2020. február 18., kedd, Bernadett napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
16:25 Fogolycserét hajtott végre Irán és Németország15:52 Remek fickó az egyik mentős támadója: beleegyezett, hogy megússza felfüggesztettel15:31 Újra a Kúriára kerül a volt barátnőjét lúggal leöntő orvos ügye15:16 Felmentették a szentesi jegyző elleni kézigránátos merénylettel vádolt férfit14:45 TASZ: szégyenteljes, hogy a HírTV mert normális hangnemben tudósítani a kitörés-megemlékezésről, de azért még nem kellene bojkottálni14:14 Bíróság előtt a nádudvari "csínytevő lányok"13:57 Partiumi-bánsági könyvbemutató körúton Gaudi a Nemzeti jogvédelem című kötetével13:42 Egy vuhani kórház igazgatója belehalt a koronavírusba13:28 Hűtött migránsok a bolgár-román határon - nem okozott nekik gondot a hatezer eurós menetjegy12:52 Zsidók hatalmi harca: Soros nyílt levélben követeli Zuckerberg kirúgását12:43 A foci lett Kolumbia legnagyobb heroinkereskedőjének a veszte12:27 Piramisjáték miatt emeltek vádat egy férfi ellen Budapesten12:08 London több kérdésben sem hajlandó kompromisszumokra az uniós egyeztetéseken11:42 Az ausztrálok háromnegyedét érintette a tűzvész11:11 Ennek az öregezőnek sem segítettek megjavulni az enyhe büntetések
24 óra legolvasottabbjai

Publicisztika ::

Perge Ottó: Hazug propagandakampány Irán ellen

Reklám


A cionista média minden erejét latba vetve igyekszik elhitetni a világgal, hogy Iránban választási csalás történt, így Ahmadinezsád elnök hatalma nem legitim, a rezsim valójában tehát egy diktatúra. A cél: az iszlám köztársaság belső rendjének aláásása.
A cionisták szeretnék, ha Muszavi személyében egy olyan ember kerülne az iszlám köztársaság élére, aki hajlandó a perzsa állam érdekeit alárendelni Izrael és USA akaratának. A másik forgatókönyv pedig alighanem az, hogy amennyiben az 1953-ban, a CIA vezényletével lezajlott puccshoz kísértetiesen emlékeztető módon most nem sikerülne előidézni a "rendszerváltást", akkor is a nyugati közvéleményt felkészítsék a "választási csaló, illegitim, diktatórikus módon uralkodó" Ahmadinezsád elnök, illetve az "ajatollahok" hatalmának megdöntésére.
A cionisták szoros ellenőrzése alatt álló nyugati média azonban egyetlen egy bízonyítékkal sem tudja alátámasztani a választási csalások tényét. Egy a Washington Postban június 15-én megjelent írás szerint a voksolás előtti közvélemény-kutatások Ahmadinezsád nagyarányú győzelmét vetítették előre, a sajtóorgánumok azonban ezekről a felmérésekről hallgattak, máskülönben most nem lehetne "csalásokkal" megvádolni a győztest, és a nyugati titkosszolgálatok nem tudnának felfordulást előidézni. 
A tömegtájékoztatók, valamint a magukat baloldalinak meg szocialistának hazudó propagandisták és politikusok pedig elfelejtenek rámutatni a két fő elnökjelölt híveinek gyökeresen eltérő szociális összetételére. Mert bizony, bizony, a szegényebb munkás és paraszti rétegek teljesen egyértelműen Ahmadinezsád elnök mögött sorakoztak föl, míg ellenfelét a jómódú, többnyire nagyvárosokban élő, nyugatias üzleti és értelmiségi "elitek" támogatták. Hazugság az is, hogy a fiatalok a vesztes Muszavira voksoltak volna a legnagyobb arányban, mert valójában a 18-24 éves korosztály körében éppenséggel a hivatalban lévő államfő aratott elsöprő diadalt.
Az utcai tüntetések résztvevői általában teheráni egyetemi hallgatók, akik a főváros előkelő, felső középosztályhoz tartozó családjainak gyermekei. Hová tűnt a máskor oly érzékeny "baloldali" média "szociális lelkiismerete"? Az Ahmadinezsad mögött álló tömegek nem akarnak privatizációt, nem akarják a piac korlátlan uralmát, ezzel szemben viszont értékelik az államfő erőfeszítéseit, aki olcsó hitelekkel, szociális intézkedésekkel, az olajbevételek igazságos elosztásával igyekezett segíteni a rászorultakon.
Ahmadinezsád győzelme emlékeztet a "populistának" kikiáltott, valójában a szegényebb néprétegek érdekeit felvállaló Hugo Chavez venezuelai, illetve Evo Morales bolíviai elnök nemrégiben kivívott választási diadalaira. Mindhárom államférfi szívén viseli az elesettek, a szegények sorsát, ellentétben a azokkal a magukat demokratikusnak hazudó nyugati, arab és más vezetőkkel, akik csakis a bankároligarchia és a cionista lobbi érdekében tevékenykednek. A felsorolt három kiváló államférfi ezen kívül pedig országaik nemzeti érdekeit sem hajlandók semmilyen áron feladni.
Ahmadinezsád győzelmének egyik oka, hogy nagyon sok iráni tőle várja az ország védelmének, függetlenségének biztosítását az izraeli-amerikai világhódítókkal szemben. A hivatalban lévő államfő az afganisztáni és iraki határkörzetekben élő lakosság körében fölényesen maga mögé utasította ellenfelét, ami korántsem véletlen. A néptömegek teljes alávetésére és a nemzetek ellenálló erejének megtörésére törekvő "globális elitek", illetve a velük összefonódott cionista erők nem ismernek könyörületet. Ha az iráni rezsim megdöntésére irányuló erőfeszítéseik kudarcot vallanak, alighanem háborúval igyekeznek akaratukat Perzsia népére rákényszeríteni.
Perge Ottó - Kuruc.info
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready