Bezár!
2020. augusztus 14., péntek, Marcell napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:38 Összeborultak Gyurcsány körül a ballibek: minden körzetben egy jelöltet indítanak22:14 London 2012 - eddig 139 doppingesetre derült fény21:42 Az Egyesült Arab Emírségek békemegállapodást kötött Izraellel - azt hazudják, ez menti meg Palesztinát21:23 WHO-szakértő: a lazább magatartásnak is köszönhető a járvány újabb előretörése21:05 Vicces jenkik: ők mindenhol beavatkoznak, de ha más teszi, akkor "aggódni" kezdenek19:44 Bejrút: az FBI is részt vesz a nyomozásban19:14 Letartóztatták Azerbajdzsán szerbiai nagykövetét18:52 Moszkva: külső erők próbálják destabilizálni Fehéroroszországot18:31 Horvátországban új rekordot döntött a fertőzöttek száma17:50 Raktárba került jobboldaliság: anarcho-kommunistákat pénzel a kormány17:22 Egymillió alá csökkent az első alkalommal munkanélküli segélyt kérők száma az Egyesült Államokban16:56 Romániában ismét csúcsot döntött a napi megbetegedések és elhalálozások száma16:35 Szükségállapotot vezettek be a libanoni fővárosban16:07 Mindenki megnyugodhat: Biden alelnöke ugyan színes, de a családja zsidó, és támogatja Izrael telepespolitikáját is15:47 Netanjahu: az Egyesült Államok állította le az annektálást
24 óra legolvasottabbjai

Publicisztika, Koronavírus :: :: Hozzászólások

Ezért fölösleges a balliberális rettegés a "felhatalmazási törvény" kapcsán (is)

Reklám

Mióta megszavazták a koronavírus-törvény néven elhíresült törvényjavaslatot, a csapból is a balliberális ellenzék ajvékolásával találom szembe magam. Meggyőződésem viszont, hogy ők maguk sem gondolják komolyan a szenzációhajhász párhuzamot mondjuk Adolf Hitler felhatalmazási törvénye és Orbánék törvénye között. Ha komolyan gondolják, annál nagyobb a baj, mert az a legkisebb józan ész hiányára utalna.
Zoom
Nem, nem fog értetek jönni, bármennyire izgultok...
A balliberális mártírkodás már ismert lehet a múltból. Emlékezzünk vissza 2018 januárjára, amikor Vona Gábor hatásvadász kijelentése szerint "vagy ő kerül börtönbe, vagy Orbán Viktor." Végül persze egyik verzió sem vált valóra. Orbán Viktor jelenleg is Magyarország miniszterelnöke, Vona Gábor pedig felcsapott influencernek, és önfeledtem bohóckodik a saját vlogján. Ugyanezt a "hakni-showt" nyomta le Széll Bernadett két hónappal később, amikor még az LMP miniszterelnök-jelöltje volt. Kétségünk ne legyen afelől, hogy a hangzatos, inkább az afrikai politikai légkör szintjéhez finomhangolt kifejezések kizárólag az érzelmek felfokozásra és a "riadalomkeltésre" születtek meg (feltéve, hogy valakiben riadalmat keltett volna, ha tényleg megtörténik, amit jósoltak maguknak). Ennek a véget nem érő demokrata huzavonának a nagytestvére pedig ott figyel az Európai Unió boszorkánykonyhájában, ahol hatvanhatodszorra is "megfenyegetik" a Fideszt, hogy aztán most már nagyon ki lesznek téve a Néppártból, aztán persze sosem történik semmi, mert láss csodát: valaki mindig a segítségükre siet. Színház ez megannyi taszító díszlettel, csak itt az emberek jelentős része nem tudja, hogy előadáson ül.
Komolyan gondolja bárki is a baloldali frakciók padsoraiból, hogy lehetősége van Orbán Viktornak létrehozni egy államot Adolf Hitler mintája nyomán? Elárulom a rettegőknek, hogy a jelenlegi miniszterelnök még akkor sem akarna ilyen országot teremteni, ha amúgy lenne rá lehetősége, ami persze, még egyszer hangsúlyozzuk: nincs. Vagy talán ennyire megnagyobbodott az "érzékenységi ráta" azokban a padsorokban? Ugyanis egy koronavírus-törvény horderejű javaslat és a benne található szabályozások 70-80 éve egy teljesen átlagos törvénynek feleltek volna meg vészhelyzet esetén, és itt most nem (csak) a nemzetiszocialista Németországról, hanem a balliberálisok által mintának tekintett Nyugat-Európáról is szó van.
Persze nem csak a "balliberális padsorok" , hanem holdudvaruk és szimpatizánsaik is "rettegnek", mintha csak a Gestapo kopogtatna holnap az ajtójukon. (Komolyan, ezek '44-ben mit csináltak volna, ha most így ajvékolnak?) Valaki talán hiszi is azt, amitől retteg, de akiknek a fejébe több ész szorult egy vasszegnél, azok nagyon is tudatosan álhisztiznek.
Ezek a felesleges színházi performanszok engem "békeidőben" is idegesítenek, a koronavírustól terhelt, átlagtól eltérő hétköznapokban pedig aztán végképp. S, hogy miért zavarnak legfőképpen? Azért, mert tisztában vagyok vele, hogy egy színházi előadást nézek, ez a felismerés pedig egyszerre áldás és átok is. Az ember maximum elejt egy-egy keserű nevetést a balliberális agymenéseken, de közben tisztában van vele, hogy az ország valódi problémái soha az életben nem fognak megoldódni ebben a színi előadásban. Senki nem lett elszámoltatva az elmúlt tíz évben, a jobboldali kultúrharcnak a leghalványabb jelét sem találom sehol, "Slomóék" továbbra is dróton rángatják a "jobboldali" vezetést, a sort pedig még lehetne folytatni napestig.
Olyan színházi darab ez, amelynek nézőivel elhitetik, hogy az előadás pergő tempójú és mozgalmas, a valóságban viszont fejezetről fejezetre egy helyben állunk.
Így hát ne rettegjetek, ballibsik! Amíg ez a rendszer ebben a formában fennáll, a hajatok szála sem fog görbülni, ahogy eddig sem! Ellenben, ha esetleg szeretnétek rettegni még egy sort, ajánlom ezt a vicces kis videót, ahol Palpatine szenátor szenátusi beszédét illesztették Orbán Viktor szájára. A végén a sok szimpatizánsotok által idézett demagóg duma is megtalálható benne: "Így száll hát sírba a szabadság, tapsvihar közepette."
Ábrahám Barnabás – Kuruc.info
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready