősorban a magyarajkú Erdélyből jönnek csonka-Magyarországra a cigányok, ha már egyszer beszélik egy kicsit a nyelvünket.
A székelyföldi Gyergyószentmiklósról keveredett Budapestre a Blaha Lujza téri késelő 10-12 éves cigánygyerek is, akivel szemben eddig az egész magyar államgépezet tehetetlennek bizonyult. Miközben például Olaszországból ezrével toloncolják ki a román állampolgárságú cigányokat, nálunk a felelősök kijelentik, hogy mivel Románia is EU-tagország, nem deportálhatják haza a kis Mauglit.
Finoman emlékeztetném az impotens magyar állami apparátust, hogy engem 2006 szeptemberében a szlovák kormány utasítására Pozsonyban egy rabszállítóba zsuppoltak, fogva tartottak egy kicsit, majd kitoloncoltak „Szlovákiából”. A maximálisan kiszabható kitiltást, 5 évet kaptam. EU ide vagy oda. Pedig én nem késeltem meg, nem raboltam ki senkit, csupán a felvidéki magyarverések ellen akartam jogszerűen, bejelentett módon tüntetni.
A szlovák kormány azzal, hogy engem kitiltott Felvidékről, precedenst teremtett. Amennyiben engem pusztán politikai okokból az EU cinkos hallgatása mellett, ki lehet toloncolni és tiltani Felvidékről, akkor mi is minden további nélkül kitoloncolhatjuk és kitilthatjuk az ide érkező – a magyarsághoz illeszkedni képtelen - nem kívánatos személyeket, a cigánybűnözőket meg pláne! Persze, ehhez bátor államférfiakra lenne szükség, nem ilyen gerinctelen szalonpojácákra, mint a napjainkban az Országházban melegedő politikusokra, akik miatt ilyen impotens a magyar államgépezet!
Toroczkai László